Mai 20, 2024
perfil del contractant
Eivissa neta!
Tràmits online

Notícies

Agenda cultural, esportiva i d'activitats

Portal web de l'Ajuntament d'Eivissa

Primera hora del Ple ordinari:

Segona hora del Ple ordinari:

Tercera hora del Ple ordinari:

botinoL 'Ajuntament d'Eivissa ha aprovat avui per unanimitat l'ordenança reguladora del servei de celebració de matrimonis civils i esdeveniments al consistori. Des de que es comencessin a celebrar casaments al Saló de Plens de la Corporació municipal el 1995, ha anat creixent el nombre de persones que sol·liciten celebrar aquest tipus d'esdeveniments en espais públics alternatius.

Aquestes noves demandes i la voluntat dels dirigents municipals de potenciar la ciutat d'Eivissa com destinació idònia per a la celebració d'aquest tipus de cerimònies, així com altres esdeveniments, han propiciat la presentació i posterior aprovació d'una nova regulació del servei, perquè es s'adapti als nous requisits i condicions i que estableixi els drets i deures dels contraents i de les persones que vulguin celebrar actes d'aquesta índole.

Els casaments civils es celebraran preferentment, prèvia presentació de les sol · licituds i permisos pertinents i el pagament d'una taxa, al Saló de Plens, si bé els contraents o persones interessades a subscriure un esdeveniment poden sol·licitar un altre espai de titularitat pública municipal, com el claustre del Convent dels dominics o els baluards de Santa Llúcia, Sant Pere, o Santa Tecla.

La Corporació també ha aprovat inicialment en sessió plenària el Reglament d'ús de la casa de colònies de Can Tomeu, finca propietat de l'Ajuntament d'Eivissa on es troba ubicada una construcció tradicional eivissenca del segle XVII.