26 May, 2017

ajuntamentdaltvila

Contacta

Adreça:
Servei d'Atenció a la Ciutadania
c. de Canàries, 35
07800 Eivissa
Eivissa
07800
Correu-e:
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
Telèfon:
971 397 600

Formulari de contacte

Enviar un correu electrònic
(opcional)

Altres informacions

Altres informacions:

Si desitges fer una consulta, un suggeriment o una queixa relacionada amb les infraestructures o manteniment urbà de l'Ajuntament d'Eivissa pica sobre aquest enllaç: Línia verda o sobre el bànner d'Oficina Virtual d'Atenció a la Ciutadania. Per a d'altres consultes pots emplenar el formulari següent.
Nota per als usuaris de comptes Hotmail: Si esperes un correu electrònic de resposta des de l'Ajuntament i no el tens com a contacte, hauràs de mirar a la bústia de "Correu no desitjat", donat que per defecte aquests comptes envien els correus electrònics desconeguts a aquesta carpeta.

Si deseas hacer una consulta, una sugerencia o una queja relacionada con las infraestructuras o mantenimiento urbano del Ayuntamiento de Eivissa pincha sobre este enlace: Línea verde o sobre el banner de Oficina Virtual de Atención a la Ciudadanía. Para otras consultas puedes rellenar el formulario.
Nota para los usuarios de cuentas Hotmail: Si esperas un correo electrónico de respuesta desde el Ayuntamiento y no lo tienes como contacto, deberás mirar en el buzón de "Correo no deseado", dado que por defecto estas cuentas envían los correos electrónicos desconocidos a esta carpeta.