20 Jan, 2017

ajuntamentdaltvila

Adopció responsable d'animals domèstics del Centre de Protecció Animal de Sa Coma

Des d'aquest espai podeu conèixer els animals que actualment estan en adopció al Centre de Protecció Animal de l'Ajuntament d'Eivissa. Per poder veure les fotografies ampliades només heu de clicar-hi damunt.

Ara per ara, hi ha uns quaranta cans esperant trobar una casa d'acollida i una família que els cuidi.
També podeu apropar-vos al centre de dilluns a divendres de 12.00 a 14.00 h per conèixer-los més directament.

Dades importants:
Els gossos es lliuren amb:
-microxip
-passaport
-vacunes

Les taxes municipals són 75 euros per als gossos majors de 3 mesos - ja que se'ls fa tota la documentació que obliga la llei vigent a les Balears, el xip, el passaport i es lliuren vacunats de ràbia, tetravalent, tos de la gossera, desparasitats i esterilitzats/castrats-. És imprescindible presentar un DNI o document acreditatiu en el moment de l'adopció i tenir una residència a Balears (per posar-lo al xip).

En el cas de cadells menors de 3 mesos la taxa d'adopció és d'un mínim de 30 euros i un màxim de 75 euros, ja que, en funció de la recomanació del veterinari surten amb més o menys vacunes. Per norma general el preu és de 63 euros, ja que surten amb la mateixa documentació, estat i vacunació que els grans, a excepció de la vacuna de la ràbia, per a la qual el gos ha de tenir més de 3 mesos.

- Ca renunciat: és aquell que ha lliurat el seu amo
- Ca abandonat: és aquell que ha estat trobat a la via pública i ha de passar 15 dies al Centre perquè pugui ser adoptat.

La taxa per a adopció de gats és de 10 euros i es lliuren sense documentació.

El Centre de Protecció Animal de l'Ajuntament d'Eivissa és obert al públic de dilluns a divendres de 12.00 h a 14.00 h i el dijous de 17.30 a 19.30 h (D'abril a setembre dijous tarda de 16.00 a 17.30 h).
Els horaris per al voluntariat seran dilluns, dimecres i divendres de 9.30 h a 11.30 h i el dijous de 15.00 h a 17.00 h (D'abril a setembre dijous tarda de 18.00 a 19.15 h).
Des d'aquest enllaç podeu descarregar la normativa a seguir per a participar com a voluntar@s al centre:
- Normativa del voluntariat al Centre de Protecció Animal de Sa Coma
Si voleu adoptar algun dels animals que actualment acull o fer-vos voluntaris per passejar-los o ajudar en les tasques podeu contactar amb el centre al telèfon 971 192 281; per correu electrònic: cpa@eivissa.es o us hi podeu apropar en aquest horari.
El centre de protecció animal és situat a la Crta. de Sant Antoni, darrera de Sa Coma.

El Centre de Recuperació d'Animals, ubicat a la zona de sa Coma, es dedica, per un costat, a la recollida, cura i lliurament d’animals domèstics en adopció. El centre comença a ser conegut i reconegut per la població, que cada vegada més acudeix per buscar un animal de companyia o buscar el seu si s’ha perdut.

El centre també es dedica a l’avifauna i al llarg de l’any són moltes les aus, d’espècies protegides o no, que arriben al centre ferides i que necessiten operacions, cures especials, programes d’entrenament per tornar a volar i molts d’altres serveis que aquí poden rebre per part d’especialistes.

Les instal.lacions disposen d'infermeria, voladers, gàbies-UCI per a les aus, zona per als cans, una zona per als felins, terraris i zones condicionades per als anfibis, entre d'altres.

Us podeu posar en contacte amb el centre al telèfon 971 192 281; per correu electrònic: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.; o us hi podeu apropar de 12 a 14 hores.
El centre de protecció animal és situat a la Crta. de Sant Antoni, darrera de Sa Coma.