Juliol 23, 2024

ajuntamentdaltvila

Ban amb motiu de les festes de la nit de Sant Joan 2022

Amb motiu de les festes de la nit de Sant Joan, que se celebraran a ses Figueretes i a Talamanca, es prohibeix l'estacionament des de les 14.00 h fins a la finalització dels actes:
- Al carrer de Talamanca, als llocs degudament senyalitzats per la Policia Local.
- Al carrer de Formentera, entre el carrer de Formentera i el carrer de Tarragona.
Es prohibeix la circulació de vehicles, al carrers de Talamanca i Alhaueth entre les 18.00 h del dia 23 de juny i les 04.00 h del dia 24 de juny, excepte als residents a la zona de l'Illa Plana i l’Illa Grossa.
Es tancarà l’accés de vehicles a tots els accessos a la platja de Talamanca des del c. de ses Feixes.

L'Ajuntament d'Eivissa aportarà llenya per als foguerons al punts de la platja senyalitzats on es podran encendre.
Queda prohibida la utilització de fusta procedent de palets, obres, etc., així com portar envasos de vidre a la platja.
Queda prohibida la utilització de les conegudes com “lluminàries o espelmes tailandeses”, ja que són perilloses per a la navegació aèria i pel risc d'incendis allí on cauen.
A partir de les 03.30 h s'apagaran els foguerons.
Queda prohibit el consum i portar begudes alcohòliques per part de menors.
A partir de les 04.00 h del dia 24 de juny, les platges de Talamanca i ses Figueretes han de quedar lliures, per tal de poder-les netejar l'empresa concessionària.

L’alcalde,
Rafael Ruiz

Tancament al trànsit de dos trams del carrer de Madrid

Tram c. Madrid tancatA partir de dimarts, 21 de juny, i fins al dissabte dia 25, es tanca al trànsit el tram del carrer de Madrid comprés entre el carrer d’Aragó i l’encreuament d’Isidor Macabich amb motiu de les obres de continuació de la instal·lació del nou sanejament de la nova avinguda d’Isidor Macabich.

En aquest tram, durant les obres, podrá accedir el veïnat amb aparcament a l'interior, els serveis de repartiment per fer càrrega i descàrrega i els serveis de neteja per a la recollida de fems.

Llegeix més...

Tancament temporal d'un tram de la Ronda Calvi, a Dalt Vila

A partir de dilluns 13 de juny es tancarà temporalment un tram de la Ronda Calvi, a Dalt Vila, per obres de caràcter urgent dirigides a reparar l’empedrat. Els treballs es duran a terme al costat del baluard de Sant Jaume, on el paviment pateix un enfonsament important que pot resultar perillós per al trànsit de vianants.

Llegeix més...

Tancament del tram d'Isidor Macabich comprès entre l’avinguda d’Ignasi Wallis i el carrer de Madrid

El pròxim dissabte 11 de juny les obres de la nova avinguda d’Isidor Macabich iniciaran les tasques de connexió de les canonades al tram comprès entre l’avinguda d’Ignasi Wallis i el carrer de Madrid.

Aquesta actuació requereix el tancament al trànsit d’aquest tram des del dissabte 11 a les 7 hores fins el dimarts 14 de juny a la tarda. La resta de l’avinguda romandrà oberta a la circulació.

Llegeix més...

Prohibit l’estacionament al tram de l’avinguda d'Isidor Macabich entre carrer Abad y Lasierra y carrer d’Extremadura

Amb motiu de l’avanç de les obres de la nova avinguda d’Isidor Macabich, a partir del pròxim divendres 20 de maig es prohibirà l’estacionament al tram de l’avinguda comprès entre el carrer del Bisbe Abad y Lasierra i el carrer d’Extremadura.

A partir del divendres, en aquest tram s’iniciaran els treballs de tancat i retirada de l’arbrat tal i com ja s’ha realitzat en els dos trams anteriors, el comprès entre l’avinguda d’Ignasi Wallis i la plaça d’Enrique Fajarnés i el comprès entre la plaça d’Enrique Fajarnés i el carrer del Bisbe Abad y Lasierra.

Llegeix més...

Bans trànsit
Nombre d`articles:
43