20 Jan, 2017

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Nova edició del certamen “Patrimoni Gastronòmic”

Patrimoni GastronòmicL’Ajuntament d’Eivissa ha presentat, durant la tercera jornada de la Fira Turística de Fitur a Madrid, la nova edició del certamen “Patrimoni Gastronòmic” que comença aquest cap de setmana i finalitza el 17 de març i al que s’han adherit 13 restaurants de la ciutat d’Eivissa.

Es tracta de la cinquena edició de les jornades de Patrimoni Gastronòmic, on podran degustar-se menús temàtics  per assaborir la gastronomia de països i ciutats Patrimoni de la Humanitat, uns menús que estan elaborats especialment per aquestes jornades.
Els menús són de França , Itàlia, Índia, Eivissa, Toledo, Galícia, Sicília, Mallorca i Roma.

Llegeix més...

Concert de Solistes a càrrec de la Banda Simfònica Ciutat d'Eivissa

Conceret de SolistesLa Banda Simfònica Ciutat d'Eivissa oferirà el proper diumenge 22 de gener, el seu Concert de Solistes dirigit per Adolfo Villalonga. Es podran escoltar dos concerts de saxo, un de trompeta i un de percussió. L'entrada és gratuïta, fins a completar l'aforament

El concert serà diumenge 22, a les 12 h, a l’Espai Cultural Can Ventosa.

Llegeix més...

Programes de convivència familiar per a mares i pares de fills d'entre 3 i 16 anys

Escola de Pares i MaresL’Ajuntament d’Eivissa ofereix tres programes de convivència familiar dirigits a mares i pares de fills d'entre 3 i 16 anys. L'Escola de Pares i Mares, desenvolupada en el marc del Pla Municipal sobre Drogues, s’oferirà a tots els centres educatius a partir del mes de febrer.

L’Ajuntament d’Eivissa a través del Pla Municipal de Drogues oferirà tres cursos de convivència familiar als diferents centres educatius. Aquests cursos estan destinats a mares i pares amb fills tant de educació infantil, educació primària i educació secundària.

Les xerrades destinades a mares i pares amb infants a l’educació infantil (de 3 a 6 anys) porten per títol Trobades Familiars, els centres educatius podran triar entre 6 xerrades de diferents temàtiques, amb una durada de una hora mitja cada una. Entre les temàtiques ofertes hi podem trobar com actuar davant una rabieta; diferències entre malcriar o educar, parlant dels rols familiars; com reforçar l’autoestima de l’infant; treballar amb les emocions; educar en positiu; i una sobre normes, límits i rutines.

Llegeix més...

Campanya de conscienciació de residus amb els comerços del municipi

Campanya residusL’Ajuntament d’Eivissa porta a terme una campanya de conscienciació de residus amb els comerços del municipi. 71 comerços han manifestat interès en adherir-se a la recollida porta a porta de paper i cartró gràcies a la campanya.

L’Ajuntament d’Eivissa, des de la Regidoria de Medi Ambient, ha posat en marxa una campanya de conscienciació de bones pràctiques en matèria de residus als comerços del municipi. La campanya es va iniciar el passat 14 de desembre i continuarà fins a finals de gener.

Aquesta campanya ha comptat amb una educadora ambiental que ha visitat els comerços de la ciutat d’Eivissa per tal d’informar de com fer un bon ús dels residus per part dels comerços. L’aspecte clau ha estat fer difusió sobre la recollida de paper i cartró, ja que els comerços tenen prohibit dipositar-los dins els contenidors pel volum que generen, i s’ha informat del servei de recollida porta a porta destinat a aquest paper i cartró generat pels comerços.

Llegeix més...

En marxa el programa “Joves qualificats a la ciutat d’Eivissa”

Ajuntament d'EivissaEl programa “Joves qualificats a la ciutat d’Eivissa” permetrà la contractació de fins a 18 joves amb formació universitària o formació professional de grau superior. L’Ajuntament forma part del programa del SOIB “Joves Qualificats”.

L’Ajuntament d’Eivissa oferirà 18 places laborals per a joves de fins a 29 anys que tinguin formació universitària o formació professional de grau superior i que no hagin tingut encara una experiència professional en el seu àmbit de formació. D’aquesta manera es facilita l’accés i l’experiència a joves formats en el seu àmbit professional. La durada dels contractes serà de nou mesos.

Llegeix més...

Notícies Ecrea
Nombre d`articles:
1