28 Mar, 2017

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Inauguració de l'exposició "El baile de la vida", de Susy Gómez, al MACE

El baile de la vidaEl regidor de Cultura i Patrimoni de l’Ajuntament d’Eivissa, Pep Tur, la directora del Museu d’Art Contemporani d’Eivissa (MACE), Elena Ruiz, i el comissari de l’exposició, Enrique Juncosa, han presentat "El baile de la vida", de Susy Gómez, l’exposició que es podrà visitar des del 24 de març fins al 20 de juny. L’exposició estarà comissariada per la mateixa Elena Ruiz i Enrique Juncosa.

Susy Gómez va néixer a Pollença el 1964. Va estudiar Belles Arts a Barcelona. La seva exposició a la Fundació Miró el 1993, suposa l’inici d’una trajectòria ascendent i molt destacada. El 1995 s'integra en el Saló dels 16 i la seva obra pot veure's a la Whitechapel de Londres. El 1999-2000 fa la primera exposició a l’IVAM de València comissariada per Enrique Juncosa, un dels seus grans especialistes des de temps enrere. L'exposició es titula "Algunas cosas que llamaba mías" i s’hi percep la seva clara adscripció als llenguatges internacionals, postminimalistes i postconceptuals, exploradors i analítics del procés creador i la seva plasticitat a través de la relació entre obra i espai.

Llegeix més...

Minut de silenci com a mostra de condemna i de dol pels atemptats a Londres

Minut silenci

Els membres de la corporació municipal, funcionaris i treballadors de l’Ajuntament d’Eivissa encapçalats per l’alcalde d’Eivissa, Rafa Ruiz, han guardat un minut de silenci a les portes de l’Ajuntament d’Eivissa com a mostra de condemna i de dol pels atemptats comesos ahir a la ciutat de Londres.

L’alcalde d’Eivissa, Rafa Ruiz, ha manifestat la condemna i solidaritat amb Londres de la corporació de l’Ajuntament d’Eivissa i ha fet una crida d’unitat a tos els demòcrates per lluitar contra aquesta xacra que pateixen les ciutats europees que és el terrorisme.

Llegeix més...

Visita del Cònsol General del Regne Unit a Barcelona i la Vice-cònsol a Eivissa i Formentera

Visita Cònsol Gran BretanyaL’Alcalde d’Eivissa, Rafa Ruiz, ha rebut la visita del Cònsol General del Regne Unit a Barcelona, Lloyd Milen, que ha assistit a la recepció acompanya de Sharon Hodges, Vice-cònsol a Eivissa i Formentera.

Durant la visita, han tractat de diversos temes d’actualitat entre les dues ciutats. L’alcalde ha aprofitat per mostrar el condol de la ciutat d’Eivissa davant els greus atemptats que afectaren ahir a la ciutat de Londres.

Llegeix més...

Audicions de Primavera del Patronat Municipal de Música

Audicions PatronatDivendres dia 24 de març comencen les audicions de primavera a càrrec dels alumnes de l’escola de Música del Patronat Municipal. Una de les principals novetats serà l’actuació, per primera vegada, de l’Orquestra Simfònica dels alumnes de l’Escola del Patronat, integrada per 40 alumnes de violí, viola, violoncel, flauta, oboè, clarinet, trompeta, trompa, trombó i percussió. L’Orquestra està dirigida per Damián Boluda i Santi Bonet.  
Actuaran també els cors infantil i juvenil, dirigits per Lourdes Roig,  en els quals participen en total més de cent alumnes.

Llegeix més...

Campanya especial de control sobre l’ús del cinturó de seguretat i els sistemes de retenció infantil

Policia LocalLa Policia Local d’Eivissa en col·laboració amb la Direcció General de Trànsit, ha dut a terme una campanya especial d’operacions de vigilància i control sobre l’ús del cinturó de seguretat i els sistemes de retenció infantil.

La campanya s’ha dut a terme entre el 13 i el 19 de març amb el resultat de 19 denuncies efectuades per no fer us del cinturó de seguretat. D’aquestes, 10 denuncies varen ser interposades a conductors , 8 a passatgers i una per no utilitzar el sistema de retenció infantil.

Llegeix més...

Notícies Ecrea
Nombre d`articles:
3