Octubre 23, 2019

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

El passeig de Figueretes acollirà la sortida i l’arribada de la nova edició de l’Ibiza Half Triathlón

Ibiza Half TriatlAquest matí s’ha presentat una nova edició de l’Ibiza Half Triathlón, el campionat d’Espanya de triatló de mitja distància. Enguany la prova se celebrarà aquest diumenge 27 d’octubre, començarà a les 8 hores a la platja de Figueretes i consistirà en 2 kilòmetres de natació, 85 kilòmetres de ciclisme i 21 kilòmetres de carrera a peu. Recordem que en aquesta prova, organitzada per l’Associació Deportiva Ibiza Half Triathlón i la Federación Española de Triatlón, estarà en joc el campionat espanyol de mitja distància a les categories elite/sub23 masculí i femení, i grups d’edat.

El president de l’Ibiza Half Triathlón, Josep Verdera, ha mostrat la seua satisfacció per l’alta participació i l’alt nivell dels participants: “Hi ha un total de 353 triatletes inscrits dels quals 70 són dones, amb un nivell dels participants és molt elevat” i ha posat com exemple que “vindran set dels deu primers triatletes del rànquing nacional”.

Llegeix més...

Comencen les inscripcions als tallers per a adults que organitza l’Ajuntament d’Eivissa

Tallers per a adultsA partir d’aquest dimecres dia 23 i fins al dia 25 d’octubre estarà obert el termini per inscriure’s als Tallers per a Adults que organitza l’Ajuntament d’Eivissa. Els destinataris d’aquests tallers són pares i mares amb infants de 0 a 3 anys. Les inscripcions s’han de fer a la Seu electrònica i al Registre d'entrada de l'Ajuntament d'Eivissa - edifici sa Colomina, carrer Canàries, 35 baixos -.

Les places són limitades i seran atorgades per ordre d’inscripció. Tendran preferència les famílies residents al municipi d’Eivissa. La llista d'admesos es penjarà a les escoletes i a la pàgina web de l'Ajuntament d'Eivissa el dilluns 28 d'octubre. Els tallers es portaran a terme entre els dies 29 d’octubre i 17 de desembre a les escoletes municipals de Vila i de Can Cantó. Tots ells començaran a les 18 hores excepte els tallers dels dies 7 de novembre i 12 de desembre que es realitzaran a les 17 hores.

Llegeix més...

Reoberta al trànsit l'avinguda d'Ignasi Wallis

Av Ignasi WallisUn vessament oliós ha obligat a tancar un carril del carrer Ignasi Wallis.

Entre les 10 hores i les 12.30 hores d’aquest matí, un carril del carrer Ignasi Wallis ha estat tallat al trànsit a causa del vessament d’una substància oliosa que comportava un perill per a la conducció. En concret, el tall s’ha produït entre la cantonada amb el carrer Vicent Serra i fins a l’alçada de l’aparcament del Poliesportiu des Pratet.

Llegeix més...

L'Ajuntament d’Eivissa adquireix una nova moto aquàtica per al servei de Protecció Civil

Moto aquàtica per a Protecció CivilAquest matí s’ha presentat una nova moto aquàtica que ha estat adquirida per l’Ajuntament d’Eivissa per al servei de Protecció Civil. Aquesta moto complementarà l’embarcació i la moto aquàtica que Protecció Civil ja té actualment al municipi, i es destinarà al dispositiu estiuenc de rescats aquàtics a la platja, en col·laboració amb el servei de socorrisme.

L’adquisició de la moto aquàtica ha tingut un cost de 3.500 euros, és de marca Yamaha i aquest cap de setmana s’estrenarà en un curs de rescat que es realitzarà a la platja de Figueretes. A la presentació han assistit la regidora de Policia Local i Protecció Civil, Rosa Rubio, i el cap segon de Protecció Civil a Eivissa, Josep Frías.

Un conductor novell begut impacta el seu vehicle contra un fanal

Vehicle accidentatUn conductor novell sota els efectes de l’alcohol impacta el seu vehicle contra un fanal a l’avinguda 8 d’Agost.

Aquest passat diumenge 20 d’octubre, a les 6.31 hores del matí, la Policia Local d’Eivissa va rebre un avís del 112 comunicant que un turisme havia impactat contra un fanal. Una vegada al lloc dels fets -avinguda 8 d’agost, a l’altura del carrer Gregal- els agents van verificar que es tractava d’un conductor novell que havia perdut el control del seu turisme, impactant contra un fanal. Tot i l’aparatositat de la col·lisió, el conductor estava completament il·lès.

Llegeix més...

Notícies Ecrea
Nombre d`articles:
12