Agost 03, 2020

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

La Policia Local d'Eivissa denúncia 7 establiments per incomplir les normatives sanitàries

Policia Local denuncia 7 establimentsLa Policia Local d'Eivissa ha inspeccionat aquesta nit passada, en coordinació amb els inspectors de la Conselleria d'Interior i Emergències Govern Balear, un total d'11 establiments, situats en les diverses zones d'oci nocturn del municipi, controlant les restriccions aprovades pel Consell de Govern el 19 de juny per a fer front a la crisi sanitària de la COVID-19.

En total es van denunciar a 7 establiments per diferents infraccions, com ara l'incompliment de les mesures de seguretat i distanciament, no portar la mascareta obligatòria per part del personal treballador dels establiments, manca de dispensadors d'hidrogel, superar l'aforament permès.

Llegeix més...

Retransmissió dels actes del programa de Festes de la Terra pel Facebook

Festes de la TerraL'Ajuntament d'Eivissa retransmetrà tots els actes del programa de Festes de la Terra a través de la seva pàgina de Facebook. Les Festes de la Terra 2020 s'inauguren el divendres 31 de juliol a les 21 hores amb el discurs institucional de l'alcalde d'Eivissa, Rafa Ruiz.

Posteriorment tindrà lloc el Concert de la Terra a càrrec de la Banda Simfònica Ciutat d'Eivissa amb un concert variat on els integrants de la banda oferiran tot u seguit de peces de cambra. D'aquesta manera la banda ha pogut treballar i reprendre l'activitat musical sota la direcció del director Miquel Àngel Aguiló i amb la presència del reputat pianista, Andreu Riera.

Llegeix més...

L’Ajuntament d'Eivissa i l’UIB signen un conveni per desenvolupar programes conjunts d’intercanvi i cooperació

Conveni amb UIBL’Ajuntament d'Eivissa i l’UIB signen un conveni de col·laboració per desenvolupar programes conjunts d’intercanvi i cooperació en els camps de la docència, formació d'estudiants, divulgació i investigació. 

L'alcalde d'Eivissa, Rafa Ruiz, i el Rector de la Universitat de les Illes Balears, Llorenç Huguet Rotger, han signat aquest matí un conveni per desenvolupar programes de col·laboració i d'estudis conjunts i l'intercanvi i la cooperació en els camps de la docència, formació d'estudiants, divulgació i investigació. A la signatura també hi han assistit el regidor de Promoció Econòmica i Modernització, Aitor Morrás i Jordi Llabrés, vicerector d'Innovació de la UIB.

Llegeix més...

En marxa el projecte ‘El banc de l’amistat’ per fomentar la col·laboració entre iguals en la infància i adolescència

Banc de l'amistatL’Ajuntament d'Eivissa posa en marxa el projecte ‘El banc de l’amistat’ per fomentar la col·laboració entre iguals en la infància i adolescència.

L'Ajuntament d’Eivissa ha posat en marxa un projecte denominat 'El banc de l'amistat', una iniciativa que pretén fomentar la col·laboració entre iguals en la infància i adolescència. Es tracta de col·locar dins de l'escola un banc singular perquè l'alumnat l'identifiqui com un lloc d'ajuda. Fins al moment s'han instal·lat quatre bancs, de color groc, als col·legis de cas Serres, sa Graduada, Portal Nou i can Cantó.

Llegeix més...

Xerrada en línia de l’activista Helena Maleno per commemora el Dia mundial contra la Tracta de Persones

Helena MalenoL’Ajuntament d’Eivissa commemora el Dia mundial contra la Tracta de Persones amb una xerrada en línia de l’activista pro drets humans, Helena Maleno.

La regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament d’Eivissa ha organitzat una xerrada en línia per commemorar, el pròxim dijous 30 de juliol, el Dia mundial contra la Tracta de Persones. La videoconferència serà a càrrec d’Helena Maleno Garzón, activista pro drets humans i especialista en tracta.

Llegeix més...

Notícies Ecrea
Nombre d`articles:
16