Febrer 17, 2019

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

El Cor Ciutat d’Eivissa celebra el 25è aniversari de la seua creació

25 anys Cor Ciutat d'EivissaEl Cor Ciutat d’Eivissa celebra el 25è aniversari de la seua creació amb un ampli programa de concerts i l’enregistrament d’un CD. D’altra banda, l’Orquestra Simfònica oferirà tres concerts per triar el seu director per als propers dos anys.

El regidor de Cultura de l’Ajuntament d’Eivissa, Pep Tur, i el director del Cor Ciutat d’Eivissa, Miguel San Miguel, han presentat els actes del 25è aniversari del Cor Ciutat d’Eivissa que es celebra durant el 2019 i que comptarà amb un programa de concerts, una exposició fotogràfica, l’estrena d’un vídeo documental del Cor i l’enregistrament d’un CD. Un programa que inclou tot un seguit de concerts que començaran aquesta propera Setmana Santa amb el concert ‘Rèquiem’ de Verdi. El Cor Ciutat d’Eivissa estarà acompanyat de la Orquestra Clàssica de Mallorca i també per la Capella Mallorquina.

Llegeix més...

Inscripció oberta al curs d’intel·ligència emocional i habilitats socials al Viver d'Empreses

Curs Intel·ligència emocionalEl dilluns 25 i dimecres 27 de febrer de les 10.00 h a les 13.00 h, tindrà lloc un curs d’intel·ligència emocional i habilitats socials al Viver d'Empreses.

El curs, emmarcat dins les activitats d’Eivissa Crea en col·laboració amb el Consell d’Eivissa, està adreçat a persones emprenedores i joves empreses, on aprendran els fonaments de la intel·ligència emocional i les habilitats socials.

En aquest curs pràctic de sis hores, impartit per Andrés Aller Mesa, psicòleg amb màster en intel·ligència emocional, coneixerem com:

Llegeix més...

Govern Balear i Ajuntament d’Eivissa presenten els projectes guanyadors del concurs per a la construcció de dues promocions d’habitatge públic

HPO platja d'en BossaGovern Balear i Ajuntament d’Eivissa presenten els projectes guanyadors del concurs per a la construcció de dues promocions d’habitatge públic al barri de platja den Bossa. En total, al pròxim mes d’abril, s’iniciarà la construcció de 86 nous habitatges públics, per un valor d’11 milions d’euros, a la ciutat d’Eivissa.

L’alcalde d’Eivissa, Rafa Ruiz, acompanyat de la presidenta del Govern de les Illes Balears, Francina Armengol, el conseller d’Ordenació del Territori, Marc Pons, i el president del Consell d’Eivissa, Vicent Torres, han presentat aquest migdia els projectes guanyadors per a la construcció dues promocions d’habitatges públics al barri de platja den Bossa.

Llegeix més...

Entra en vigor el nou reglament de cementiris aprovat per l’Ajuntament d’Eivissa per a totes les instal·lacions de la seua titularitat

Cementeri vellDes d’avui ja es comença a aplicar el nou reglament municipal de cementiris aprovat per l’Ajuntament d’Eivissa que serà d’aplicació als dos de que és titular la Corporació: tant el Cementeri Vell com el Nou. La reglamentació ha entrat en vigor amb la seua publicació a l’edició d’avui del Butlletí Oficial de Balears (BOIB) i és una modificació de la norma que posa al dia la que ja tenia aprovat l’Ajuntament.

El reglament determina aspectes com el procés per a l’obtenció de parcel·les dins els cementiris, regula el dret edificatori i la vigència de qualsevol permís per construir al seu interior. També determina els drets dels usuaris i clarifica la successió d’aquests als seus descendents, a més d’establir en quines condicions l’administració podrà actuar d’ofici.

Llegeix més...

Apareixen restes de les antigues pavimentacions medievals durant les obres de millora dels carrers Soledat i Hospital, a Dalt Vila

Antic empedrat de Dalt VilaApareixen restes de les antigues pavimentacions d’època medieval durant les obres de millora i dotació d’infraestructures dels carrers Soledat i Hospital, a Dalt Vila. El paviment tradicional es restaurarà i es mantindrà.

Els treballs de millora i dotació d ‘infraestructures que es duen a terme als carrers Soledat i Hospital de Dalt Vila han deixat a la vista restes de les antigues pavimentacions d’època medieval. La retirada de capes superficials de terra i trams amb ciment que hi havia a aquests carrers on l’Ajuntament d’Eivissa, a través del Consorci Eivissa Patrimoni de la Humanitat , hi esta duent a terme obres de soterrament de la xarxa de subministrament d’aigua i el cablejat de Gesa i d’enllumenat, han deixat a la vista aquest antic paviment.

Llegeix més...

Notícies Ecrea
Nombre d`articles:
9