27 Jul, 2017

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Segona acció artística el marc del BLOOP International Proactive Art Festival

Bloop FestivalL’artista urbà Ino realitza una obra sobre les conseqüències del canvi climàtic a la façana de l’escola de sa Bodega. Es tracta d’una de les accions artístiques emmarcades dins del Bloop Festival que enguany té com a temàtica els canvis.

L'avanç de Bloop contínua amb l’obra que l’artista urbà Ino està realitzant al mur de la façana de l’escola de sa Bodega.
Es tracta d’una obra, basada en la temàtica dels canvis, en la que l’artista s’enfronta al problema del canvi climàtic mostrant que no és un joc d’infants.
Després de la finalització del treball de l’artista Spaik, al túnel del Soto, aquesta és la segona acció artística que es fa en el marc del BLOOP International Proactive Art Festival a la ciutat d’Eivissa.

Llegeix més...

Presentació del programa de conscienciació "Viu la Posidònia"

Viu la PosidòniaL’Ajuntament d’Eivissa presenta la iniciativa "Viu la Posidònia", un programa de conscienciació que inclou visites educatives a la pradera de posidònia, exposicions fotogràfiques i de joieria i menús a 20 establiments de restauració del municipi.  

La regidora de Turisme de l’Ajuntament d’Eivissa, Glòria Corral, acompanyada dels responsables de 20 establiments de restauració i del joier Enric Majoral i del responsable de la confraria de pescadors d’Eivissa han presentat la iniciativa de conscienciació "Viu la Posidònia".
L’objectiu és donar a conèixer i fer partícips a la ciutadania i als visitants de la necessitat de transmetre la importància que té la posidònia per al manteniment del medi ambient.

Llegeix més...

Presentació de les Festes de la Terra 2017

Festes de la TerraLes Festes de la Terra 2017 comptaran amb nombroses activitats culturals, esportives i tradicionals per a tots els públics. La cantant Chenoa oferirà un concert el dia 5 d’agost.

L’alcalde d’Eivissa, Rafa Ruiz i el regidor de Festes, Agustín Perea, han presentat el programa d’actes de les Festes de la Terra de 2017 que s’inauguraran el proper dia 30 de juliol amb l’acte institucional que tindrà lloc al passeig de Vara de Rey.

Ruiz, ha destacat que “es tracta d’un programa molt complert i divers en el que s’han previst actes culturals, concerts, proves esportives i festes tradicionals i activitats per als més petits. Es un programa dirigit a tots els públics, en el que se combina la tradició i la modernitat, perquè volem que sigui molt participatiu i que tots i totes gaudeixin de la ciutat i dels nous espais de Vara de Rey i la plaça des Martell”.

Llegeix més...

Presentació d'Apetitós, una guia de Restaurants Amics de la infància

ApetitósL’Ajuntament d’Eivissa presenta Apetitós, una guia de Restaurants Amics de la infància a la que s’hi ha adherit 20 establiments de restauració del municipi.  També s’ha fet l’acte d’entrega dels diplomes acreditatius als restaurants que participen en la iniciativa Apetitós.

L’alcalde d’Eivissa, Rafa Ruiz, acompanyat del tinent d’alcalde, Joan Ribas, ha presentat Apetitós, la guia de restaurants amics de la infància a la que s’hi han adherit 20 establiments de restauració del municipi.

Aquesta iniciativa pionera a l’Estat, es fa amb la finalitat de la que la ciutat avanci en el seu compromís com a Ciutat Amiga de la Infància i seguint amb el Pla Municipal d’Infància i Adolescència que es duu a terme des de la regidoria d’Educació de l’Ajuntament d’Eivissa.

Llegeix més...

Segona intervenció de l'artista urbà Spaik al mural del túnel del Soto

SpaikL’artista urbà Spaik està duent a terme, durant aquests dies, una segona intervenció al mural que va pintar al túnel del Soto durant la passada edició del Bloop festival.
L’obra que dibuixa l’artista mexicà es una serp, com a símbol dels canvis que ha patit l’illa.

Durant els propers dies, com avançament del festival Bloop que tindrà lloc a Eivissa entre el 23 d’agost i 3 de setembre, Spaik es trobarà al Soto pintant la seva nova obra.

Llegeix més...

Notícies Ecrea
Nombre d`articles:
4