Octubre 15, 2018

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Policia Nacional i Policia Local realitzen controls de drogues, alcoholèmia i de seguretat ciutadana a diferents punts de la ciutat

Control PoliciesLa Policia Nacional i la Policia Local d’Eivissa han dut a terme diferents controls de drogues, alcoholèmia i de seguretat ciutadana a diferents punts de la ciutat les nits del 13 i 14 d’octubre.

El resultat dels controls han estat de 25 denúncies per conduir sota els efectes de les drogues, 7 denúncies per conduir sota els efectes de l’alcohol, 1 denúncia per conduir amb un permís que no és vàlid i 47 actes per infracció a la Llei de Seguretat Ciutadana per tinença de substàncies estupefaents, d’un total de 115 vehicles verificats. 

Llegeix més...

La Biblioteca Municipal d’Eivissa, amb la participació del Centre d'Educació de Persones Adultes, s’adhereix al Dia de les escriptores

Dones escriptoresLa Biblioteca Municipal d’Eivissa s’adhereix al Dia de les escriptores amb la celebració d’una lectura sota el títol “Dia de les escriptores. Rebels i transgressores” i una exposició bibliogràfica de novel·les escrites per dones.

La Biblioteca Municipal d'Eivissa, amb la participació del Centre d'Educació de Persones Adultes, s'adhereix a la celebració del Dia de les Escriptores, el dilluns 15 d'octubre, a les 20 hores, amb una lectura de textos d'autores a càrrec de l'alumnat d'aquest centre d'adults. L’escriptora eivissenca Iolanda Bonet introduirà l'acte.
Baix el títol "Dia de les escriptores. Rebels i transgressores", es llegiran textos de les escriptores, Ana Maria Matute, Aurora Bertrana, Josefina Aldecoa, Maria Aurèlia Capmany, Maria Mercè Marçal, Mercè Rodoreda, Rosalia de Castro i Simone de Beavoir. Iolanda Bonet farà una introducció sobre les escriptores i llegirà alguns textos escrits per ella.

Llegeix més...

Augmenta en un 7’24% la recollida selectiva a la ciutat d’Eivissa

Recollida selectivaAugmenta la recollida selectiva a la ciutat d’Eivissa en un 7’24% , el que ha evitat l’entrada de 282 tones de residus a l’abocador, i es redueix la producció total de residus. La fracció de recollida que més ha augmentat  és la del plàstic.

La regidoria de Medi Ambient de l’Ajuntament d’Eivissa ha avaluat el funcionament de la recollida selectiva al municipi amb les dades relatives a la producció total de residus i recollida per fraccions durant el període comprès entre el mes de gener fins al setembre de 2018.
Durant aquest mesos, s’ha constatat la davallada en la producció total de residus a la ciutat en un 1’34% respecte a l’any passat amb la recollida de 27.168 tones de residus.

Llegeix més...

L’alumne David Ortiz rep el Premi de la 16a edició del Concurs Digital de Dibuix d'Aqualia

Premi Dibuix AqualiaL’alumne David Ortiz, del col·legi de Can Misses d’Eivissa, rep el Premi de la 16a edició del Concurs Digital de Dibuix per representar el camí de l’aigua fins que arriba a l’aixeta.

L’alcalde d’Eivissa, Rafa Ruiz, i la regidora de Medi Ambient, Montse García, acompanyats del responsable del Servei Municipal d’Aigües, David Bernaus, han lliurat el premi a l’alumne guanyador de la 16a edició del Concurs Digital de Dibuix d’Aqualia amb motiu del Dia Mundial de l’Aigua.

Llegeix més...

Dos nous vehicles s’incorporen a la flota de l’Agrupació de Protecció Civil d’Eivissa

Vehicles nousDos nous vehicles, un d’ells per a les intervencions ràpides, s’incorporen a la flota de l’Agrupació de Protecció Civil d’Eivissa.

La regidora de Seguretat Ciutadana de l’Ajuntament d’Eivissa, Rosa Rubio, acompanyada de membres de l’Agrupació de Protecció Civil d’Eivissa, ha presentat avui dos nous vehicles que formaran part de la flota que utilitzarà l’Agrupació de Protecció Civil d’Eivissa.
Un dels vehicles es tracta d’un cotxe que s’utilitzarà per a atendre les emergències de l’112 en que es requereix la presència de Protecció Civil d’Eivissa. Aquest vehicle estarà a disposició de la persona a qui correspongui atendre les telefonades d’emergència i facilitarà una actuació més ràpida. El vehicle prové del Depòsit Municipal i ha estat equipat  amb desfibril·ladors, botelles d’oxigen i altre material d’emergències.

Llegeix més...

Notícies Ecrea
Nombre d`articles:
6