Mai 28, 2020

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Ofertades 43 places de monitors i monitores de temps lliure per a les escoles d’estiu

Escoles d'Estiu L'Ajuntament d'Eivissa ha convocat mitjançant oferta 43 places de monitor de temps lliure i 4 places de director/a de temps lliure, amb caràcter laboral temporal per dur a terme l'activitat d'escola d'estiu d'enguany. El termini de presentació de candidatures estarà obert des d'avui 28 de maig fins al 5 de juny.

Les persones seleccionades s'incorporaran als seus llocs de feina el pròxim 1 de juliol, moment en que comencen a funcionar les escoles d'estiu. Tindran un contracte de 35 hores setmanals per un mes, el de juliol la seva pròrroga vendrà condicionada al nombre d'inscripcions d'alumnes per al mes d'agost.

Llegeix més...

L’Ajuntament d’Eivissa duplica el nombre de centres disponibles per a les escoles d’estiu i redueix el preu de les taxes un 50%

Escoles d'EstiuEl termini d’inscripcions s’obre el pròxim dilluns 1 de juny i finalitza el divendres 5 de juny.

L'Ajuntament d'Eivissa ha reduït enguany un 50% els preus per a les escoles d’estiu. Així, la mensualitat costarà 80 euros i els dos mesos, juliol i agost, 140 euros. També hi ha descomptes per a germans i per a famílies nombroses. A més, com els darrers anys, es reserven un mínim de 65 places mensuals, 20 per a cada escola, a través de serveis socials per a famílies que ho necessitin, que no hauran de pagar la inscripció.

Llegeix més...

L’Ajuntament d’Eivissa es suma al minut de silenci en memòria de totes les víctimes de la COVID-19

Minut silenci memòria víctimes COVID -19L’Ajuntament d’Eivissa s’ha sumat avui al minut de silenci convocat pel Govern d’Espanya per a recordar a les totes persones que han perdut la vida per la malaltia del coronavirus.

A les 12 hores s’ha efectuat una concentració a les portes dels edificis municipals en memòria de les víctimes i com mostra de condol als familiars i amics d’aquestes persones.

Llegeix més...

L'Ajuntament d'Eivissa amplia les ajudes a Creu Roja i Càritas amb un nou conveni per valor de 120.000 euros

CetisL'Ajuntament d'Eivissa amplia les ajudes a Creu Roja i Càritas amb un nou conveni a reforçar la compra d’alimentació per valor de 120.000 euros.

L'Ajuntament d'Eivissa amplia l'aportació dels convenis a Càritas i Creu Roja amb dos nous convenis per valor de 60 mil euros per cada una de les entitats. Aquesta modificació de les subvencions es duen aprovació al ple que se celebrarà demà dijous 28 de maig.

Llegeix més...

Districte07800 rebrà a partir de juny assessorament de la Fundació Bit per a la creació d’empreses basades en la innovació i la tecnologia

Districte07800Districte07800 rebrà a partir de juny assessorament de la Fundació Bit per a la creació d’empreses basades en la innovació i la tecnologia a Eivissa mitjançant el programa Emprenbit.

El projecte districte07800, iniciativa de l’ajuntament d’Eivissa que compta amb la col·laboració de la Direcció General d'Innovació, per digitalitzar l’ecosistema productiu i comercial d'Eivissa, rebrà a partir del mes de juny l'assessorament de la Fundació Bit que prestarà els seus serveis de suport a l'emprenedor mitjançant un espai virtual.

Llegeix més...

Notícies Ecrea
Nombre d`articles:
16