abril 05, 2020

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Finalitza la neteja i desinfecció de tots els centres d'educació primària i escoletes municipals

Neteja centres educatiusL'Ajuntament d'Eivissa ha finalitzat la neteja i desinfecció dels nou centres d'educació primària del municipi d'Eivissa i de les dues escoletes municipals.

El personal de neteja s'ha encarregat, durant aquestes dues setmanes, de realitzar una neteja intensiva i desinfecció dels 9 centre educatius i les dues escoletes. S'ha treballat de forma intensa i a més dels edificis, aules i gimnasos, s'ha desinfectat tot el mobiliari, taules, cadires, i els elements de joc i de treball.

Llegeix més...

L'Ajuntament d'Eivissa posa en marxa un servei d'atenció telefònica gratuït per a les persones majors

Telèfon ajuda persones majorsL'Ajuntament d'Eivissa posa en marxa un servei d'atenció telefònica gratuït per resoldre tasques quotidianes i atendre a les persones majors del municipi.

La regidoria de Benestar Social i Gent Gran de l'Ajuntament d'Eivissa posa en marxa un servei d'atenció telefònica gratuït 900 701 323 per donar resposta a les persones majors del municipi.
L'objectiu d'aquest nou servei és atendre les dificultats afegides que les persones majors poden presentar arrel del confinament pel COVID-19, ja que són considerades població de risc i evitar així que hagin de sortir de casa.

Llegeix més...

La Biblioteca d'Eivissa celebra el Dia Internacional del llibre Infantil i juvenil amb un contacontes

ContacontesLa Biblioteca Municipal d'Eivissa celebra avui el Dia Internacional del llibre infantil amb un contacontes digital infantil a càrrec de Milagros Pierna que interpretarà el conte 'De que color es un beso' de Rocio Bonilla al seu tradicional Teatrito Rojo.

La publicació s’ha difós a les xarxes socials de la Biblioteca i també durant el dia promocionarà la lectura de diferents llibres i els enllaços de pàgines web on els infants poden gaudir de diferents contacontes.

Llegeix més...

L’Ajuntament d’Eivissa incorpora 13 policies en pràctiques

Presa possessió 13 policiesLa seva incorporació ha estat possible gràcies a una modificació de la normativa autonòmica realitzada tenint en compte l’actual Estat d’Alarma.

L’Ajuntament d’Eivissa incorpora avui a la seva plantilla 13 policies en pràctiques que durant les properes setmanes donaran reforç a la plantilla amb les restriccions i prevencions que comporta el seu nivell de formació actual. Es tractat dels 13 policies que varen superar recentement el procés selectiu i que es trobaven a Mallorca realitzant la part teòrica del curs de formació i que, gràcies a una modificació de la normativa autonòmica, podran iniciar ara la part pràctica.

Llegeix més...

La Policia Local d'Eivissa deté dues persones que conduïen un ciclomotor robat

Policia LocalLa Policia Local d'Eivissa ha detingut a dues persones que conduïen un ciclomotor que havia estat sostret.
Es tracta d’un home de vint-i-sis anys i una dona de vint-i-dos anys, que van ser detinguts en un control de la Policia Local i el Cos Nacional de Policia a l'avinguda de Sant Joan de Labritja, el passat divendres.

Els agents efectuaven el control amb motiu de l'Estat d'Alarma. Van parar al ciclomotor i preguntaren als dos ocupants els motius del seu trasllat al centre de la ciutat.

Llegeix més...

Notícies Ecrea
Nombre d`articles:
16