21 Nov, 2017

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Signatura del conveni de col·laboració amb l’associació Alianza Mar Blava

Conveni Aliança Mar BlavaL’alcalde d’Eivissa, Rafa Ruiz i representants de l’associació Alianza Mar Blava han signat avui un conveni de col·laboració per a la protecció del municipi i el seu àmbit davant projectes d’exploració d’hidrocarburs al Mediterrani nord-oriental.

En aquest sentit, l’Ajuntament d’Eivissa considera necessari contribuir al finançament de l'Alianza Mar Blava per la seua implicació en la defensa de l’illa d’Eivissa davant les amenaces que suposen el projectes d’explotació d’hidrocarburs i per la seua capacitat d’agrupació i representació de tots els sectors presents a l’illa: administracions, sector privat i organitzacions sense ànim de lucre.

Llegeix més...

L’Ajuntament d’Eivissa assisteix a la setena edició Smart City Expo World Congress que es celebra a Barcelona

“smartAquesta cita, sobre gestió digital de les ciutats, està centrada enguany en la innovació urbana.

La tinent d’alcalde d’Urbanisme de l’Ajuntament d’Eivissa, Elena López, ha participat en la taula rodona celebrada ahir juntament amb regidors d’altres ciutats espanyoles que treballen en la millora eficient de les ciutats.
Al congrés, al que també hi ha assistit el primer tinent d’alcalde, Alfonso Molina, es tracten temes relacionats en l’aplicació de la tecnologia a distints aspectes de la ciutat, com la mobilitat, la qualitat mediambiental, la sostenibilitat i economia i la governabilitat, per tal de crear ciutats eficients i sostenibles.

Llegeix més...

Eivissa organitza la tercera edició del seminari internacional del projecte Intherwaste

“intherwaste”

La ciutat d’Eivissa organitza la tercera edició del seminari internacional del projecte Intherwaste que treballa per a la millora de la gestió dels residus a les ciutats patrimoni europees.

L’alcalde d’Eivissa, Rafa Ruiz, i la regidora de Medi Ambient de l’Ajuntament d’Eivissa, Montse García, han donat la benvinguda als responsables de les ciutats europees que s’han traslladat fins a Eivissa per a participar en la celebració del tercer seminari del projecte europeu Intherwaste, del que la ciutat d’Eivissa hi forma part des del passat mes de maig.

Llegeix més...

L’Ajuntament presenta el resultat del programa de beques d’arqueologia de l’any 2017

“L’Ajuntament

Els alumnes han inventariat i dibuixat les peces arqueològiques trobades durant les obres d’excavació fetes al Museu d’Art Contemporani entre els anys 2008 i 2010.

El regidor de Cultura i Patrimoni, Pep Tur, i la tècnica de Patrimoni de l’Ajuntament d’Eivissa, Rosa Gurrea, han presentat el resultat de les feines realitzades pels dos becaris que, durant els darrers mesos, han treballat en l’inventariat i el dibuix de les peces trobades en les excavacions realitzades al Museu d’Art Contemporani d’Eivissa entre els anys 2008 i 2010.

Llegeix més...

L’Ajuntament d’Eivissa ret homenatge a Joan Tur Ramis

Joan Tur RamisL’Ajuntament d’Eivissa ret homenatge a Joan Tur Ramis amb el descobriment d’un monòlit a la plaça des Martell, al Port d’Eivissa.

L’acte de reconeixement a Joan Tur Ramis tindrà lloc a la plaça des Martell, al Port d’Eivissa, el proper dissabte dia 18 de novembre a les 12.30 hores, amb el descobriment d’un monòlit en reconeixement a la feina feta al barri durant  bona part de la seva vida.

L’acte d’homenatge comptarà amb la presència de l’alcalde d’Eivissa, Rafa Ruiz, familiars de Joan Tur Ramis, representants de l’Autoritat Portuària de Balears i de les Associacions de veïns i comerciants de la Marina i el Port d’Eivissa.

Llegeix més...

Notícies Ecrea
Nombre d`articles:
4