Octubre 03, 2022

ajuntamentdaltvila

Agenda cultural, esportiva i d'activitats

Caiac & snorkel tour a Talamanca

El programa d'activitats de "Viu la Posidonia" aquest 2022 ofereix sessions en caicac i snorkel a Talamanca amb monitors altament cualificats. Totes les activitats són gratuïtes i es desenvolupen respectant els protocols i mesures de seguretat envers la COVID-19.

Llegeix més...

Surf de rem Posidònia a Talamanca

El programa d'activitats de "Viu la Posidonia" aquest 2022 ofereix classes d'iniciació de surf de rem a Talamanca amb monitors altament cualificats. Totes les activitats són gratuïtes i es desenvolupen respectant els protocols i mesures de seguretat envers la COVID-19.

Llegeix més...

Posidonia i les estrelles: Sobre gegants de mar i cel

Podria existir la Posidònia a Saturn? Què passaria amb els nostres ecosistemes marins si Júpiter hagués estat una mica mes gran i tinguéssim dues estrelles en el sistema solar? Aquesta sessió d'astronomia ens permetrà comprendre el conjunt de factors que han possibilitat l'existència de les praderies de Posidònia. Gaudirem de Júpiter i Saturn amb telescopi astronòmic.

Llegeix més...

Surf de rem Posidònia a Platja d'en Bossa

El programa d'activitats de "Viu la Posidonia" aquest 2022 ofereix sortides de surf de rem a Platja d'en Bossa. Totes les activitats són gratuïtes i es desenvolupen respectant els protocols i mesures de seguretat envers la COVID-19.

Llegeix més...

Club de Lectura Feminista i contacontes

Desprès de l'aturada de l'estiu, l’Ajuntament d’Eivissa reprèn les sessions del Club de Lectura Feminista i del contacontes.

El dijous 29 de setembre, a partir de les 19:30 hores, tindrà lloc la sessió del Club de Lectura Feminista en el que es tractarà el llibre ‘Dilluns ens estimaran’ de Najat el Hachmi. La sessió estarà dinamitzada per Hybris social. En cas de no disposar del llibre, es pot trobar a les diferents biblioteques públiques de l'illa d'Eivissa. Enllaç de recerca: https://cabib.uib.es

Llegeix més...

Eivissa, viu l'Educació!

 Pla Municipal de la Infància i l'Adolescència

Activitats gratuïtes a l'espai cultural Can Ventosa

- Xerrada per a famílies i docents, a càrrec d'Alberto Soler.

"Normes, límits, premis i càstigs: educar des del respecte"

Llegeix més...