Novembre 20, 2018

ajuntamentdaltvila

Ban amb motiu de l’escenificació d’un betlem vivent a la zona de la Marina

Amb motiu de l’escenificació d’un betlem vivent a la zona de la Marina, els dies 19 i 20 de desembre, entre les 10.30 h i les 13.30 hores, organitzat per la Federació La Marina Port d’Eivissa, i escenificat pels alumnes de Ntra. Sra. de la Consolació, es prohibeix:
La circulació pels carrer de plaça de sa Font, c/ d’Antoni Palau, c/ de Manuel Sorà , c/ de Josep Verdera, c/ de La Creu, excepte a residents a la zona de sa Penya, entre les 10.00 h i les 14.00 h.

Queda prohibida la càrrega i descàrrega de mercaderies als carrers esmentats, entre les 09.00 h i les 16.00 h.

L’alcalde,
Rafael Ruiz

Ban amb motiu de les tasques de neteja especial al barri de ses Figueretes

Amb motiu de les tasques de neteja especial que es durà a terme al barri de ses Figueretes, el proper dissabte dia 17 de novembre, es prohibeix l’estacionament i circulació de vehicles des de les 07.00 h del dia esmentat fins a les 14.00 h als següents carrers:
· Carrer de Ramón Muntaner, entre els carrers Navarra i Galícia.
· Carrer del País Basc.
· Carrer de Navarra, entre el carrer de Ramon Muntaner i carrer de Formentera.
· Carrer de Galícia, entre el carrer de Ramon Muntaner i carrer de Formentera

Canvis en la circulació amb motiu de la continuació de les obres del Torrent de sa Llavanera

c. Jaume IIEl dilluns 22 d’octubre es reprenen les obres del Torrent de sa Llavanera, el termini de les obres està previst que sigui de 3 mesos.

El que es realitzarà serà dur a terme l’enderrocament del pont i construcció del nou. L’obra l’executa la UTE COPCISA i Construcciones Olives i té un pressupost de 451.256,25 euros. Les obres consisteixen en enderrocament del pont actual, molt malmès pel pas del temps i per la salinitat de la zona, hi ha que tenir en compta que el pont té més de 50 anys, i la construcció d’un pont nou, que serà com l’actual.

Llegeix més...

Tancament al trànsit rodat d'un tram de l'avinguda de Santa Eulària durant quatre mesos

Tram tancatAmb motiu de les obres de construcció del tanc de tempestes i adequació de la xarxa de sanejament de la ciutat d'Eivissa per part del Ministeri de Transició Ecològica, el dimarts dia 23 d'octubre quedarà tancat al trànsit rodat, el tram de l'avinguda de Santa Eulària comprès entre els carrers de Carles III i Bartomeu Rosselló, durant els pròxims 4 mesos. D'altra banda els vehicles de més de 5,5 tones, tindran restringida la circulació a tota l'avinguda de Santa Eulària, i els autobusos de més de 6,5 metres de llargària.

L'accés als barris de la Marina i Dalt Vila, des de l'avinguda de Santa Eulària, es farà pel carrer Carles III, carrer Gaspar Puig, carrer Joan d'Àustria i sortida a l'avinguda de Bartomeu de Rosselló que, en aquest primer tram, tindrà doble direcció.

Llegeix més...

Ban amb motiu de les festes del barri de Platja d’en Bossa

Amb motiu de les festes del barri de Platja d’en Bossa es prohibeix:
- La circulació i estacionament de vehicles al carrer de Blas Infante des de la seva cruïlla amb el carrer de Pablo Picasso fins al carrer de Federico Garcia Lorca, des de les 08:00 hores del divendres 23 d’agost fins les 14:00 hores del dilluns dia 27 d’agost.
- L’estacionament al carrer de Federico Garcia Lorca, entre els nombres 4 i 8 del carrer esmentat.

Signat:
Rafael Ruiz González
Alcalde d'Eivissa
Eivissa, 20 d'agost de 2018

Bans trànsit
Nombre d`articles:
21