25 Sep, 2017

ajuntamentdaltvila

Notícies

Accions realitzades per celebrar el ‘Dia sense cotxes’ a la ciutat d’Eivissa

Dia sense cotxesEl regidor de Mobilitat de l’Ajuntament d’Eivissa, Juan José Hinojo, i el tècnic d’Amics de la Terra, Jordi Salewski, han presentat les accions que s’han dut a terme en el marc de la celebració del ‘Dia sense cotxes’ a la ciutat d’Eivissa.  

A la ciutat d’Eivissa s’han instal·lat a tres aparcaments de zona blava, ubicats a l’Avinguda de Bartomeu de Roselló, diferents carpes amb informació sobre la xarxa d’autobús, mapes amb la ubicació dels aparcaments dissuasius de la ciutat així com informació relativa a la línia 50 d’autobús que connecta, de manera gratuïta, els aparcaments amb el centre de la ciutat. A més, durant el matí s’ha rebut la visita dels alumnes de diferents instituts del municipi que han  realitzat tallers de mobilitat.

Llegeix més...

La Policia Local intervé a un accident a l’avinguda de Santa Eulària

Corxe bolcat a ses FeixesLa Policia Local d’Eivissa ha rebut una trucada de l’112 informant que a les 6.48 hores d’avui matí s’ha produït un accident de trànsit a l’avinguda de Santa Eulària entre la rodona i l’estació marítima de Formentera. A l’accident s’ha vist involucrat un sol vehicle, que ha quedat bolcat al marge de la carretera i ha provocat desperfectes a les pilones de ses Feixes que s’havien instal·lat la passada setmana. El conductor ha sortit pel seu propi peu del vehicle i ha abandonat el lloc de l’accident. De fet, un testimoni ha vist com el conductor ha sortit del vehicle dirigint-se direcció al Port.

La Policia Local d’Eivissa ha acudit al lloc de l’accident per a comprovar que no hi havia ningú més dins el turisme, i paral·lelament una altra patrulla de la Policia Local realitzava una recerca pels carrers dels voltants per localitzar al conductor. També s’han desplaçat als diferents centres hospitalaris sense localitzar al conductor.

Llegeix més...

Reunió de treball amb Grupo5, empresa adjudicatària del contracte de gestió del Servei d’Acollida Municipal

Reunió Grupo 5El tinent d’alcalde de Benestar Social de l’Ajuntament d’Eivissa, Joan Ribas, i els tècnics de la regidoria han mantingut una reunió de treball amb la directora de Grupo5, Ana Gómez, representant de l’empresa adjudicatària del contracte de gestió del Servei d’Acollida Municipal.   

A la reunió, el tema principal que s’ha tractat ha estat la instrucció que farà la regidoria de Benestar Social per tal de clarificar al màxim que al servei no hi haurà usuaris amb consum actiu o malalties mentals sense tractament farmacològic.

L’empresa adjudicatària, que començarà a gestionar el servei a partir de l’1 d’octubre, aplicarà aquesta instrucció ja que és inherent al contracte. L'empresa Grupo5, està especialitzada en exclusió social i sensellarisme, fet que és garantia de professionalitat i bona gestió del servei.

Llegeix més...

La Policia Local d’Eivissa retira 31 turismes i ciclomotors de la via pública

Policia LocalLa Policia Local d’Eivissa ha realitzat un control de vehicles estacionats a la via pública que ha culminat amb la retirada d’un total de 31 turismes i ciclomotors.

En aquest control, realitzat el passat divendres dia 15 de setembre entre les 20.00 hores i les 04.00 hores per personal adscrit al Depòsit Municipal de Vehicles, la Policia Local d’Eivissa ha interposat 28 denúncies per no disposar de l’assegurança obligatòria i per estacionament continuat infringint les ordenances municipals i una denuncia per infracció al Reglament General de Circulació.

Llegeix més...

El Cor Ciutat d’Eivissa participa al concert commemoratiu del 50è aniversari de la Capella Mallorquina

Cor Ciutat d'EivissaEl Cor Ciutat d’Eivissa participarà el proper 30 de setembre al concert commemoratiu de Cloenda de l’any de celebració del 50è aniversari de la Capella Mallorquina.

Aquest concert es durà a terme a la Catedral de Palma on, a més del Cor Ciutat d’Eivissa, hi participarà La Capella Mallorquina i el Cor Juvenil del Patronat, acompanyant a l'Orquestra Simfònica de les Illes Balears.
Els cors interpretaran ‘La Misa del Hombre Armado, una Misa por la Paz’, de Karl Jenkins, i estaran dirigits per José Maria Moreno, director de La Capella.  

La peça que interpretaran els tres cors és una obra d’un impactant i profund contingut estètic musical, escrita després dels desastres de la guerra de Bòsnia. Una obra que multiplica la seva poderosa expressivitat sonora, al combinar-se amb la projecció d’un vídeo sincronitzat amb la música.

Llegeix més...

Eivissa participa en la Setmana Europea de la Mobilitat sostenible

Setmana Europea de la MobilitatLa regidoria de Mobilitat de l’Ajuntament d’Eivissa participa en la Setmana Europea de la Mobilitat sostenible amb la instal·lació de taules informatives i espais de tallers i activitats.

L’Ajuntament d’Eivissa participa aquest divendres dia 22 de setembre en la celebració del ‘Dia sense cotxes’ amb una acció anomenada Pàrquing Day, en la que hi participen mes de 200 ciutats del mon. Es tracta d’una acció amb la que s’ocuparan, des de les 10 fins les 14 hores,  tres places d’aparcament de zona blava a l’avinguda de Bartomeu de Roselló cantonada amb Ignasi Wallis on s’instal·laran diferents tallers i activitats. L’objectiu d’aquesta acció es conscienciar sobre la pressió que exerceix els vehicles a la vida diària a les ciutats.

Llegeix més...

El C-19 obri el període d’inscripció per a les activitats i tallers que ofereix

Programació C19El Centre de Creació Jove d’Eivissa C-19 obri el període d’inscripció per a les més de 30 activitats que ofereix durant els propers tres mesos. Les activitats i tallers comencen el proper mes d’octubre.

La regidoria de Joventut  posa en marxa per a aquest nou curs escolar més de 30 activitats dirigides a diferents grups d’edat. També s’han previst quatre campaments per als propers mesos i esdeveniments culturals com la III Japan Week Ibiza que tendrà lloc entre el 29 de setembre i el 6 d’octubre i el IV festival internacional de curtmetratges “Mal de Cap”.

Per a la franja d’edat d’entre 4 i 12 anys els dissabtes al matí s’ofereix teatre i pintura creativa, entre d'altres activitats. De la franja d’edat de 13 a 30 anys, totes les tardes de 16.30 a 20.30 hores i els dissabtes tarda/nit es donen classes de formació com el taller de tècniques d’estudi on s’ensenya als joves a optimitzar i planificar el seu temps d’estudi així com les tècniques de concentració i motivació.

Llegeix més...

Interposades vuit denúncies per venda ambulant i tres per infraccions de les ordenances municipals

Policia LocalLa Policia Local d’Eivissa ha interposat un total de 8 denúncies per venda ambulant a la via pública i tres denúncies per infraccions de les ordenances municipals a dos establiments comercials.

L’actuació s’ha dut a terme durant el diumenge dia 17 de setembre a la platja de ses Figueretes i platja den Bossa. En total s’ha realitzat vuit actes d’aprehensió en relació a les vuit denúncies formulades per venda ambulant a la via pública sense llicència municipal. El material que s’ha retirat ha estat bijuteria, roba i material per fer massatges a la platja.

Llegeix més...

Notícies Ecrea
Nombre d`articles:
4