Desembre 19, 2018

ajuntamentdaltvila

Notícies

L’Ajuntament d’Eivissa aprova enguany una oferta d’ocupació pública de 32 places

Cetis Ajuntament EivissaLa institució tendrà ara un màxim de tres anys per convocar les oposicions, el que permetrà donar més estabilitat a la plantilla municipal.

L’Ajuntament d’Eivissa ha aprovat aquest matí en Junta de Govern Local una oferta d’ocupació pública de 32 places, el que permetrà cobrir vacants que s’han anat succeint durant el 2018 o treure a provisió definitiva llocs de feina que actualment estan coberts per persones contractades de manera interina. Segons la llei actualment en vigor, l’Ajuntament tindrà 3 anys per treure les oposicions corresponents a aquestes places, el que ajudarà a donar estabilitat a la plantilla municipal, amb un índex elevat d’interinitat.

Llegeix més...

L’Ajuntament d’Eivissa posa en marxa una nova edició de l’Escola Municipal de Famílies

Escola Municipal de FamíliesL’Ajuntament d’Eivissa posa en marxa una nova edició de l’Escola Municipal de Famílies per a pares i mares d’infants entre els 3 i els 16 anys del municipi.

L’Ajuntament d’Eivissa, a través de la regidoria d’Educació posa en marxa l’Escola Municipal de Famílies, que té per objectiu generar espais de formació i participació per a les famílies del municipi en matèria d’educació familiar. A través de l’Escola Municipal de Famílies s’ofereixen 8 tallers de formació per a pares i mares de fills entre els tres i els 16 anys. Per a facilitar la participació de les famílies amb infants més petits, totes les accions orientades als que tenen entre 3 i 12 anys disposaran d’un servei de guarda pels nens i nenes.

Llegeix més...

Can Ventosa acull aquest cap de setmana l’últim muntatge de Musicaldansa, ‘El Mago de Oz’, dirigit i adaptat per Nadia Banegas

El Mago de OzL’Auditori del Centre Cultural de Can Ventosa acull aquest proper cap de setmana tres representacions de ‘El Mago de Oz’, el nou muntatge musical de la companyia eivissenca Musicaldansa. L’espectacle, pensat per a gaudir amb tota la família, es podrà veure els dies 21 i 22 de desembre, a les 20 hores i també el diumenge 23, a les 18 hores.

El muntatge explica les peripècies de Dorothy i el seu ca Totó, acompanyats de l’Espantapájaros, l’Hombre de Hojalata i el León, pel país d’Oz. El grup viurà moltes aventures amb bruixes, fades, àrbres parlants, soldats, mags... tot per arribar al Gran Mago d’Oz i els ajudi a fer realitat els seus desitjos. Del que no s’adonen és que tot allò que anhelen ja ho tenen. És una obra que parla de valors com el sentit comú, la tendresa, la lleialtat i l’autèntic valor. Els protagonistes hauran de viure tota mena de situacions per arribar a descobrir-ho.

Llegeix més...

La Policia Local d’Eivissa intervé en tres accidents on els conductors donaren positiu en alcohol

AccidentLa Policia Local d’Eivissa intervé en tres accidents on els conductors donaren positiu en alcohol i realitza diversos controls de trànsit el passat cap de setmana.

La Policia Local d’Eivissa va haver d’intervenir en tres accidents de trànsit durant el passat cap de setmana en el que els conductors dels vehicles implicats varen donar positiu en la prova de detecció del consum d’alcohol. A més, durant els controls d’alcohol i drogues realitzats pel servei nocturn durant el passat cap de setmana s’ha denunciat uns altres cinc conductors amb alcoholèmia positiva i uns altres 5 més per donar positiu en drogues.

Llegeix més...

Can Nadal obre les seves portes a la plaça del Parc

Can NadalDurant les properes setmanes, la casa del Pare Noel romandrà oberta per a que tothom la pugui visitar.

L’Ajuntament d’Eivissa obre aquesta tarda Can Nadal, una simulació de la casa del Pare Noel, que quedarà instal·lada a la plaça del Parc durant les properes setmanes. L’horari d’apertura de Can Nadal durant aquests dies serà des de les 17 hores fins les 20 hores, amb animació a la zona. Totes les persones que s’apropin a can Nadal podran entrar dins la casa i fer-se fotos i participar de les activitats que es programaran al seu interior.

Llegeix més...

Obert el termini de propostes per a la convocatòria dels pressupostos participatius corresponent a 2019

Eivissa Participa portalL’Ajuntament d’Eivissa obre el termini per a que la ciutadania presenti les seves propostes per a la convocatòria dels pressupostos participatius corresponent a 2019.

L’Ajuntament d’Eivissa ha obert el termini per a la presentació de propostes que puguin optar a rebre el finançament dels Pressupostos Participatius en la convocatòria corresponent a l’any 2019, pels que s’ha reservat una partida de 450.000 euros al pressupost general de la corporació. Les propostes es poden fer arribar a l’Ajuntament d’Eivissa a través del portal de participació ciutadana, a la pàgina web https://participa.eivissa.es.

Llegeix més...

L’Ajuntament d’Eivissa dedica el seu calendari de 2019 a la toponímia marítima de la costa del municipi

Calendari 2019L’Ajuntament d’Eivissa ha publicat el seu tradicional calendari corresponent a l’any 2019, elaborat pel Servei d’Assessorament Lingüístic, que aquest any es dedica a la toponímia marítima i compila diversos llocs i paratges de la costa del municipi d’Eivissa.

El nou calendari de sobretaula recull un total de 26 imatges i detalla la ubicació i principals característiques orogràfiques d’una dotzena dels illots i conjunts d’illots més coneguts del municipi d’Eivissa, a més d’un paratge que arranca a la costa i s’endinsa a la mar com és el cas del Mac i l’Escull des Salt de s’Ase, que configuren el Racó del mateix nom, per acabar amb una panoràmica de la costa d’Eivissa.

Llegeix més...

La Banda Simfònica i el Cor Ciutat d’Eivissa ofereixen els tradicionals Concerts de Nadal

Banda i CorLa Banda Simfònica i el Cor Ciutat d’Eivissa ofereixen els tradicionals Concerts de Nadal a Can Ventosa aquest cap de setmana.

El Cor Ciutat d’Eivissa ofereix el tradicional Concert de Nadal demà dissabte dia 15 de desembre a les 19 hores a Can Ventosa. El programa inclou l’estrena de l’obra guanyadora del II Concurs de Composició convocat pel Patronat Municipal de Música, Etern Florir, del compositor Pablo Moras Menéndez.

Llegeix més...

Notícies Ecrea
Nombre d`articles:
7