Gener 18, 2020

ajuntamentdaltvila

Notícies

L’Ajuntament d’Eivissa habilita l’espai de pernocta per a les persones sense sostre donades les condicions climatològiques adverses previstes

Protocol ona de fred activatL’Ajuntament d’Eivissa habilita a partir d’aquesta nit l’espai de pernocta per a les persones sense sostre donades les baixes temperatures i les condicions meteorològiques adverses que es preveuen pel cap de setmana des de l’Agència Estatal de Meteorologia.

El protocol d'ona de fred, que s’activa anualment des del mes de novembre i es manté actiu fins el mes de març, fa 12 dies que disposa de dues places al Servei d’Acollida Municipal com a mesura preventiva cap a persones que ho poguessin arribar a necessitar. Aquesta nivell d’actuació, es fa coordinadament amb Creu Roja, que ha anat informant i valorant les persones que es troben al carrer, i amb Càritas, que gestiona el servei de Centre de dia, sense que finalment ningú hagi utilitzat aquesta mesura.

Llegeix més...

La Policia Local d'Eivissa interposa 19 denúncies per infraccions a l'ordenança sobre tinença i protecció d'animals

Policia LocalLa Policia Local d'Eivissa, en col·laboració amb la Policia Nacional, ha iniciat una campanya d’inspecció i vigilància de cans perillosos. Aquesta campanya va començar el passat dia 6 de gener i, des d'aleshores, agents de la Unitat de Medi Ambient de la Policia Local d'Eivissa han revistat i identificat, a través d'un lector de xip, 96 mascotes canines.

A conseqüència d'aquestes revisions i de les actuacions iniciades s'han detectat 19 infraccions a les Ordenances Municipals sobre tinença i protecció d'animals, infraccions que es classifiquen de la següent manera: per tenir el cas lliure sense corretja per la via pública (11), per no posar-li el morrió a un ca de raça perillosa (1), per ocasionar molèsties pels seus lladrucs (1), per no portar els elements per retirar excrements (3), per no retirar els excrements de la via pública (2), per no tenir les vacunes reglamentàries (1). 

Llegeix més...

Onze restaurants de la ciutat d'Eivissa participen en la novena edició del Patrimoni Gastronòmic

Patrimoni GastronòmicAquest divendres 17 de gener es posa en marxa la novena edició de Patrimoni Gastronòmic, unes jornades organitzades per l'Ajuntament d'Eivissa que té com a objectiu oferir una sèrie de menús d'alta qualitat i a bon preu, inspirades en la cultura culinària de països i ciutats declarades Patrimoni Mundial per la UNESCO. Enguany participen un total d'onze restaurants de la ciutat d'Eivissa, els menús temàtics tenen un preu de 20 euros -beguda no inclosa- i la iniciativa s'estendrà fins al dia 29 de març.

Hi participen els restaurants Ca n'Alfredo, La Cava, Ebusus CbbC Restaurant, El Hotel Pacha, Sa Nansa, IT Ibiza, Casa Maca, Bambú Viet Food, Can Moreta, Es Mercat i Restaurante Pitiuso Hotel THB Los Molinos. Eivissa ha inspirat els menús temàtics de cinc d'ells (Ca n'Alfredo, Es Mercat, It Ibiza, Sa Nansa i Restaurante Pitiuso Hotel THB Los Molinos), Bambú Viet food es decanta per la cuina vietnamita, Casa Maca per la gastronomia peruana, Can Moreta per l'illa de Mallorca, mentre que Ebusus CbbC Restaurant fa un homenatge a la cuina de la ciutat de Córdoba i El Hotel Pacha a la de la ciutat de Mèxic D.F. 

Llegeix més...

L’Ajuntament d’Eivissa, en col·laboració amb el programa Extraordinarias i l’IDI, programa un curs gratuït per a dones emprenedores dirigit a la digitalització dels seus negocis

Curs dones emprenedoresL’Ajuntament d’Eivissa, a través d’Eivissa Crea, en col·laboració amb el programa Extraordinarias i l’Institut de Desenvolupament Industrial (IDI), organitzen el curs Transformació i màrqueting digital en el teu negoci, dirigit a dones amb idees i negocis que tenen per objectiu fer créixer la seva empresa i formar-se en noves competències de màrqueting digital, ferramentes tecnològiques i innovació.

El curs tindrà lloc el dimarts 28 de gener, de 9.00 a 15.00 h, al Viver d’Empreses de l’Ajuntament d’Eivissa, en col·laboració amb el programa “Extraordinarias” i l’IDI, María José Romero Aceituno de Fundación Cibervoluntarios formarà a les participants en els primers passos de la transformació i màrqueting digital en el teu negoci.

Llegeix més...

La Banda Simfònica Ciutat d’Eivissa ofereix el pròxim diumenge el Concert d’Hivern.

Concert d'HivernLa Banda Simfònica Ciutat d’Eivissa, dirigida per Damián Boluda, ofereix el Concert d’Hivern el proper diumenge 19 de gener, a les 12 hores, a l’espai Cultural de Can Ventosa.

Al concert s’interpretaran les següents peces: 'El tío Caniyitas' (pasodoble) de Ricardo Dorado; 'Monterosi' de Jacob Haan; 'Processions of the Nobles' de Rimsky-Korsakov amb arranjaments de Jay Bocook; 'Flourish for wind band' de Ralph Vaughan Williams; 'Fox Fire' de James Barnes; 'Syncopated Clock' de Leroy Anderson amb arranjaments de Hans van der Heide; 'Reflections of this time' de Ted Huggens; 'Little Tango music' d'Adam Gorb i 'Elements (little symphony) Aire, Aigua, Terra i Foc' de Brian Balmages.

Llegeix més...

L'Ajuntament d'Eivissa proposa al Consell Insular la implementació de les parades de bus a demanda per a dones al municipi d'Eivissa

Bus a la demandaL'Ajuntament d'Eivissa ha proposat al Consell Insular d'Eivissa la posada en funcionament al municipi d'Eivissa d'un servei de parades d'autobús a demanda per a dones en horari nocturn. Aquest tema s'ha tractat en una reunió efectuada a la seu del Consell d'Eivissa a la qual han assistit el regidor de Mobilitat de l'Ajuntament d'Eivissa, Aitor Morrás, la regidora d'Igualtat de l'Ajuntament, Claudia Cotaina, el conseller de Mobilitat del Consell d'Eivissa, Javier Torres, i la consellera insular de Benestar Social, Carolina Escandell.

El servei d'aturada a demanda consisteix a permetre que, en horari nocturn, les dones puguin demanar baixar-se en un punt concret del recorregut de l'autobús, encara que no coincideixi exactament amb una parada. Això no suposa una modificació del trajecte del bus -que es mantindria igual- però sí que pot permetre a la passatgera baixar el més a prop possible de la seua destinació.

Llegeix més...

L'Ajuntament d'Eivissa porta els sabors de la mar a Madrid Fusión 2020

Madrid Fusión 2020La gastronomia d'Eivissa estarà present en la XVIII Edició de Madrid Fusión, el certamen internacional de gastronomia que es celebrarà del 13 al 15 de gener a Madrid. La Confraria de Pescadors, juntament amb els plats tradicionals del restaurant Sa Nansa i la cuina creativa amb producte local de Sushiya Aoyama, seran protagonistes en la difusió de l'oferta gastronòmica de la ciutat per al 2020, que inclou un ampli calendari d'esdeveniments al llarg de l'any, on els béns Patrimoni de la Humanitat, la Posidònia, la sostenibilitat i el producte local són les claus que diferencien a Eivissa de qualsevol altra destinació.

L'Ajuntament porta fins a l'estand del Consell d’Eivissa a Madrid Fusió a la Confraria de Pescadors, pionera en la defensa de la sostenibilitat al Mediterrani. Precisament dos de les espècies més representatives d'Eivissa, el gerret i la tonyina, seran protagonistes de les degustacions que oferirà Pedro Tur, xef del restaurant Sa Nansa. 

Llegeix més...

La ciutat d’Eivissa participa a Madrid Fusion amb dues propostes gastronòmiques protagonitzades pel peix local

Madrid Fusión 2020L’Ajuntament d’Eivissa ha presentat avui, a Madrid Fusion, diverses propostes gastronòmiques que posen en valor l’extraordinària qualitat del peix de l’illa i la importància de defendre la sostenibilitat de la mar. La delegació de l’Ajuntament d’Eivissa ha estat encapçalada per la regidora de Turisme, Dessiré Ruiz, conjuntament amb Pere Varela de la Confraria de Pescadors i els xefs Pedro Tur del restaurant Sa Nansa, i Hideki Aoyama del restaurant Sushiya Aoyama.

“Madrid Fusion és un aparador internacional per promocionar la gastronomia d’Eivissa i la feina que es fa des de la Confraria de Pescadors a favor de la sostenibilitat” ha senyalat la regidora de Turisme, Dessiré Ruiz, “també és un lloc perfecte per divulgar entre els mitjans de comunicació la magnífica oferta de restaurants del nostre municipi, i dels esdeveniments gastronòmics que celebram”. 

Llegeix més...

Notícies Ecrea
Nombre d`articles:
16