25 Feb, 2017

ajuntamentdaltvila

Notícies

Activitats de Carnaval per a aquest cap de setmana

Concert CarnavalAvui divendres 24 de febrer tendrà lloc el Concert de Carnaval ofert per la Banda Simfònica Ciutat d’Eivissa, a les 21h a l’envelat de la plaça d’Antoni Albert i Nieto. El concert està emmarcat dins del programa de festes de Carnaval i serà dirigit per Adolfo Villalonga.

La resta d’activitats del cap de setmana són: el dissabte 25 de febrer, Aventura canina, un espectacle musical dirigit a tota la família i amb els famosos personatges de la sèrie d’animació de la televisió, i tallers a càrrec de s’Espurna a partir de les 19 h, a l’envelat de la plaça d’Antoni Albert i Nieto.

Llegeix més...

Darreres actuacions realitzades per la Policia Local d’Eivissa

Assentament Cas SerresLa Policia Local d’Eivissa ha dut a terme durant aquesta matinada un control d'alcoholèmia i documentació en el que s’han verificat 14 vehicles amb el resultat d’una persona denunciada per un presumpte delicte contra la seguretat vial per conduir una motocicleta sense llicència de conducció.
D’altra banda, durant la nit de dimarts dia 21 de febrer, es va identificar a un conductor d’una motocicleta que va donar positiu en el control d'alcoholèmia formulant-se una denuncia administrativa.
Durant la tarda d’ahir, la Policia Local d’Eivissa va desmantellar un assentament a la zona del carrer de sa Punta, al barri de cas Serres. L’empresa de neteja ha recollit 2.400 quilos de fems i hi han participat una brigada i un camió.

Campanya especial de vigilància i control de camions i furgonetes

Policia LocalLa Policia Local d’Eivissa ha realitzat, durant la passada setmana, una campanya especial de vigilància i control de camions i furgonetes en la que s’han inspeccionat 153 vehicles dels quals 26 han estat denunciats per diferents motius i 8 vehicles varen quedar immobilitzats.

Es tracta d’una campanya programada dins de les operacions de vigilància i control de la Direcció General de Trànsit sol·licitada per la Prefectura Provincial de Trànsit de les Illes Balears a la Policia Local d’Eivissa.

Llegeix més...

A la venda les entrades per a l'obra "La puerta de al lado"

La puerta de al ladoL’Espai Cultural de Can Ventosa acull aquest dissabte dia 25 de febrer a les 21.30 hores l’obra de teatre La Puerta de al lado. L’obra compta amb els següents intèrprets: Silvia Marsó, Pablo Chiapella i Litus Ruiz, sota la direcció i adaptació de Sergio Peris-Mencheta.

Dos solters en plena crisi dels 40 que, com milers d’urbanites perduts a la ciutat, se submergeixen en internet, on exploren les possibilitats de trobar la seva mitja taronja.

Llegeix més...

Lliurament dels premis de la campanya comercial del Dia dels Enamorats

Premis Dia dels EnamoratsLa regidora de Comerç i Turisme de l’Ajuntament d’Eivissa, Glòria Corral, ha fet entrega als guanyadors i guanyadores dels premis de la campanya de comerç del dia dels Enamorats en la que hi ha participat 200 petits comerços del municipi d’Eivissa.

Els premis han consistit en una nit d’hotel amb spa, sopar i esmorzar a l’Hotel Simbad, tres sopars per a dues persones als restaurants Ca n'Alfredo, Sa Brisa i s’Ametller i cistelles amb productes diversos de les empreses Erotic&Chic, Frutos Secos Ibiza, Especia-te i Hierbas de Ibiza.

Llegeix més...

La Policia Local d’Eivissa recupera un vehicle robat

Policia LocalEl passat divendres 17 de febrer, a les 23 h, la Policia Local d’Eivissa va identificar a sa Penya un vehicle que constava com a vehicle robat.

El vehicle al haver estat robat havia estat donat de baixa a Tràfic i es va traslladar al Dipòsit Municipal de vehicles quedant a disposició del propietari. Aquest ja ha estat avisat de que el vehicle s’havia recuperat i que es troba al Dipòsit Municipal.

Presentació de la V Cursa per la dona i la I Caminada per la dona

Cursa de la Dona

El Patronat Municipal d'Esports de l'Ajuntament d'Eivissa, l'Ajuntament de Sant Josep i el Consell Insular d’Eivissa, amb la direcció tècnica del Club Atletisme Pitiús, organitzen la V Cursa per la dona i la I Caminada per la dona que tendràn lloc diumenge, 5 de març de 2017.

Enguany hi ha dues novetats, per una banda s’hi farà una caminada a més de la cursa per fomentar la participació de més gent, i per altra banda els homes hi podran participar acompanyats de dones, en cap cas en solitari per no llevar el protagonisme a les dones.
“Amb aquestes novetats esperem doblar el nombre d’inscrits respecte a l’any passat, on varen participar més de 300 persones” ha afirmat el regidor d’Esportes, Joventut i Festes de l’Ajuntament d’Eivissa, Agustín Perea.

Llegeix més...

Denúncies per alcoholèmies positives

Policia LocalUs informam de les actuacions realitzades per la Policia Local el passat cap de setmana i que han estat relacionades amb la detecció de conductors que han donat positiu a controls d’alcoholèmia:

El dissabte dia 18, entre les sis i les set de la matinada, es va atendre un accident ocasionat al carrer del Pare Josep Masarell al que varen estar implicats dos vehicles, un marca Hyundai i un altre marca Audi. Un dels conductors, d’inicials G.G.O., nacionalitat espanyola i nascut a l’any 1996, va donar positiu amb una taxa de 0,54, pel que es varen procedir a incoar diligències judicials.

Llegeix més...

Notícies Ecrea
Nombre d`articles:
2