Febrer 25, 2020

ajuntamentdaltvila

Notícies

180 alumnes de l'institut de Santa Maria reben els diplomes del programa de Tutoria entre Iguals

Programa TEI180 alumnes de l'institut de Santa Maria reben els diplomes que els acrediten com a tutors i tutoritzats del programa de Tutoria entre Iguals que lluita contra l'assetjament escolar.

L'auditori de Can Ventosa ha acollit avui el lliurament de diplomes als 180 alumnes de 1r i 3r de l'ESO de l'institut de Santa Maria que a partir d'ara seran tutors o tutoritzats dins del programa Tutoria entre Iguals que lluita contra l'assetjament escolar.

A l'acte de lliurament hi ha participat l'alcalde d'Eivissa, Rafa Ruiz, la regidora de Benestar Social i Educació, Carmen Boned, la directora de l'Institut d'Ensenyament Secundària Santa Maria, Maria Teresa Marí, així com la delegada d'Educació, Margalida Ferrer, i la inspectora d'Educació, Maria del Carmen Dopico.

Llegeix més...

El Casal d’Igualtat de l’Ajuntament d’Eivissa acull una xerrada sobre igualtat salarial dins els actes del 8-M

Taula informativa Dia de la DonaAquest dimarts 25 de febrer, dins la programació d’activitats relacionades amb la celebració del 8 de Març, Dia Internacional de la Dona, el Casal d’Igualtat de l’Ajuntament d’Eivissa acollirà la xerrada ‘Igualtat salarial i bretxa de gènere’ a càrrec de la secretària d’acció sindical i polítiques socials de Comissions Obreres Illes Balears, Eva Cerdeiriña.

La xerrada consistirà en una exposició de les causes i els motius que determinen i expliquen les diferències salarials entre homes i dones, així com el paper fonamental que haurien de tenir les institucions públiques per promulgar polítiques d’igualtat i no discriminació. Finalment, Cerdeiriña convidarà als assistents a debatre sobre les propostes que podrien permetre avançar per eliminar la desigualtat de gènere.

Llegeix més...

Una taula informativa al Parc de la Pau donarà inici a les activitats de l'Ajuntament d'Eivissa per celebrar el 8-M

Dia de la DonaAquest dilluns 24 de febrer comencen les activitats organitzades per la regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament d’Eivissa per celebrar el 8 de Març, Dia Internacional de la Dona.

Així, dilluns i dimarts, d’11 a 14.30 hores, s’instal·larà una taula informativa al Parc de la Pau d’Eivissa relacionada amb la jornada del vuit de març. Dimarts a la tarda, a més, a les 19.30 hores es realitzarà una xerrada al Casal d'Igualtat sobre igualtat salarial i bretxa de gènere al món laboral.

Llegeix més...

L'Ajuntament d'Eivissa fa un requeriment a l'Associació de Taxistes Autònoms recordant l'obligació del compliment de la normativa municipal

TaxiEn el cas que no la compleixin, l'Associació tindrà prohibit operar amb el servei de GPS.

L'Ajuntament d'Eivissa ha enviat aquest matí un requeriment a l'Associació de Taxistes Autònoms de la ciutat d'Eivissa en el que se li recorda l'obligat compliment dels reglaments municipals, tal i com consta en el conveni que Ajuntament i Associació van subscriure per gestionar el servei de GPS en el servei de transport públic de taxi al municipi d'Eivissa.

Aquest requeriment s'efectua després que l'Ajuntament hagi tingut coneixement d'unes manifestacions efectuades pel representant d'aquesta Associació, assegurant que ells no compleixen amb l'establert amb el conveni que es va signar amb l'Ajuntament ni tampoc amb la normativa municipal.

Llegeix més...

Reunió amb representants de l'Associació de Taxistes Autònoms de la ciutat d'Eivissa

Reunió amb sector TaxiAquest matí, a les 10h30', s'ha efectuat a Can Botino una reunió amb representants de l'Associació de Taxistes Autònoms de la ciutat d'Eivissa a la qual han participat l'alcalde d'Eivissa, Rafa Ruiz, el tinent d'alcalde i regidor de Mobilitat, Aitor Morrás, i una tècnica del departament de Mobilitat de l'Ajuntament d'Eivissa.

Per part de l'Associació de Taxistes Autònoms de la ciutat d'Eivissa ha assistit el seu representant Alejandro Cardell.

La Policia Local d’Eivissa interposa 27 denúncies en la campanya de la DGT de control de camions i autocars

Polica LocalEntre els dies 11 i 14 de febrer, agents de la Policia Local d’Eivissa han participat en una campanya organitzada per la Direcció General de Tràfic sobre control de camions i autocars. En total es van aturar 192 vehicles -184 espanyols i 8 estrangers- i es van interposar un total de 27 denúncies administratives.

En concret, aquestes 27 denúncies van ser per: no passar ITV (18), no portar l’assegurança obligatòria (5), no tenir el permís de conduir adequat (1), no portar cordat el cinturó de seguretat (1), donar positiu en alcohol (1), i donar positiu en substàncies estupefaents (1).

L’Ajuntament d’Eivissa promociona l’ús de paraules i tradicions eivissenques relacionades amb el Carnaval

Teniu ous per sa quica?L’Ajuntament d’Eivissa continua amb la campanya de normalització lingüística per fomentar l’ús de paraules eivissenques relacionades amb el Carnaval. La finalitat de la campanya és que es relacionin diferents tradicions de Carnestoltes amb els seus mots correctes. Les paraules, acompanyades d’una representació gràfica, es publiquen durant aquests dies a través de les xarxes socials de l’Ajuntament d’Eivissa i s’afegeixen a les vuit paraules ja publicades durant l’any passat. L’objectiu d’aquesta campanya és que a través de les xarxes socials es comparteixin per tal de donar-li difusió.

Per a la regidora de Normalització, Clàudia Cotaina, "el fet de continuar amb l’edició d’aquestes paraules i expressions és que no caiguin en desús i donar-les a conèixer a la població més jove, tant les tradicions que encara es mantenen vives com les paraules que s’utilitzen per a nomenar-les".

Llegeix més...

Notícies Ecrea
Nombre d`articles:
16