20 Jan, 2017

ajuntamentdaltvila

Notícies

Nova edició del certamen “Patrimoni Gastronòmic”

Patrimoni GastronòmicL’Ajuntament d’Eivissa ha presentat, durant la tercera jornada de la Fira Turística de Fitur a Madrid, la nova edició del certamen “Patrimoni Gastronòmic” que comença aquest cap de setmana i finalitza el 17 de març i al que s’han adherit 13 restaurants de la ciutat d’Eivissa.

Es tracta de la cinquena edició de les jornades de Patrimoni Gastronòmic, on podran degustar-se menús temàtics  per assaborir la gastronomia de països i ciutats Patrimoni de la Humanitat, uns menús que estan elaborats especialment per aquestes jornades.
Els menús són de França , Itàlia, Índia, Eivissa, Toledo, Galícia, Sicília, Mallorca i Roma.

Llegeix més...

Programes de convivència familiar per a mares i pares de fills d'entre 3 i 16 anys

Escola de Pares i MaresL’Ajuntament d’Eivissa ofereix tres programes de convivència familiar dirigits a mares i pares de fills d'entre 3 i 16 anys. L'Escola de Pares i Mares, desenvolupada en el marc del Pla Municipal sobre Drogues, s’oferirà a tots els centres educatius a partir del mes de febrer.

L’Ajuntament d’Eivissa a través del Pla Municipal de Drogues oferirà tres cursos de convivència familiar als diferents centres educatius. Aquests cursos estan destinats a mares i pares amb fills tant de educació infantil, educació primària i educació secundària.

Les xerrades destinades a mares i pares amb infants a l’educació infantil (de 3 a 6 anys) porten per títol Trobades Familiars, els centres educatius podran triar entre 6 xerrades de diferents temàtiques, amb una durada de una hora mitja cada una. Entre les temàtiques ofertes hi podem trobar com actuar davant una rabieta; diferències entre malcriar o educar, parlant dels rols familiars; com reforçar l’autoestima de l’infant; treballar amb les emocions; educar en positiu; i una sobre normes, límits i rutines.

Llegeix més...

Campanya de conscienciació de residus amb els comerços del municipi

Campanya residusL’Ajuntament d’Eivissa porta a terme una campanya de conscienciació de residus amb els comerços del municipi. 71 comerços han manifestat interès en adherir-se a la recollida porta a porta de paper i cartró gràcies a la campanya.

L’Ajuntament d’Eivissa, des de la Regidoria de Medi Ambient, ha posat en marxa una campanya de conscienciació de bones pràctiques en matèria de residus als comerços del municipi. La campanya es va iniciar el passat 14 de desembre i continuarà fins a finals de gener.

Aquesta campanya ha comptat amb una educadora ambiental que ha visitat els comerços de la ciutat d’Eivissa per tal d’informar de com fer un bon ús dels residus per part dels comerços. L’aspecte clau ha estat fer difusió sobre la recollida de paper i cartró, ja que els comerços tenen prohibit dipositar-los dins els contenidors pel volum que generen, i s’ha informat del servei de recollida porta a porta destinat a aquest paper i cartró generat pels comerços.

Llegeix més...

En marxa el programa “Joves qualificats a la ciutat d’Eivissa”

Ajuntament d'EivissaEl programa “Joves qualificats a la ciutat d’Eivissa” permetrà la contractació de fins a 18 joves amb formació universitària o formació professional de grau superior. L’Ajuntament forma part del programa del SOIB “Joves Qualificats”.

L’Ajuntament d’Eivissa oferirà 18 places laborals per a joves de fins a 29 anys que tinguin formació universitària o formació professional de grau superior i que no hagin tingut encara una experiència professional en el seu àmbit de formació. D’aquesta manera es facilita l’accés i l’experiència a joves formats en el seu àmbit professional. La durada dels contractes serà de nou mesos.

Llegeix més...

L’Ajuntament d’Eivissa realitza millores al barri de Platja d’en Bossa

Millores Platja d'en BossaS’han millorat les infraestructures de la zona al voltant de l’associació de veïns i pistes esportives i s’ha adequat una zona verda. La zona verda, situada a l’avinguda de Pere Matutes Noguera, disposarà de zona de descans, dues taules de pícnic i un nou pipi-can.

La Regidoria d’Urbanisme i Vies Públiques i la Regidoria de Medi Ambient de l’Ajuntament d’Eivissa han dut a terme de forma conjunta una sèrie d’actuacions a Platja d’en Bossa per millorar les infraestructures del barri.

Des del departament d’Urbanisme i Vies Públiques s’ha realitzat una actuació inicial per arreglar la zona al voltant del local de l’associació de veïns i les pistes esportives. Aquesta actuació ha consistit en pintar l’escenari, les escales i el local de l’associació. Aquestes tasques han estat realitzades per personal contractat a través del programa del SOIB de persones aturades de llarga durada.

Llegeix més...

L’Ajuntament d’Eivissa inaugura el nou Parc Caní de Can Misses

Nou Parc per a cansAmb aquesta ja són tres les infraestructures habilitades al Municipi, les dues darrers aquest darrer any.

La regidora de Medi Ambient de l'Ajuntament d'Eivissa, Montse García, conjuntament amb la regidora de barri de Can Misses, Carmen Boned, han inaugurat avui el nou Parc Caní de Can Misses. Aquest parc disposa de 1407 metres quadrats, una font d'aigua tant pels cans com per a les persones, banquets on seure i una taula. El parc romandrà obert les 24 hores i ha costat 22.529,23€. Es converteix en el segon parc caní de la ciutat, a més del parc d'Es Viver.

Llegeix més...

Nova edició de "Feim Barri Feim Salut" al barri de platja d'en Bossa

Feim Barri, Feim SalutLa regidoria de Participació Ciutadana de l’Ajuntament d’Eivissa organitza el proper dissabte dia 21 de gener una nova edició de "Feim Barri, Feim Salut" que es desenvoluparà entre les 10:30 i les 14:00 hores al local social i les pistes esportives del Barri de platja den Bossa.
L’objectiu amb "Feim Barri, Feim Salut" es fomentar la pràctica d’esports per a totes les edats i la realització de tallers de menjar saludable i la bona alimentació i hàbits de consum saludables.

Les activitats comencen a les 10:30 hores  amb dos classes de tait-xi i txi-kung. A la mateixa hora, començaran també les classes d’escacs a càrrec de l’Associació  Amics dels escacs que, durant tot el matí, oferiran classes  d’iniciació i donaran a conèixer els beneficis de la pràctica dels escac. També des de les 11.30 fins les 12.30 s’impartiran classes de Pilates i de Zumba a càrrec de La Sala del Club de Campo Ibiza.

Llegeix més...

Notícies Ecrea
Nombre d`articles:
1