Mai 29, 2022

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

L’Ajuntament d’Eivissa ofereix visites per donar a conèixer el Casal d’Igualtat a l’alumnat dels centres escolars del municipi

Visites escolars al Casal d'IgualtatL’Ajuntament d’Eivissa ofereix visites guiades al Casal d’Igualtat per donar a conèixer l’edifici als escolars del municipi. Un grup amb una vintena d’estudiants i dos professors de l’IES sa Serra ha visitat les instal·lacions on se’ls ha explicat l'historia de l’edifici, antiga Casa de sa Colomina i del barri. Així mateix, l’alumnat ha pogut observar la restauració d’un edifici històric que avui dia està dedicat a fomentar la cultura i la igualtat entre persones.

Durant aquesta activitat també es dóna a conèixer als joves quines activitats es realitzen actualment a l’edifici i el fons bibliogràfic que hi ha a les instal·lacions.

Llegeix més...

Ajuntament d’Eivissa i Confraria de Pescadors signen un conveni de col·laboració per a la promoció del sector pesquer i el desenvolupament del turisme gastronòmic durant 2022

Conveni Confraria PescadorsL'alcalde d'Eivissa, Rafa Ruiz, i el president de la Confraria de Pescadors d’Eivissa, Antonio Tur Serra, han signat avui un conveni de col·laboració per impulsar la promoció del sector pesquer i el desenvolupament del turisme gastronòmic i el producte local durant l'any 2022, en el qual la confraria celebra el seu centenari.

La finalitat d’aquest acord és promoure el consum de peix local mitjançant la participació en accions de promoció de producte local gastronòmic, accions de sensibilització mediambiental i desenvolupament del turisme de pesca.

Llegeix més...

L’Ajuntament d’Eivissa instal·la 11 càmeres de seguretat als barris de la Marina i sa Penya, la plaça del Parc i cas Serres

Càmera de seguetatL’Ajuntament d’Eivissa ha començat amb la instal·lació d’11 càmeres de seguretat a diferents ubicacions dels barris de la Marina, sa Penya, la plaça del Parc i cas Serres. També s'instal·larà una nova càmera de captació de matrícules a la zona del passeig Joan Carles I.

Aquestes càmeres, controlades per la Policia Local d’Eivissa. es sumen a les 4 de control de trànsit que ja funcionen a distintes vies del centre de la ciutat i a les instal·lades al entorn del CETIS.

Llegeix més...

Ajuntament d’Eivissa i Associació de comerciants organitzen un programa d’activitats per a dinamitzar el carrer de la Mare de Deu

Festa CítricaL’Ajuntament d’Eivissa, a través de la regidoria de Turisme, ha organitzat juntament amb l’Associació de comerciants del carrer de la Mare de Deu, un programa d’activitats mensuals per tal de dinamitzar el carrer de la Mare de Deu.

La primera acció que es durà a terme, organitzada per l'associació veïnal, és la ‘Festa cítrica’, un esdeveniment que té com objectiu atreure a tot tipus de turisme a la zona. La iniciativa s’emmarca dins el Plan Estratègic de Turisme de la ciutat d’Eivissa i és la primera activitat d’un calendari d’accions que es duran a terme cada mes durant tot l’any a aquest carrer.

Llegeix més...

L’Ajuntament d’Eivissa incorpora 9 milions d’euros dels romanents per a la seva incorporació al pressupost de 2022

Incorporació romanent i projectesLa incorporació del romanent s’aprova al pròxim ple i servira per a dur a terme projectes com la remodelació del carrer de Pere Francès i inversions a les escoles del municipi, entre d’altres projectes.

L’alcalde d’Eivissa, Rafa Ruiz, i la regidora d’Hisenda, Estefania Torres, han presentat aquest matí els principals projectes en els que s’invertiran els 9.022.863 milions d’euros provinents dels romanents municipals.

Llegeix més...

Notícies Ecrea
Nombre d`articles:
16