Setembre 25, 2020

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Aprovats els convenis col·lectius del Patronat de Música i del Patronat d’Esports de l’Ajuntament d’Eivissa

Ple ordinariEl Ple de l’Ajuntament d’Eivissa ha aprovat els convenis col·lectius dels treballadors i treballadores dels Patronats d’Esports i del Patronat de Música.

Amb aquesta aprovació, els treballadors i treballadores dels patronats compten amb el seu primer conveni col·lectiu que equipara les condicions laborals i socials d'aquest col·lectiu a la resta de treballadors del personal funcionariat i laboral de l'Ajuntament d'Eivissa.
Les principals millores que fixen els dos convenis són l'equiparació de les condicions laborals i condicions socials que equipara a aquests treballadors a la resta de col·lectius laborals de l'Ajuntament d'Eivissa.

Llegeix més...

Govern i Ajuntament d’Eivissa es reuneixen amb les principals associacions de comerciants d’Eivissa

Reunió Assoc ComerciantsGovern i Ajuntament d’Eivissa es reuneixen amb els representants de les principals associacions de comerciants d’Eivissa per exposar la situació sanitària de la ciutat.

L’alcalde d’Eivissa, Rafa Ruiz, juntament amb el vicepresident del Govern, Juan Pedro Yllanes, el tinent d’alcalde de Promoció econòmica, Aitor Morrás i la regidora de Comerç, Montse Garcia, han mantingut una reunió, per videoconferència, en la que hi ha estat presents l’alcalde de Sant Antoni de Portmany, Marcos Serra, el president de la Petita i Mitjana Empresa d’Eivissa i Formentera, Alfonso Rojo, i representants de les associacions comercials com la Federació de comerciants de la Marina, l’associació de Vara de Rey, associació d’Eivissa Centre, associació de Sa Capelleta, l’associació d’Isidor Macabich i representants del Mercat Nou.

Llegeix més...

A la venda les entrades de l'espectacle de dansa "Tempus fugit"

Tempus fugitJa estan a la venda les entrades de l'espectacle de dansa "Tempus Fugit", previst per dissabte 3 d’octubre, a les 21 hores.

"Tempus Fugit", a càrrec de La Mov companyia de dansa i amb direcció i coreografia de Victor Jiménez, compta amb els ballarins i ballarines Mattia Furlan, Elena Gil, Paula Rodríguez, David Serrano, Alain Rivero, Imanol López, Laura López, Jimena Martínez y Fátima Alcántara i amb Música de Vivaldi revisada per Max Richter y Jorge Sarnago.

Llegeix més...

Celebració del Dia europeu de les Llengües 2020

Dia Europeu de les LlengüesLa regidoria de Normalització Lingüística de l’Ajuntament d’Eivissa participa en la celebració del Dia europeu de les Llengües, que tindrà lloc aquest dissabte dia 26 de setembre, amb l’emissió d’un vídeo enregistrat pel lingüista Ivan Solivellas de la Plataforma per la Llengua, organització no governamental que treballa per a la promoció del català en tots els àmbits.

Els objectius generals del Dia Europeu de les Llengües són destacar la importància de l’aprenentatge de llengües i diversificar la varietat de llengües que s’aprenen amb l’objectiu d’incrementar el plurilingüisme i la comunicació intercultural, promoure la riquesa de la diversitat lingüística i cultural d’Europa, que hem de preservar i potenciar i promoure l’aprenentatge permanent de llengües tant dins com fora de l’escola.

Llegeix més...

Concert de la Banda Simfònica Ciutat d’Eivissa en el que interpretarà fragments de bandes sonores

Concert BSCELa Banda Simfònica Ciutat d’Eivissa ofereix el pròxim diumenge 27 de setembre, a les 19 hores, un concert en el que interpretarà fragments de bandes sonores.

Sota el títol ‘El so de la imatge, la imatge del so’, la Banda Simfònica Ciutat d’Eivissa, dirigida per Miquel Àngel Aguiló , interpretarà un programa de fragments de les bandes sonores de les pel·lícules d’Indiana Jones amb música de John Williams; ‘Pesadilla antes de Navidad’, de Danny Elfman; ‘La lista de Schindler’, també de John Williams; ‘Shall we dance?’, de Richard Rogers; ‘Piratas del Caribe’, de Klaus Badelt; la composició ‘Adiós Nonino’, d’Astor Piazzolla; ‘El Zorro’, de James Horner, i la peça ‘C’est si bon’, de Henri Betti.

Llegeix més...

Notícies Ecrea
Nombre d`articles:
16