Mai 20, 2024
perfil del contractant
Eivissa neta!
Tràmits online

Notícies

Agenda cultural, esportiva i d'activitats

Portal web de l'Ajuntament d'Eivissa

Plenari complet:



Ple ordinari 22 de desembreL'alcaldessa d'Eivissa, Marienna Sánchez-Jáuregui, ha lliurat aquest migdia a l'últim ple ordinari de l'any, conegut popularment com el ple de la sobrassada, uns obsequis a quatre empleats municipals que han accedit a la jubilació. Es tracta d'un homenatge que ofereix la corporació municipal a aquests treballadors per la seva dedicació al Consistori.

Els homenatjats han estat: Gràcia Durán Carballido i Carmen Chulvi Izquierdo, del Servei de Neteja, Ricardo Montesa Peydró, aparellador del Departament d'Obres Públiques, i Cosme Escandell Torres, porter-macer que, a més, ha coordinat el muntatge del convit que ha passat a la sessió plenària. A més, en el ple també s'ha lliurat un diploma a Obdulia García Alonso, treballadora municipal, pels seus 25 anys de servei a la institució.

Així mateix, l'alcaldessa ha lliurat a tots els regidors de la Corporació una insígnia de solapa, que utilitzaran en els actes que, per la seva solemnitat, així ho requereixin. És la primea vegada que es lliuren aquestes insígnies, descrites en l'article 12 del Reglament de Protocol i Cerimonial de l'Ajuntament d'Eivissa, aprovat en ple el 24 de juny de 2009 i que els regidors portaran com a expressió de la representació popular que tenen.

Durant l'acte, Sánchez-Jáuregui ha recordat que, fa gairebé 230 anys es va crear la Seu Opispal d'Eivissa i Vila va rebre el títol de ciutat.