Març 19, 2024
perfil del contractant
Eivissa neta!
Tràmits online

Notícies

Agenda cultural, esportiva i d'activitats

Portal web de l'Ajuntament d'Eivissa

Elevator PitchLa fase final del I Concurs Elevator Pitch, on les persones emprenedores interessades han de presentar el seu projecte en un vídeo d’un màxim d’un minut, es celebrarà durant la III edició de la jornada Eivissa Crea Empresa, que es farà el proper 11 d’abril a la seu de la UIB.

La final del I Concurs Elevator Pitch que organitza l’Ajuntament d’Eivissa, en col·laboració amb Pimeef i el Consell d’Eivissa, es farà coincidir amb la tercera edició de la jornada Eivissa Crea Empresa del Viver d’Empreses del municipi, el proper 11 d’abril a la seu d’Eivissa de la UIB, on al llarg de tota una jornada s’aprofondirà en les estratègies per afrontar amb garanties la posada en marxa d’un projecte empresarial. Els set finalistes disposaran de cinc minuts per exposar les seves propostes a un jurat d’especialistes que escolliran els tres guanyadors.

En la presentació aquest matí del certamen i la jornada Eivissa Crea Empresa, la regidora de Comerç d’Eivissa, Gloria Corral, ha recordat els requisits per a participar al concurs i optar “als importants premis que els volen ajudar a posar en marxa la seva idea”. També rebran uns trofeus, que dissenyen els alumnes de l’Escola d’Arts dins la col·laboració amb aquest centre iniciada en les últimes accions de dinamització comercial i empresarial del municipi.

Per la seva banda, el president de Pimeef, Alfonso Rojo, ha posat en valor les qualitats que demostren els candidats que són capaços de presentar una proposta de negoci en només un minut i ha animat les empreses a “escoltar i incorporar aquest talent per millorar les empreses” de l’illa.

La vicepresidenta del Consell, Marta Diaz, ha destacat el fet que aquesta fase final del concurs animarà la jornada Eivissa Crea Empresa, en la que es comptarà amb experts en l’àmbit de la comunicació (Patricia Barcena), l’estratègia empresarial (Alfonso Alcàntara) i la relació amb els mitjans (Julio César Herrero), en un event que també serveix per “fer ‘networking’, ampliar la xarxa de contactes dels participants”.

En cada una de les presentacions, la persona emprenedora haurà de despertar l’interès del jurat que serà l’encarregat d’avaluar el projecte i la seva presentació. El concurs té per objectiu contribuir a la millora de la capacitat de comunicació de les persones emprenedores d’Eivissa.

Els requisits per a participar-hi son ser persona emprenedora empadronada a l’illa d’Eivissa o joves empreses amb la seua seu social a l’illa i només presentar una única candidatura per projecte empresarial.
Es podrà participar realitzant un vídeo d’un minut de durada màxima, presentant el projecte i pujar el vídeo a les plataformes Youtube, Vimeo o qualsevol altra plataforma generalista de vídeos en la millor qualitat possible. A més s’ha d’enviar una candidatura al correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. en la que s’inclogui, les dades personals , dades del projecte empresarial i l’adreça URL de presentació del projecte.
El termini per a presentar candidatures és fins el dia 1 d’abril a les 14.00 hores.

Les candidatures rebudes seran avaluades i els seleccionaran els 7 projectes més 2 reserves per a realitzar la presentació dins de la jornada Eivissa Crea Empresa que tindrà lloc el dia 11 d’abril a la seu d’Eivissa de la UIB. L’horari previst serà d’11.15h a 12.00h. i cada un dels finalistes tindrà 5 minuts per a resumir l’activitat, objectius i estratègies de negoci.
El lliurament de premis es farà a la Jornada Eivissa Crea empreses a les 18.15 h hores,.

S’han establert tres premis:

1er premi: 2.000€ + 1 mes gratuït d’accés a les infraestructures del Viver d’Empreses de l’Ajuntament d’Eivissa(*) + 1 mes gratuït de ‘mentoring’ + 3 consultes gratuïtes d’innovació.
2on premi: 1.500€ + 1 mes gratuït d’accés a les infraestructures del Viver d’Empreses de l’Ajuntament d’Eivissa(*) + 1 mes gratuït de ‘mentoring’ + 3 consultes gratuïtes d’innovació.
3er premi: 1.000€ + 1 mes gratuït d’accés a les infraestructures del Viver d’Empreses de l’Ajuntament d’Eivissa(*) + 1 mes gratuït de ‘mentoring’ + 3 consultes gratuïtes d’innovació.

El mes gratuït al Viver d’empreses estarà subjecte a infraestructures disponibles i tipus de projecte empresarial.

Es poden consultar les bases a través de la pàgina web de l’Ajuntament d’Eivissa www.eivissa.es o plantejar consultes a través del correu Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

Enllaç a:
· Bases del concurs
· Flyer informatiu