Març 19, 2024
perfil del contractant
Eivissa neta!
Tràmits online

Notícies

Agenda cultural, esportiva i d'activitats

Portal web de l'Ajuntament d'Eivissa

Visita alumnat Algarb Viver EmpresesAlumnes de l’Institut Algarb visiten el Viver d’Empreses on han rebut vàries pautes i assessorament en diverses matèries relacionades amb la creació d’empreses. També han participat en dues xerrades informatives.

Dos grups d’estudiants de l’Institut Algarb han visitat el Viver d’Empreses, en el marc de les activitats de foment de l’esperit emprenedor realitzades per l’Ajuntament d’Eivissa en col·laboració amb el Consell d’Eivissa. Els alumnes, que estan cursant el Grau Superior de Farmàcia i Parafarmàcia i els del Grau Superior d’Activitats esportives (TAFAD) de l’Institut Algarb han estat acompanyats per la seva professora Cristina Galmés.

Els dos grups de 8 i 10 alumnes i la docent, han visitat les instal·lacions i han rebut informació del projecte Eivissa Crea i els serveis que s’ofereixen, en el cas que decidissin formar una empresa, una cooperativa de treball o treballar com a autònoms, es a dir, assessorament, jornades, tallers d’emprenedoria i altres actuacions en relació al suport als emprenedors.
El tècnic de la fundació Deixalles, Joan Carles Palerm, ha participat amb una xerrada sobre bones pràctiques mediambientals en el cas del grup de Farmàcia i Parafarmàcia i en el cas del grup de TAFAD, la persona convidada per contar la seua experiència ha set Fátima Blázquez, cap de l’empresa esportiva Trideporte i promotora i organitzadora de moltes de les curses que se celebren a l'illa.
Els dos grups també han rebut pautes i assessorament sobre com fer el pla financer de la mà del tècnic de l'Institut de Desenvolupament Industrial, Alex Ribas, economista i assessor que també presta els seus serveis gratuïtament als usuaris d’Eivissa Crea.

Com a part de la visita, han pogut conèixer les empreses incubades actualment que són La Boombilla, Emergency Staff, ¿Qué hago hoy?, Souvenir, Parallex Remote Computing i Chus Ramírez Make Up, que lis han explicat les seues experiències, les ajudes que varen tenir en el desenvolupament dels seus projectes i el suport rebut per part de l’Ajuntament d’Eivissa.

Les visites al Viver d’Empreses estan adreçades a alumnes de cicles formatius d’IES i de programes mixtos de formació i ocupació i es realitzen prèvia sol·licitud al telèfon 971 19 99 82 o per correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.