Març 28, 2024
perfil del contractant
Eivissa neta!
Tràmits online

Notícies

Agenda cultural, esportiva i d'activitats

Portal web de l'Ajuntament d'Eivissa

Reconeixement empresaris projecte mentoringAquest matí, l’Ajuntament d’Eivissa ha reconegut als empresaris/mentors participants en el projecte Mentoring, impulsat per l’Ajuntament a través de l’Eivissa Crea en col·laboració amb la PIMEEF.

Recordem que, en aquesta iniciativa, es posa en contacte a emprenedors i empreses de jove creació amb un empresari experimentat que exerceix de mentor o mentora. Així, l’empresari amb més experiència, el mentor, ensenya, aconsella, guia i ajuda a un emprenedor en el seu desenvolupament personal i professional. Aquesta ajuda es fa sense cap contraprestació econòmica.

 

Als mentors participants que han pogut assistir a l’acte d’avui se’ls ha fet entrega d’una petita figura de l’escultor Pedro Hormigo que simbolitza aquest projecte de col·laboració. «És de justícia agrair a totes i tots els mentors la seva bona disposició a participar en aquesta iniciativa» ha senyalat l’alcalde d’Eivissa, Rafa Ruiz, i ha afegit que la seua predisposició a «continuar donant suport i col·laborant amb els emprenedors, especialment a través d’aquesta magnífica eina que és Eivissa Crea, perquè entre tots i totes enriquim el teixit empresarial d’aquesta ciutat».

«El feed-back que estem rebent per part dels emprenedors mentoritzats és molt positiu, i la majoria d’ells s’estan mostrant molt satisfets de l’ajuda i la implicació que estan rebent per part dels seus mentors» ha senyalat el tinent d’alcalde i regidor de Promoció Econòmica de l’Ajuntament d’Eivissa, Aitor Morrás, qui ha felicitat als empresaris veterans per «haver aportat els seus coneixements a aquesta iniciativa. La petita empresa crea llocs de feina, diversifica el teixit productiu i també fa ciutat, perquè hi ha moltes maneres de fer ciutat».

A l’acte d’avui han assistit alguns dels empresaris mentors i mentoritzats. En total, són onze els empresaris que han participat en aquest projecte: Daniel Ramón de Centres Comercials La Sirena, Israel Romero d'Awarexcellence, Catiana Fuster d'escoleta Corrillos, Consuelo Antúnez de Construcciones Cala, Alfonso Rojo de Frutas la Palentina, José Rayas de Punkitrans, Roberto San Esteban d'Ecoibz, Joan Tur de Destilería Ibiza i Joan Riera del Restaurant Ca'n Alfredo.