Novembre 27, 2021

ajuntamentdaltvila

Notícies

El MACE acull aquest dissabte la conferència 'El que ens ensenyen els ossos: La història d'Eivissa a través de les restes humanes'

El que ens ensenyen els ossosEl Museu d'Art Contemporani d'Eivissa (MACE) acollirà aquest dissabte, 27 de novembre, a les 12.00 hores la conferència 'El que ens ensenyen els ossos: La història d'Eivissa a través de les restes humanes' a càrrec de l'antropòleg forense Nicholas Márquez-Grant.

Márquez-Grant, que actualment treballa al Regne Unit, en 2005 va completar la seva tesi doctoral en la Universitat d'Oxford sobre paleodemografía i paleopatología de les poblacions púniques i romanes d'Eivissa.

Llegeix més...

El ple aprova per unanimitat la declaració institucional amb motiu del Dia Internacional per l’eliminació de la violència contra les dones

Ple ordinariEl municipi ratifica el seu compromís amb l’eliminació de totes les formes de violència contra les dones i les nenes, incloses la tracta, l’explotació sexual i practiques com els matrimonis forçats i l’explotació laboral.

L’Ajuntament d’Eivissa ha aprovat en el ple ordinari del mes de novembre la declaració institucional amb motiu del Dia Internacional per l’eliminació de la violència contra les dones. Al text es ratifica el compromís amb l’eliminació de totes les formes de violència contra les dones i les nenes.

Llegeix més...

L’Ajuntament d’Eivissa rebrà 3 milions d’euros a travès dels fons europeus per a la rehabilitació dels barris Patrimoni Mundial

Vara de ReyImpulsa Patrimonio, finançat amb els fons Next Generation, preveu la rehabilitació de la plaça de sa Carrossa, els carrers de Santa Maria i Tur de Montis i la finalització de la peatonització de l’entorn de Vara de Rey.

L’alcalde d’Eivissa, Rafa Ruiz, ha assistit aquest matí a l’acte de presentació de Impulsa Patrimonio, que s’ha duit a terme aquest matí a la ciutat de Baeza (Jaén), i que ha comptat amb la presència dels alcaldes i alcaldesses de les 15 ciutats Patrimoni de la Humanitat d’Espanya i la Ministra de Turisme, Reyes Maroto.

Llegeix més...

L'Ajuntament d'Eivissa commemora el Dia Internacional de l'Eliminació de la Violència contra les Dones amb teatre, jornades, tallers, una acció artística i lectura feminista

Activitats 25NL'Ajuntament d'Eivissa ha organitzat un programa d'activitats culturals i reivindicatives amb motiu del Dia Internacional de l'Eliminació de la Violència contra les Dones, que es commemora el 25 de novembre (25-N).

El programa, que s'estén del 22 de novembre al 4 de desembre, inclou jornades sobre memòria històrica, una obra de teatre, una acció artística col·lectiva, el club de lectura feminista, tallers i la lectura del manifest del 25-N en el passeig de Vara de Rey, que organitzen les associacions feministes d'Eivissa.

Llegeix més...

Inaugurada la casa pagesa de Can Casals amb una jornada de portes obertes

Can CasalsL'Ajuntament d'Eivissa ha organitzat una jornada de portes obertes amb música, tallers i tradicions per a inaugurar la rehabilitació de la casa pagesa de Can Casals, al carrer del Músic Fermí Marí, 34, al barri de Cas Serres.

Des de les 10 i fins a les 20 hores del dissabte 20 de novembre, s'han dut a terme les activitats de manera gratuïta i fins a completar l'aforament.

Llegeix més...

Notícies Ecrea
Nombre d`articles:
16