Juliol 13, 2024

ajuntamentdaltvila

Consorci "Eivissa Patrimoni de la Humanitat"

Resulta imprescindible que la riquesa d’un Patrimoni que enorgulleix els eivissencs mantengui el seu màxim esplendor per a tot aquell que desitgi conèixer-lo. La ciutat fortificada de Dalt Vila, el jaciment fenici de sa Caleta, la Necròpolis púnica del Puig des Molins i la Reserva natural de ses Salines constitueixen la memòria viva d’unes illes que afronten el futur amb l’optimisme i la serenor que confereix el fet que els seus valors culturals i naturals gaudeixin del reconeixement mundial.

Sota el prisma d’aquesta consideració, la ciutat d’Eivissa accepta amb entusiasme el repte de difondre i conservar la seua essència patrimonial davant la resta de la humanitat, i assumeix així el compromís que li correspon.

Era necessari la creació d’un organisme per promoure, coordinar i finançar les diferents actuacions a fer amb els béns afectats per la declaració de Patrimoni de la Humanitat, i amb aquest propòsit va néixer el Consorci Eivissa Patrimoni de la Humanitat.

Els objectius que el Consorci està assolint són:
1. Promoure i finançar l’execució d’obres, serveis i instal·lacions en general, com també la construcció i l’establiment de mitjans adequats de transport i comunicacions relacionats amb la declaració com a Patrimoni de la Humanitat.
2. Impulsar la coordinació de les inversions que projectin les administracions públiques per a la realització de les obres, els serveis i les instal.lacions descrits.
3. Promoure iniciatives i projectes culturals orientats a la conservació del patrimoni històric.

Contacte:
Consorci Eivissa Patrimoni de la Humanitat

Plaza Espanya 1
07800 Eivissa
Tel: 971397600
e-mail: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Patronat del Museu d'Art Contemporani d'Eivissa - MACE

El Patronat del Museu d'Art Contemporani d'Eivissa - MACE és un organisme autònom de caràcter local creat per l'Ajuntament de la Ciutat d'Eivissa, amb personalitat jurídica pública i patrimoni independent, per al compliment de les finalitats i funcions que li atribueixen els seus estatuts, que podeu descarregar a l'enllaç adjunt.

Enllaç a:
· Estatuts del Patronat del MACE

Membres de la Junta Rectora del MACE:
President
de la Junta Rectora del Patronat, Sr. José Juan Tur Cardona.
Vicepresident de la Junta Rectora del Patronat, Sra. Desireé Ruiz Mostazo.

Contacte:
Adreça:
 Ronda Narcís Puget, s/n 
Telèfon: 971 302 723
Fax: 971 302 723
Correu electrònic: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. 
Web: http://www.mace.eivissa.es

Patronat de Música d'Eivissa

El Patronat de Música de la ciutat d'Eivissa és una fundació pública que, tot seguint les directrius de l'Ajuntament, té per objectius el foment del coneixement i l'aprenentatge de la música. També s'encarrega de mantenir les instal.lacions dedicades a aquest fi, així com de crear-ne de noves en funció de les necessitats que sorgeixin.

Del Patronat en depenen l'Escola Municipal de Música, la Banda de Música "Ciutat d'Eivissa", el Cor de Música 'Ciutat d'Eivissa', l'Orquestra Simfònica i la Big Band CIutat d'Eivissa.

El Patronat es troba ubicat físicament a l'Edifici Polivalent de Can Ventosa, així com les instal.lacions de l'Escola i les àules d'assaig del Cor, la Banda i la Simfònica.

Enllaç a:
· Estatuts del Patronat Municipal de Música

Membres de la Junta Rectora del Patronat de Música:
President
de la Junta Rectora del Patronat, Sr. José Juan Tur Cardona.
Vicepresidenta de la Junta Rectora del Patronat, Sra. Montserrat García Cuenca.
Vocal: Ricardo Clivillé Vila

Contacte:
Adreça:
Av. d’Ignasi Wallis, 26
Tel.: 971310061
Fax: 971310121
Correu electrònic: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
Web del PMME:
http://www.eivissa.es/musica

Patronat d'Esports d'Eivissa

El Patronat d'Esports és una fundació pública que, tot seguint les directrius de l'Ajuntament, té per objectiu el foment de l'esport a la ciutat d'Eivissa.

També s'encarrega de mantenir les instal.lacions dedicades a aquest fi, així com de crear-ne de noves en funció de les necessitats que sorgeixin.

Membres de la Junta Rectora del Patronat Municipal d'Esports:
Presidència de la Junta Rectora del Patronat, Sra. Elena López Boned.
Vicepresident de la Junta Rectora del Patronat, Sr. Jordi Salewski Pascual
Vocal: Ricardo Clivillé Vila
Vocals de la Junta Rectora del Patronat Municipal d'Esports en representació d'entitats de reconeguda competència en matèries objecte de l'Activitat del Patronat al Sr. Eugenio Tilves Iglesias, llicenciat en educació física i entrenador nacional d'hanbol, i al Sr. Aitor Flores Montelongo, entrenador de futbol, membre del club Base Sport i triatleta.

Enllaç a:
· Estatuts del Patronat Municipal d'Esports

Contacte:
Adreça:
Carrer de Campanitx, 26
Telèfon: 971 313 564
Fax: 971 313 522
Correu electrònic: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
Web oficial: www.eivissa.es/esports