Mai 22, 2022

ajuntamentdaltvila

Prohibit l’estacionament al tram de l’avinguda d'Isidor Macabich entre carrer Abad y Lasierra y carrer d’Extremadura

Amb motiu de l’avanç de les obres de la nova avinguda d’Isidor Macabich, a partir del pròxim divendres 20 de maig es prohibirà l’estacionament al tram de l’avinguda comprès entre el carrer del Bisbe Abad y Lasierra i el carrer d’Extremadura.

A partir del divendres, en aquest tram s’iniciaran els treballs de tancat i retirada de l’arbrat tal i com ja s’ha realitzat en els dos trams anteriors, el comprès entre l’avinguda d’Ignasi Wallis i la plaça d’Enrique Fajarnés i el comprès entre la plaça d’Enrique Fajarnés i el carrer del Bisbe Abad y Lasierra.

Llegeix més...

Ban amb motiu de la reparació de la xarxa de clavagueram al carrer de Bes

Amb motiu d’obres de reparació de la xarxa de clavagueram per part d’Aqualia, el carrer de Bes romandrà tancat a la circulació des del seu encreuament amb el carrer del Canonge Joan Planells, excepte per les vesines i vesins que tenguin aparcament privat.

El tancament durarà fins a finalitzar les tasques de reparació. El trànsit es derivarà al carrer de sa Capelleta.

Ban amb motiu de les obres de reparació de la xarxa de sanejament que transcorre pel vial de la rotonda d'entrada a Marina Botafoc

Amb motiu de les obres de reparació de la xarxa de sanejament que transcorre pel vial de la rotonda d'entrada a Marina Botafoc, al final de l'avinguda de Joan Carles I, es canvia el sentit de circulació de l'avinguda Joan Carles I des de l'encreuament amb el carrer del Ceramista Joan Daifa fins al final de l'avinguda en la rotonda de Marina Botafoc, a partir del dimarts dia 17 de maig a les 08.00h fins a la seua finalització.
L’accés als aparcaments del edificis es farà en contrasentit des de la rotonda del final de Joan Carles I.

Eivissa,
L'alcalde
Rafael Ruiz Gónzalez

Ban amb motiu dels actes de la festa “Eivissa Medieval”

Amb motiu dels actes de la festa “Eivissa Medieval” que tindrà lloc els propers dies, 12, 13, 14 i 15 de maig a Dalt Vila i la Marina, es fa necessària la regulació d’aparcaments i trànsit de vehicles de la forma següent:

Dimarts, dia 10 de maig:
Es prohibeix l’estacionament als aparcaments de damunt el Parc Reina Sofia (zona dels antics pavellons). Des de les 08:00 hores fins el dilluns dia 16 de maig a les 14 hores.
Es prohibeix l’estacionament i circulació de vehicles a :
Des de les 14:00 h., l’estacionament i circulació a tots els carrers de Dalt Vila, inclosos als residents.
Es prohibeix l’estacionament:
Aparcaments des Soto i tot el camí del Calvari.

Aquesta prohibició regirà fins a les 14.00 h del dia 16 de maig.

Llegeix més...

Bans trànsit
Nombre d`articles:
39