Juny 22, 2021

ajuntamentdaltvila

Línia de subvencions per a empreses i autònoms

L'Ajuntament d'Eivissa tramita la línia de subvencions, amb un pressupost d’1,9 milions d’euros, destinada a autònoms, microempreses i pimes afectades per les mesures de salut pública adoptades per pal·liar els efectes de la crisi ocasionada per la COVID-19.

Per a la seua tramitació s'ha d’accedir a la Seu electrònica de l'Ajuntament: https://eivissa.sedelectronica.es i el termini de sol·licituds va del 18 de juny a l'1 de juliol, ambdòs inclosos.

Vídeo explicatiu sobre com tramitar les ajudes:

Trobareu tota la informació als següents enllaços:
· Tràmit a la Seu electrònica
· Dossier explicatiu de com tramitar l'ajuda en pdf
· Convocatòria en pdf

· Extracte de les bases aprovades al BOIB en pdf
· Enllaços d'interès

Subvencions en matèria de Benestar Social (convocatòria 2021)

Objecte: regular la concessió de subvencions en matèria de Benestar Social, orientada a aquelles entitats socials i sociosanitàries del municipi d'Eivissa que impulsin projectes d'intervenció social i sociosanitària dirigits a col·lectius en situació de vulnerabilitat social, i que ajudin a crear una xarxa d'accions per promoure la millora de la qualitat de vida, la integració i l'intercanvi social dels diferents col·lectius representats en igualtat de condicions. 

Llegeix més...

Convocatòria subvencions adquisició de llibres de text i material didàctic curs escolar 2019-2020

Convocatòria per a la concessió de subvencions en matèria d'adquisició de llibres de text i material didàctic pel curs escolar 2019-2020, orientada a l'alumnat empadronat al municipi d'Eivissa

L'objecte d'aquesta convocatòria és la concessió per part de l'Ajuntament d'Eivissa, de subvencions en matèria d'adquisició de llibres de text i material didàctic pel curs escolar 2019-2020, orientada a alumnat empadronat al municipi d'Eivissa.

Llegeix més...

Convocatòria de subvencions en matèria d'Esports 2020

Concessió de subvencions en matèria d’Esports, orientada a clubs, entitats esportives i APIMA d’esports, per al foment de l’esport i de l’activitat física al municipi d’Eivissa, dirigides a entitats sense ànim de lucre

Termini de presentació de sol·licituds: Des del 28 de setembre fins el 9 d'octubre de 2020 inclòs.

Enllaç a:
· Informació, bases i tramitació en línia a la Seu Electrònica del Patronat Municipal d'Esports