Juny 30, 2022

ajuntamentdaltvila

Notícies

El Patronat d’Esports d’Eivissa ofereix un ampli programa d’activitats esportives per a l’estiu

El Patronat d’Esports de l’Ajuntament d’Eivissa ofereix per aquest estiu un ampli programa d’activitats esportives al municipi amb campus especialitzats, classes de tenis i activitats a la mar amb classes de busseig, paddle surf i caiac, entre d’altres.

Així, hi ha previst durant els mesos de juliol i agost cursets de tennis a les Pistes Municipals de Can Misses, tant grups infantils com per a adults, amb nivells d'iniciació i perfeccionament. Les inscripcions es poden realitzar a la Piscina Municipal de Can Misses.

Al mes de juliol Eivissa acull dos campus especialitzats de bàsquet, el Campus Paco Vázquez, que ha començat aquesta setmana, al poliesportiu des Raspallar i el Campus Paco Redondo,  que tindrà lloc la pròxima setmana al Pavelló Joan Pau II. A més, del 25 al 30 de juliol, tindrà lloc el XXIII Trofeu Popular de Bàsquet Ciutat d’Eivissa ‘Ibiza Top-3’ a les pistes de sa Bodega.

La regidora d’Esports, Elena López, ha destacat que ‘les activitats organitzades pel Patronat d’Esports d’Eivissa no aturen a l’estiu. Precissament aquest és un moment de poder gaudir de l’especiaització en diferents disciplines i dels esports a la mar. Aquest programa inclou les activitats organitzades per l’Ajuntament o pels clubs esportius de la ciutat i están dirigides a totes les edats. El que volem és fomentar l’esport com a activitat saludable tant entre els adults com per als més petits, als que a més s’educa en els valors del respecte i la feina en equip, en el cas d’aquells esports col·lectius’.

Una altra activitat, dirigida a infants des de 7 anys, es el Acro-estiu: Viu un estiu de circ!. Un campus esportiu basat en les habilitats gimnàstiques i les acrobàcies pròpies del circ. Aquesta activitat es durà a terme al mes d’agost al Poliesportiu municipal d’es Viver. Les inscripcions es poden realitzar al correu Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. .

També durant tot l’estiu es realitza una escola de vòlei platja organitzada per el Club Voleibol Eivissa i l’Ajuntament. Les inscripcions es poden realitzar al 662 624532 i al correu Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. .

A la mar, hi ha previstes activitats de caiac i paddle surf per a les quals es necessari inscriure’s a les oficines del Patronat d’Esports. Així mateix, hi ha cursos d’iniciació al busseig; classes de vela infantils i cursos de vela per a persones adultes; natació i aquagym, a la piscina d’es Viver. Pe a més informació, les persones interessades poden contactar amb el 971 397600 ext 24321 i 24322.

Des del Patronat d’Esports també han recordat les activitats esportives que es celebren a les Festes Patronals, com el Trofeu Popular de Bàsquets Ciutat d’Eivissa, el torneig de pàdel; el Aquatló, el Trofeu de Vela de Festes de la Terra, la Travessia Popular de natació; el tir amb arc o el Torneig de Volei Platja de les Festes de la Terra.

Quant a les activitats organitzades per clubs com la UD Ibiza, el Campus CF Rapid, el Inter Ibiza, el Club de Rugbi; El Campus SincroIbiza, el de Ibiza Patina o el de Gimnasia Ritmica, les persones interessades poden solicitzar més informació a la Piscina Municipal de Can Misses, al correu Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. i al telèfon 971 313 564.

L'Ajuntament d'Eivissa renova les pistes esportives dels CEIPS Cas Serres i Poeta Vilangòmez

L'Ajuntament d'Eivissa ha iniciat aquesta setmana la renovació de les pistes esportives dels CEIPS de Cas Serres I Poeta Villangómez amb un pressupost de 274.252,3 euros.
Les obres les està executant l'empresa Hermanos Parrot S.A i disposa d'un termini de dos mesos per finalitzar les feines.

El projecte consisteix en la millora del paviment esportiu de formigó porós existent en les pistes exteriors de les escoles de Poeta Villangomez i de Cas Serres, mitjançant la construcció d'un nou paviment de resines acríliques sobre un aglomerat asfàltic. Posteriorment, es realitzarà l'acabat de la superfície del nou paviment amb pintura acrílica especial per paviments esportius, de primera qualitat, diferenciant els terrenys de joc I el marcatge de les diferents pistes amb pintura acrílica especial per paviments esportius.

La solució tècnica adoptada consisteix en la construcció d'un nou paviment de tipus impermeable, compost per un sistema de resines acríliques formada per tres capes sobre el paviment existent. Aquestes capes aniran sobre un nou paviment d'asfalt, ja que l'actual solera de formigó està sent enderrocada.

Des de l'Ajuntament d'Eivissa s'ha considerat que el desenvolupament d'aquest projecte, portarà molts beneficis tant per l'alumnat del centre com pels usuaris de les activitats que es duen a terme fora de l'horari escolar. La regidora de Vies Públiques, Elena López, ha afirmat que 'precisament durant l'estiu, estem duent a terme obres de millora tant a les instal·lacions esportives del Patronat com a les escoles que no donen servei durant aquests mesos donat que és l'època idònia per a escometre les millores que necessiten per tal que l'alumnat pugui iniciar el curs, en aquest cas, amb els patis esportius nous I més segurs'.

Durant l'obra, també s'executarà una nova instal·lació de recollida d'aigües pluvials per tal de millorar el drenatge.

L’Ajuntament d’Eivissa organitza un nou cicle de Cinema a la fresca per aquest estiu

La regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Eivissa ha organitzat per aquest estiu un nou cicle de Cinema a la fresca a les platges de Talamanca i ses Figueretes.

El cicle comptarà amb 4 sessions, des del 29 de juny fins al 7 de setembre. La primera pel·lícula que es projectarà serà Matrix Ressurrections, el pròxim dimecres a la platja de Talamanca.

La segona projecció tindrà lloc a ses Figueretes, el 20 de juliol i serà la pel·lícula Cruella.

La següent pel·lícula serà Puñales por la espalda, en versió original, que es podrà veure el 17 d’agost a Talamanca.

El cicle clourà, el 7 de setembre es podrà gaudir de Raya i l’últim drac, en català, a la platja de ses Figueretes.

Totes les sessions seran a les 22 hores i gratuïtes.

 

 

Eivissa, 24 de juny de 2022

 

{fastsocialshare}

L’Ajuntament d’Eivissa obre el termini de pagament voluntari dels tributs municipals

Ajuntament EivissaL’Ajuntament d'Eivissa informa de l'obertura del període de pagament voluntari dels tributs municipals. El termini establert perquè els contribuents puguin abonar els seus deutes tributaris s'estén des del 16 d’agost i fins al 2 de novembre de 2022.

Els tributs municipals als quals es refereix són:
- Impost sobre Béns Immobles de Naturalesa Urbana.
- Imposte sobre Béns Immobles de naturalesa Rústica.

Llegeix més...

El poliesportiu d’Es Pratet acull el torneig local de la World Robot Olympiad

World RobotLa competició internacional de robòtica educativa tendrà lloc el pròxim diumenge 26 de juny. Els equips participants s’han format als cursos de robòtica que es realitzen com activitat extraescolar dins l’oferta educativa del C-19.

El poliesportiu d’Es Pratet acollirà el pròxim diumenge 26 de juny el torneig local de la World Robot Olympiad (WRO), una competició internacional d’alt nivell en robòtica educativa. Aquest és el sisè any que es celebra a l’illa aquest esdeveniment, organitzat pel Club de Robòtica Educativa d’Eivissa amb el suport de les regidories d’Esports i de Joventut de l’Ajuntament d’Eivissa.

Llegeix més...

Notícies Ecrea
Nombre d`articles:
16