Desembre 13, 2018

ajuntamentdaltvila

Notícies

L’Ajuntament d’Eivissa i l’Àrea de Salut de les Pitiüses inauguren l’exposició ‘Entre nosaltres’ a l’Hospital Can Misses

Entre nosaltresL’Ajuntament d’Eivissa i l’Àrea de Salut de les Pitiüses inauguren l’exposició ‘Entre nosaltres’ a l’Hospital Can Misses per conscienciar els adults dels riscs del consum d’alcohol i de les drogues.

L’Alcalde d’Eivissa, Rafa Ruiz, i la gerent de l’Àrea de Salut d’Eivissa i Formentera, Carmen Santos, han presentat aquest matí l’exposició ‘Entre nosaltres’ ubicada al vestíbul de l’Hospital Can Misses i que aborda la problemàtica del consum d’alcohol i drogues entre la població adulta. L’exposició, presentada en el marc del Pla Municipal sobre Drogues (PMD) de la regidoria d’Educació de l’Ajuntament d’Eivissa és una iniciativa pionera pel fet que és la primera acció de conscienciació adreçada al col·lectiu de persones adultes.

Llegeix més...

Intercanvi d'experiències amb l’Ajuntament de Porto en el marc del projecte europeu Intherwaste

Porto IntherwasteL’Ajuntament d’Eivissa participa en una visita i trobada bilateral amb l’Ajuntament de Porto per intercanviar experiències en el marc del projecte europeu Intherwaste.

L’Ajuntament d’Eivissa ha visitat la ciutat de Porto per participar en una trobada bilateral amb l’ajuntament d’aquesta ciutat portuguesa en el marc del projecte europeu Intherwaste per millorar la gestió dels residus a les Ciutats Patrimoni de la Unió Europea.

Llegeix més...

Les obres de remodelació del passeig de ses Figueretes estaran enllestides abans del pròxim estiu

Visita obres Ses FigueretesLa separació de la xarxa de sanejament i l’eliminació de les plataformes de formigó de la costa signifiquen la major recuperació de litoral del municipi d’Eivissa que s’ha fet fins ara.

L’alcalde d’Eivissa, Rafa Ruiz, acompanyat de la vicepresidenta del Govern Balear, Bel Busquets, i el president del Consell d’Eivissa, Vicent Torres, han visitat aquest matí les obres de remodelació del passeig de ses Figueretes que compten amb el finançament del Govern de les Illes Balears, amb l’aportació de fons  de l’Impost de Turisme Sostenible, Ajuntament d’Eivissa i Consell d’Eivissa.

Llegeix més...

Signat el conveni de col·laboració per a crear el Museu de la Mar i la Pesca a la ciutat d’Eivissa

Signatura conveni Museu Mar i PescaL’Ajuntament d’Eivissa, Consell d’Eivissa, Govern Balear i Autoritat Portuària signen el conveni de col·laboració per a crear el Museu de la Mar i la Pesca a la ciutat d’Eivissa.

L’alcalde d’Eivissa, Rafa Ruiz, el president del Consell d’Eivissa, Vicent Torres, la consellera de Cultura, Participació i Esports del Govern Balear, Fanny Tur, i el president de l’Autoritat Portuària de Balears (APB), Joan Gual, han signat el protocol general d’actuacions entre les diferents Instituciones per a la creació del Museu de la Mar i la Pesca a la ciutat d’Eivissa, a la zona de Sa Riba, al barri de la Marina.

Llegeix més...

Detencions per delicte contra la salut pública i delictes contra la seguretat en el trànsit

Detencions Policia LocalLa Policia Local d’Eivissa ha detingut a una dona acusada d’un delicte contra la salut pública i contra la seguretat en el trànsit. També ha denunciat  a un conductor que va donar positiu per alcohol i substàncies estupefaents.

La Policia Local d’Eivissa va procedir ahir a la detenció d’una dona de 32 anys acusada d’un delicte contra la salut pública i un altre contra la seguretat en el trànsit després que l’aturessin per conduir un cotxe sense carnet. Els fets varen passar a les 21.50 hores d’aquest dilluns al carrer Canàries, quan la Policia va ser requerida per agents del Cos Nacional de Policia per a sotmetre al drogotest a una conductora que havien aturat  després d’observar com conduïa de forma temerària.

Llegeix més...

La Policia Local deté l'autor d'un robatori i intervé en l'incendi a un cotxe

Incendi cotxe a Cas SerresDetingut l’autor d’un robatori que va envestir un cotxe patrulla de la Policia Local mentre fugia en bicicleta.

La Policia Local d’Eivissa va detenir un home de 31 acusat de diversos delictes al carrer de sa Creu d’Eivissa, al barri de sa Penya, quan fugia en bicicleta amb una motxilla que acabava de robar al seu propietari. En l’escorcoll posterior al seu arrest se li va intervenir, a més, una navalla de grans dimensions.

Llegeix més...

Neteja de la platja i el penya-segat de sa Penya amb la retirada de 1.720 quilos de residus

Neteja platja i penya-segat de sa PenyaL’Ajuntament d’Eivissa, a través de l’empresa de neteja i recollida de residus Valoriza, ha dut a terme, el passat divendres, la neteja de la platja i el penya-segat de sa Penya on s’han retirat un total de 1.720 quilos de residus.

D’aquest total retirat, 780 quilos han estat residus metàl·lics i electrodomèstics i 940 quilos corresponents a residus de restes de fems i mobles.
Hi han actuat un total de tres embarcacions, una d’elles una embarcació auxiliar per al trasllat de residus, un camió brigada grua, dos patrons, un conductor i tres peons de neteja.
Des de l’Ajuntament d’Eivissa es vol agrair la col·laboració desinteressada del Club Nàutic d’Eivissa en la cessió de les embarcacions que han participat en la neteja del penya-segat.

L’Ajuntament d’Eivissa comença la instal·lació d’un nou camí escolar

Ruta 1 EscolarL’Ajuntament d’Eivissa comença la instal·lació d’un nou camí escolar, la ruta 1, que enllaçarà les escoles des Portal Nou, Sa Real i Ntra. Señora de la Consolación.

L’Ajuntament d’Eivissa inicia les feines d’instal·lació d’un nou camí escolar, l’anomenada ruta 1 dins el programa ‘A peu al cole’, que connectarà el centre de la ciutat amb les escoles situades a l’accés des de Sant Antoni, amb un recorregut que coincideix pràcticament amb el traçat de l’avinguda d’Ignasi Wallis. Aquest camí escolar, que es pintarà de color vermell, té més d’un quilòmetre de llargària i es ve a sumar al primer, la ruta 9 -de color marró-, que enllaça els CEIP Cas Serres i Poeta Villangómez amb el barri de ses Figueretes, de gairebé dos quilòmetres de traçat des del carrer de Galícia fins a les dues escoles del barri de Cas Serres.

Llegeix més...

Notícies Ecrea
Nombre d`articles:
7