Març 18, 2018

ajuntamentdaltvila

Notícies

Jornada de formació per donar eines de modernització i millora als petits empresaris

Ajuntament d'EivissaAjuntament d’Eivissa, Consell Insular d’Eivissa i l’Institut d’Innovació Empresarial organitzen una jornada de formació per donar eines de modernització i millora als petits empresaris. Les jornades comencen el proper 21 març.

La regidoria de Comerç de l’Ajuntament d’Eivissa, juntament amb el Consell Insular d’Eivissa i l’Institut d’Innovació Empresarial, organitzen unes jornades de formació per a comerços per a petits empresaris amb la col·laboració de les principals associacions del sector.  

Aquesta es realitza per tal de donar noves eines als comerciants de la ciutat i ajudar a millorar els seus negocis.

Llegeix més...

L’Ajuntament d’Eivissa contracta ASPANADIF per a la gestió dels banys públics de la platja de Talamanca

AspanadifL’Ajuntament d’Eivissa contracta ASPANADIF per a la gestió dels banys públics de la platja de Talamanca per valor de 7339€. El servei començarà el 29 d’aquest mes i finalitzarà el 31 d’octubre.

La regidoria de Medi Ambient de l’Ajuntament d’Eivissa ha dut a terme el contracte amb l’associació ASPANADIF per a la gestió dels banys públics de la platja de Talamanca. L’associació serà l’encarregada de l’apertura, el tancament, i la neteja dels banys públics durant dues vegades al dia.

El servei començarà el proper 29 de març i finalitzarà el 31 d’octubre. D’aquesta manera es compleix amb les peticions de les associacions veïnals i comercials de la zona de Talamanca.

Llegeix més...

Comença el programa d’activitats a les platges “La platja està oberta tot l’any”

Platja oberta tot l'anyEl programa d’activitats a les platges de la ciutat d’Eivissa “La platja està oberta tot l’any” organitzat per la regidoria de Comerç i Turisme de l’Ajuntament d’Eivissa, comença aquest cap de setmana amb activitats esportives, jocs cooperatius i tallers per a infants a les platges de Talamanca i ses Figueretes.

La regidora de Turisme i Comerç de l’Ajuntament d’Eivissa, Glòria Corral, acompanyada del director insular de Turisme del Consell Insular d’Eivissa, Vicent Torres ha presentat la nova edició del programa “La platja està oberta tot l’any” que comença aquest cap de setmana a les platges de Talamanca i Figueretes amb activitats esportives, lúdiques i tallers per als infants.   

Llegeix més...

Campanya de promoció del petit comerç amb motiu del Dia del Pare

Ajuntament EivissaLa regidoria de Comerç de l’Ajuntament d’Eivissa, en col·laboració amb el Consell Insular d’Eivissa i la PIMEEF ha posat en marxa la campanya de promoció del petit comerç amb motiu del Dia del Pare.

Des de l’Ajuntament d’Eivissa s’han repartit als comerços cartells per posar als aparadors senyalitzant la campanya del dia del pare i s’han repartit talonaris de tiquets per a que els clients que hi comprin durant aquestes dates puguin participar al sorteig de premis.

Llegeix més...

Exposició col·laborativa “Vosaltres portau la maqueta i la biblioteca posa els llibres” a la Biblioteca Municipal

Titànic maquetaLa Biblioteca Municipal d’Eivissa posa en marxa una exposició col·laborativa amb els usuaris. “Vosaltres portau la maqueta i la biblioteca posa els llibres” és la proposta que ha llançat el servei.

La Biblioteca Municipal d’Eivissa ha llançat una proposta als usuaris  en la que demanen que portin alguna maqueta muntada, i la biblioteca l’exposarà un temps acompanyant-la d’un llibre. Amb aquesta proposta, el servei posa en marxa una exposició col·laborativa entre els usuaris i la biblioteca.

Llegeix més...

L’Ajuntament d’Eivissa se suma a la campanya l'"Hora del Planeta"

La hora del planetaL’Ajuntament d’Eivissa se suma, el proper 24 de març, en la campanya de conscienciació l'"Hora del Planeta" apagant l’enllumenat ornamental i de reforç de la ciutat d’Eivissa durant una hora, de 20.30 a 21.30 hores.

Es tracta d'una campanya impulsada des de l'organització de conservació de la naturalesa WWF la qual anima tant a particulars com a les institucions a apagar l'enllumenat d'edificis simbòlics de les principals ciutats del món o de les cases de la ciutadania durant una hora, de 20:30 a 21:30 hores, per tal d'expressar el compromís davant la necessitat de preservar el medi ambient i de cercar solucions al canvi climàtic.

Llegeix més...

Iniciades les obres de reparació del pont de sa Llavanera

Can BotinoLes tasques tendran una durada de quatre mesos i la inversió és de 451.256,25 €.

S’han iniciat les obres del pont de sa Llavanera, l’obra ha estat adjudicada la UTE COPCISA i Construcciones Olives amb un pressupost de 451.256,25€ i les obres tenen una durada de quatre mesos. Una obra imprescindible pel procés de degradació de l’actual pont. La tramitació s’ha estat realitzant durant dos anys degut a que s’havia d’informar a nombroses administracions.

Llegeix més...

Seguiment de la vaga a l’Ajuntament d’Eivissa

Dia de la DonaEl seguiment de la vaga a l’Ajuntament d’Eivissa ha estat d’un 25% de dones aproximadament a l’espera de tenir dades del torn de la tarda. Alguns serveis han tancat per motiu de la vaga com les dues escoletes municipals i la Biblioteca Municipal de Can Ventosa en horari de tarda.

Els serveis mínims aprovats a la mesa de negociació d la vaga del personal de l’Ajuntament han estat els mateixos que en anteriors ocasions.

Llegeix més...

Notícies Ecrea
Nombre d`articles:
6