Setembre 19, 2018

ajuntamentdaltvila

Notícies

Reprogramades les actuacions musicals al carrer de la Nit del Patrimoni

La nit del PatrimoniAquest divendres 21 de setembre tindran lloc les actuacions musicals al carrer que varen tenir que ser suspeses durant la Nit del Patrimoni, per qüestions meteorològiques.

El grup de Diego Román actuarà al passeig de Vara de Rey, entre el Montesol i el Hard Rock, a les vuit de la tarda, mentre que el conjunt Gipsy Soul ho farà a les deu de la nit a la Plaça del Parc.
El concert de Diego Román, en homenatge a Frank Sinatra, comptarà a més amb la participació del grup de ballarins de swing Bonswing.

Nova intervenció artística de visibilització de les dones del món

Dones del MónLa ciutat d’Eivissa compta amb una nova intervenció artística de visibilització de les dones del món. El mur, en el que hi han intervingut els artistes Aida Miró, Jerom i Twof-ü, amb tres retrats de dones de diferents cultures i edats està ubicat a les pistes esportives de sa Bodega.

La ciutat d’Eivissa compta amb una nova  intervenció artística que fa un homenatge i visibilitza a totes les dones del món. Durant les darrers setmanes els artistes Jerom, Aida Miró i Twof-ü han intervingut al mur de les pistes de sa Bodega, al centre de la ciutat d’Eivissa, amb la realització d’un mural en el que han pintat, amb la tècnica del grafit i pintures acríliques, els retrats de tres dones de diferents cultures i edats.

Llegeix més...

El C19 obri les inscripcions a les activitats del darrer trimestre de l’any

C19 programacióMés de 30 activitats amb novetats com un taller de creació musical i un curs de iniciació a la fotografia.

La regidoria de Joventut de l’Ajuntament d’Eivissa ha dissenyat més de trenta activitats per a participar durant aquest trimestre al C19 i en matèria de joventut.
Pel que fa a les activitats destinades a infants i joves, la novetat és el curs de Composició Digital i tècnica de punxa discs, organitzat per Ibiza Blau Músic. Els joves d’entre 9 i 18 anys podran aproximar-se a la creació musical i la interpretació amb noves tecnologies.

Llegeix més...

Finalitzen les obres de renovació del paviment de la pista d’atletisme i la impermeabilització i reforma de la graderia de l’Estadi de Can Misses

Finalitzades obres Can MissesLes dues obres han estat incloses dins del conveni de col·laboració signat entre l’Ajuntament d’Eivissa i el Consell Insular i han tingut un pressupost de 600.000 euros.

L’alcalde d’Eivissa, Rafa Ruiz, i el president del Consell Insular d’Eivissa, Vicent Torres, han presentat la finalització dels treballs de millora del paviment de la pista d’atletisme i la reforma de la graderia de l’Estadi de Can Misses, incloses al conveni de col·laboració signat entre les dues institucions enguany. A la presentació també hi han assistit el conseller de Cultura i Esports, David Ribas, el director insular d’Esports, Fernando Gómez i el regidor d’Esports de l’Ajuntament d’Eivissa, Agustín Perea.

Llegeix més...

Presentació dels resultats de la campanya d’inspeccions que s’està duent a terme als Habitatges de Protecció Oficial del municipi

Inspeccions HPOGovern Balear i Ajuntament d’Eivissa realitzen una campanya d’inspeccions als Habitatges de Protecció Oficial del municipi. S’han iniciat 14 expedients per diferents irregularitats.

L’alcalde d’Eivissa, Rafa Ruiz, i el conseller de Territori, Energia i Mobilitat del Govern de les Illes Balears, Marc Pons, han presentat els resultats de la campanya d’inspeccions que s’està duent a terme als Habitatges de Protecció Oficial del municipi.
Segons xifres facilitades per la Conselleria de Territori, la campanya d’inspeccions s’ha centrat en tres zones, al municipi d’Eivissa s’han inspeccionat habitatges a la zona de platja d'en Bossa i a Can Misses i, al municipi de Santa Eulària des Riu, a la zona de Puig den Valls.

Llegeix més...

L’Ajuntament d’Eivissa i el Consell d’Eivissa signen el conveni per a la reforma del passeig de ses Figueretes

Reforma Ses FigueretesL’Ajuntament d’Eivissa i el Consell d’Eivissa signen el conveni pel qual la institució insular aporta 865.067,27€ a l’ajuntament per a la reforma del passeig de ses Figueretes. Les obres estan previstes que comencin al mes d’octubre.

L’alcalde d’Eivissa, Rafa Ruiz i el president del Consell Insular d’Eivissa, Vicent Torres, acompanyats de la presidenta del Govern de les Illes Balears, Francina Armengol han signat avui el conveni pel qual el Consell Insular d’Eivissa aporta l’Ajuntament d’Eivissa un total de 865.067,27€ per a finançar la reforma del passeig de ses Figueretes.

Llegeix més...

Reunió amb el viceministre de Transport, Infraestructures i Turisme del Japó

Reunió viceministre de JapóL’alcalde d’Eivissa, Rafa Ruiz, i la regidora de Turisme, Glòria Corral, s’han reunit aquest matí amb una delegació d’empresaris japonesos que encapçala la presència del viceministre de Transport, Infraestructures i Turisme del Japó, Tsukasa Akimoto i dos membres del House Representatives del Japó, Hajime Sasaki i Takaki Shimasuka.

Durant la reunió, la delegació japonesa s’ha interessat per la ciutat d’Eivissa, declarada Patrimoni Mundial, i per la seva gestió turística donat que als darrers anys s’està incrementant el turisme japonès a Europa.

Llegeix més...

Notícies Ecrea
Nombre d`articles:
6