Gener 17, 2018

ajuntamentdaltvila

Notícies

Concert de Solistes a càrrec de la Banda Simfònica Ciutat d’Eivissa

Concert de SolistesAquest dissabte 20 de gener a les 19 hores tindrà lloc el Concert de Solistes de la Banda Simfònica Ciutat d’Eivissa a l’espai Cultural Can Ventosa, el concert serà gratuït fins a completar l’aforament.

El director del concert serà Damián Boluda i els solistes seran: Pablo García, flauta; Irlim Pulgarin, trompa; Isabel Albaladejo, soprano i Andrés Coll, percussió. 

Llegeix més...

Renovació de la gespa de Can Misses 2 i de les pistes de futbol de Platja d’en Bossa i Can Misses

Nova gespa Can MissesL’Ajuntament d’Eivissa renova la gespa de Can Misses 2 i de les pistes de futbol de Platja d’en Bossa i Can Misses. La inversió per a la realització d’aquestes tasques ha estat de 361.275€.

L’alcalde d’Eivissa, Rafa Ruiz i el regidor d’Esports de l’Ajuntament d’Eivissa, Agustín Perea, han presentat la nova gespa instal·lada al camp de futbol de Can Misses 2, i han explicat el canvi de la gespa que també es realitzarà durant aquests dies a les pistes de futbol de Platja d’en Bossa i de Can Misses.

La nova gespa instal·lada al camp de futbol de Can Misses 2 és una gespa més evolucionada, així com tots els materials que s’han utilitzat per a la seva instal·lació. A més del canvi de la gespa, s’ha aprofitat aquesta instal·lació per a anivellar el terreny. El cost del canvi de gespa ha estat de 361.275€ i la superfície de gespa que s’ha instal·lat és de 6336 metres quadrats.

Llegeix més...

Actes i presentacions en el marc de la Fira Internacional de Turisme FITUR 2018

Fitur 2018Us informam dels actes i presentacions en les que hi participaran l’alcalde d’Eivissa, Rafa Ruiz, i la regidora de Turisme, Glòria Corral en el marc de la Fira Internacional de Turisme que s’inaugura el dimecres dia 17 de gener a Madrid.

Dimecres 17 de gener
10.30 h. Inauguració oficial de FITUR.
12.20 h. Visita presidenta Govern Balear, Francina Armengol.
14.00 h. Presentació Web Ajuntament d’Eivissa Xines. Estand Eivissa.

Llegeix més...

Adaptació temporal d’una de les voreres de l’avinguda de Santa Eulària com a vial de trànsit

Av Santa EulàriaAdaptació temporal d’una de les voreres de l’avinguda de Santa Eulària com a vial de trànsit degut a les obres de construcció del tanc de tempestes del port d’Eivissa. Aquest vial evitarà haver de tancar l’avinguda mentre es desenvolupa aquest projecte del Ministeri d’Agricultura i Pesca, Alimentació i Medi Ambient.

L’empresa adjudicatària de les obres de construcció del tanc de tempestes del port d’Eivissa ha començat aquests dies la construcció d’un vial de circulació per a trànsit rodat de caràcter temporal a una de les voreres de l’avinguda de Santa Eulària. L’objectiu d’aquesta obra és evitar que mentre es desenvolupen les obres que promou el Ministeri d’Agricultura i Pesca, Alimentació i Medi Ambient, s’hagi de tancar al trànsit un dels carrils de l’avinguda de Santa Eulària, restringint així de manera considerable la circulació d’entrada i sortida a la ciutat.

Llegeix més...

Nou curs de Música en Família per a infants de 0 a 3 anys al Patronat de Música

Música en FamíliaEl Patronat de Música de l’Ajuntament d’Eivissa impartirà un nou curs adreçat a la Música en Família per a infants de 0 a 3 anys a partir del proper mes de febrer. Les classes les impartirà la professora Isabel Albaladejo en horari de matí els dilluns d’11 a 13 hores. El curs finalitzarà la darrera setmana de maig.

Els interessants es poden inscriure, al Patronat de Música situat al Espai Cultural de Can Ventosa en horari de 9h a 14h i també poden fer les consultes necessàries al telèfon del Patronat de Música, 971310061. El preu del curs és de 200€ per als empadronats al municipi d’Eivissa i de 250€ per a la resta.

L’Ajuntament d’Eivissa presenta a FITUR nous productes turístics

Fitur 2018L’Ajuntament d’Eivissa presenta a FITUR nous productes turístics relacionats amb el turisme familiar, la gastronomia, l’esport i el Patrimoni de la Humanitat.

La regidora de Turisme de l’Ajuntament d’Eivissa, Glòria Corral, ha presentat les accions de promoció de la ciutat d’Eivissa que es portaran a la fira de turisme FITUR, que tindrà lloc a Madrid la propera setmana.

L’Ajuntament d’Eivissa durà a terme diferents presentacions destinades a donar a conèixer la ciutat al segment familiar, amb la presentació d’un nou fulletó en el que s’inclou informació bàsica per a les famílies que visitin el municipi. El fulletó inclou la promoció dels serveis que ofereixen els establiments gastronòmics inclosos dins la "Guia de Restaurants Amics de la Infància, Apetitós", elaborada per la regidoria d’Educació; els nous parcs infantils i les seves ubicacions que duen a terme des de la regidoria d’Urbanisme i Vies Públiques, així com les activitats que es desenvolupen  a les platges del municipi.   

La regidora Glòria Corral ha afirmat que “l’objectiu és donar a conèixer els valors patrimonials de la ciutat d’Eivissa i de l’oferta gastronòmica i comercial al sector familiar que visiten la ciutat oferint esdeveniments i activitats fora de la temporada turística”.

Llegeix més...

Operatiu de control del compliment de les ordenances municipals

Policia LocalLa Policia Local d’Eivissa ha interposat un total de 17 denúncies per consumir begudes alcohòliques a la via pública. La unitat Nocturna de la Policia Local d’Eivissa ha dut a terme un operatiu de control del compliment de les ordenances municipals, durant el passat cap de setmana a diferents, punts de la ciutat.

A més de les 17 denúncies per consumir alcohol a la via pública, la Policia Local d’Eivissa ha aixecat 9 actes per infracció de la Llei de Seguretat Ciutadana confiscant-se diverses quantitats d’estupefaents i aparells relacionats amb el consum.

Durant l’operatiu, també s’han interposat 2 denúncies per infraccions de trànsit, per no disposar de l'assegurança obligatòria, i s’han retirat dos vehicles del carrer relacionats amb un accident de trànsit i l’altra per conducció negligent.

Llegeix més...

Programació d'activitats culturals per al primer trimestre de l’any

Agenda CulturalTeatre, música i cinema omplen la programació del centre cultural de Can Ventosa del primer trimestre de l’any. La programació agruparà diverses arts escèniques on el teatre, la música i el cinema seran els tres eixos principals sobre els que girarà la oferta cultural d’aquest centre.

El divendres 12, una de les gran figures musicals dels nostre país, Javier Vargas, oferirà un concert a les nou de la nit en el que presentarà part dels seus treballs més recents junt a la seva Blues Band. I només un dia després, dissabte, serà el torn del teatre amb la peça ‘Dos+Dos’, interpretada per Daniel Guzmán, Mirin Ibarguren, María Castro i Álex Barahona. Es tracta d’una comèdia dirigida per David Serrano i Maite Pérez i escrita per Daniel Cúparo i Maite Pérez. Música i comèdia per començar l’any amb ritme i amb un somriure.

Aquesta serà l’arrencada d’una programació que s’ha volgut variada i destinada a tot tipus de públic i que a nivell teatral inclourà ‘Abans que arribi l’alemany’, muntatge inclòs al programa TalentIB i que aterrarà a la sala petita el dia 20 d’aquest mes. Es tracta d’una reflexió sobre l’Alzheimer interpretada per Muntsa Alcanyís i Pedro Mas i dirigida per Joan Fullana. ‘Una noche en casa del abuelo. El cuento gay jamás contado’, d’Acrobati-k Espectáculos (dissabte 3 i diumenge 4 de febrer i el dia 2 funcions específiques per a escolars), és per la seva banda un muntatge que busca aprofundir en diversos temes com la identitat sexual o l’assetjament escolar.

Llegeix més...

Notícies Ecrea
Nombre d`articles:
4