Octubre 30, 2020

ajuntamentdaltvila

Notícies

En marxa una línia de bus per connectar el centre de la ciutat amb el Cementeri Nou per Tots Sants

Cementeri NouL'Ajuntament d'Eivissa posarà en marxa per Tots Sants una línia de bus que connectarà el centre de la ciutat amb el Cementeri Nou.

L'Ajuntament d'Eivissa ha posat en marxa amb motiu de la celebració de la festivitat de Tots Sants un servei de bus que connectarà el centre de la ciutat amb el Cementeri Nou. El bus funcionarà els dies 30, 31 d'octubre i 1 i 2 de novembre i sortirà de la parada situada davant dels antics jutjats, al carrer Isidor Macabich. Aquest bus tindrà sis sortides diàries: des d'Eivissa serà a les 9, 10, 11, 12, 14 i 16 hores; i les sortides des del Cementeri Nou seran a les 10, 11, 12, 13, 16 i 17:45 hores.

Llegeix més...

L'Ajuntament d'Eivissa obre una borsa de treball per a tècnic mig de joventut

Ajuntament d'EivissaL'Ajuntament d'Eivissa ha obert la convocatòria per la constitució d'una borsa de treball de tècnic mig de joventut per cobrir amb caràcter temporal necessitats urgents i inajornables de prestació de serveis al consistori, en modalitat de mitja jornada. El procediment de selecció serà el sistema concurs-oposició de personal laboral/funcionari temporal.

El termini de presentació de sol·licituds finalitza divendres 6 de novembre. Les persones interessades hauran d’acreditar que estan en disposició d'un títol relacionat amb l'àmbit de les ciències socials i coneixements de català nivell B2. A més hauran de presentar el seu document nacional d'identitat en vigor o, en cas de no tenir la nacionalitat espanyola, el document oficial acreditatiu de la personalitat i un resguard justificatiu d'haver ingressat íntegrament els drets d'examen, que són de 15 euros.

Llegeix més...

Comença la campanya de promoció 'El comerç d'Eivissa, a cel obert'

Eivissa cel obertComença la campanya de promoció 'El comerç d'Eivissa, a cel obert' que comptarà amb la participació de 102 establiments de la ciutat oferint promocions i ofertes fins el 10 de novembre.

La regidora de Comerç de l'Ajuntament d'Eivissa, Dessiré Ruiz, el director general de Comerç de Govern de les Illes Balears, Miquel Piñol, i el responsable de Comerç de la PIMEEF, Vicent Tur, han presentat avui, en una roda de premsa telemàtica, la campanya 'El comerç d'Eivissa, a cel obert'.
La campanya compta amb 102 establiments participants de la ciutat d’Eivissa que, des d'aquest divendres 30 d’octubre i fins el 10 de novembre, oferiran una zona dedicada a descomptes, promocions i ofertes dels seus productes.

Llegeix més...

Xerrada en línia sobre l'evolució de l'espai per a les persones dins les ciutats pel Dia de les Ciutats

Dia CiutatsL'Ajuntament d'Eivissa celebra el Dia de les Ciutats amb una xerrada en línia sobre l'evolució de l'espai per a les persones dins les ciutats.

L'Ajuntament d'Eivissa celebrarà el Dia de les Ciutats, que es commemora el pròxim 31 d'octubre, amb una xerrada en línia sobre la importància que té la creació d'espai per a les persones dins les ciutats. La videoconferència es podrà seguir divendres 30 a les 19 hores a través de la plataforma districte07800.

Llegeix més...

L'Ajuntament d'Eivissa realitza una reforma integral a l'Esplai de gent gran de Can Ventosa

Reforma esplai Can VentosaL'espai comptarà amb dues grans sales polivalents i nous serveis com fisioteràpia podologia i perruqueria.

L'alcalde d'Eivissa, Rafa Ruiz, acompanyat de la tinent d'alcalde i regidora de Benestar Social i Gent Gran, Carmen Boned, la presidenta de l'Esplai de Can Ventosa, Neus Planells, i de l'arquitecte, David Calvo, de Mixis Arquitectos, han presentat el projecte de reforma de l'Esplai de Can Ventosa.

Llegeix més...

Obertes diligències a una conductora que col·lisionà amb un motorista quan circulava en direcció contrària

Policia LocalLa Policia Local d'Eivissa obre diligències a una conductora que va col·lisionar amb un motorista quan circulava en direcció contrària.

La Policia Local d'Eivissa ha obert diligències penals a la conductora d'un turisme que ha col·lisionat amb una motocicleta quan circulava en direcció contrària pel passeig Joan Carles I. Els fets han ocorregut a les 22.30 hores de dissabte 24, quan els agents han rebut una trucada alertant d'un accident entre un turisme i una motocicleta al passeig Joan Carles I amb la rotonda d'accés al port esportiu de Marina Botafoch.

Llegeix més...

La Policia Local d’Eivissa reb 200 kits de proves de detecció de consum de substàncies estupefaents

Kits deteccióLa Prefectura Provincial de Trànsit ha fet lliurament a la Policia Local d’Eivissa de 200 Kits de prova en saliva de consum de substàncies estupefaents amb el dispositiu ALERE DDS2.

Aquest material ha estat lliurat en el marc de la col·laboració entre la Direcció General de Trànsit i l'Ajuntament d’Eivissa per a potenciar els controls de trànsit i la seguretat viària. D’aquesta manera, la Policia Local d’Eivissa podrà duplicar el nombre de proves en un període màxim de 12 mesos des de la cessió.

Notícies Ecrea
Nombre d`articles:
16