Mai 25, 2018

ajuntamentdaltvila

Proposta d'adjudicació per a l'explotació de les instal·lacions temporals a les platges del municipi d’Eivissa

TalamancaLa Mesa de Contractació de l’Ajuntament d’Eivissa va realitzar ahir a darrer hora la proposta d'adjudicació per a l'explotació de les instal·lacions temporals a les platges del municipi d’Eivissa, per al període 2018-2021.

Les empreses disposen ara d’un màxim de 10 dies per a la presentació de la documentació econòmica i financera per a l’adjudicació definitiva i a mesura que la vagin presentant es farà l'adjudicació definitiva i podran començar a operar.

Llegeix més...

L’Ajuntament d’Eivissa cedeix al Govern de les Illes Balears dos terrenys per a la construcció de 67 habitatges públics en règim de lloguer

Cessió terrenysLes obres de les dues promocions, ubicades als barris des Viver i platja den Bossa, començaran al mes de desembre.

L’alcalde d’Eivissa, Rafa Ruiz, i el conseller de Territori, Energia i Mobilitat del Govern de les Illes Balears, Marc Pons, han signat aquest matí el conveni de cessió de dos parcel·les als barris d’es Viver i platja den Bossa per a la construcció de dues promocions d’habitatge públic al municipi d’Eivissa.

L’objectiu d’aquest conveni és que l’Institut Balear de l’habitatge (IBAVI), Empresa Pública del Govern de les Illes, executi les dues promocions, que en total tindran 67 habitatges públics, i que estaran ubicades, la primera a la parcel·la situada a l’Avinguda Pere Matutes Noguera número 72, amb una superfície de 1.850 m2, al barri de platja den Bossa; i la segona, a la unitat d’actuació 14, al barri des Viver, amb una superfície de 2.936 m2.

Llegeix més...

Concerts a càrrec de l’Ensemble de Saxòfons i de la Big Band Ciutat d'Eivissa

Ensemble SaxòfonsEl Patronat Municipal de Música de la ciutat d’Eivissa ha organitzat dos concerts pel proper cap de setmana.

El dissabte 26 de maig, a les 13 hores, al passeig de Vara de Rey, l’Ensemble de Saxòfons de l’Escola del Patronat de Música oferirà un concert a benefici de la fundació Vicente Ferrer. Aquest concert forma part d’un projecte dels alumnes de 4t d’ESO de l’IES sa Blancadona dins del projecte ICAPE. El projecte, en col·laboració amb l’associació Vicente Ferrer, consisteix en la creació d’una ONG pròpia per recaptar diners i ajudar a construir una escola a l’Índia, i per a aconseguir-ho aquesta és una de les activitats que s’han organitzat.
El diumenge 27 de maig, a les 12 hores, al parc Celestino Sánchez ubicat al barri de Talamanca, hi haurà un concert de la Big Band Ciutat d’Eivissa dirigida per Vicent Tur.

L’Ajuntament d’Eivissa cedeix dos habitatges que aniran destinats a persones que realitzen programes d’inserció amb APFEM

Conveni cessió pisos APFEML’alcalde d’Eivissa, Rafa Ruiz, acompanyat del primer tinent d’alcalde de l’Ajuntament d’Eivissa, Joan Ribas, i la gerent d’APFEM Eivissa, Antonella Grecco, han signat avui un conveni de cessió de dos pisos destinats a persones que realitzen programes d’inserció amb l’APFEM.

Els dos pisos, situats a Dalt Vila, tenen un total de cinc places destinades a persones que la seva vulnerabilitat suposa una desavantatge a l’hora d’aconseguir un pis. Aquests pisos ajudaran a que les persones que estan dins programes d’inserció d’APFEM puguin dur a terme una darrera passa i emancipar-se. Els pisos estaran supervisats per monitors de l’Associació Pitiusa de Familiars i Persones amb Malalties Mentals.

Llegeix més...

El barri de la Marina acull la celebració de "Feim Barri Feim Flors"

Feim FlorsEl barri de la Marina acull, aquest dissabte dia 26 de maig, la celebració de "Feim Barri Feim Flors" amb tallers infantils, exposicions, concerts i el II concurs de decoració floral de balcons i finestres del barri.

La regidoria de Participació Ciutadana de l’Ajuntament d’Eivissa organitza, aquest dissabte dia 26 de maig, Feim Barri Feim Flors al barri de la Marina amb un complet programa d’activitats que tindran lloc des de les 11 hores fins a les 19 hores.

El programa d’activitats i dinamització ciutadana preveu tot un seguit d’animació infantil que contempla, des de les 11 hores  fins a les 14 hores, tallers de maquillatge floral, tallers d’elaboració de flors de cartró reciclat, decoració de cossiets i taller de flors i papallones amb paper de ceba.

Llegeix més...

Notícies Ecrea
Nombre d`articles:
6