Març 18, 2019

ajuntamentdaltvila

La reforma i conversió en zona per a vianants de Vara de Rey rep el premi Green Good Design

Green good designLa reforma i conversió en zona per a vianants de Vara de Rey rep el premi Green Good Design, concedits pel presitigòs The Chicago Athenaeum: Museum of Arquitecture and Design. El jurat ha valorat la integració paisatgística i sostenibilitat del projecte.

La reforma del passeig de Vara de Rey ha estat guardonada amb el Green Good Design, en la categoria de Green Urban Planning/Landscape Architecture, que valora la sostenibilitat e integració paisatgística, concedit per l’entitat que atorga els Good Design, els més antics del món en l’àmbit del disseny i que arriben a la seva 69a edició, amb el que és un nou reconeixement a la intervenció dissenyada pel despatx AldayJover Arquitectura y Paisaje al centre d’Eivissa.

Llegeix més...

Les escriptores Marta Robles, Ana Ballabriga i la il·lustradora Mamen Moreu participen en les Jornades de Dones Escriptores

Desastre mamen MoreuLes escriptores Marta Robles, Ana Ballabriga i la il·lustradora Mamen Moreu participen en les Jornades de Dones Escriptores i presenten els seus llibres la pròxima setmana.

Les Jornades Dones Escriptores continuen la pròxima setmana amb la participació de les escriptores Marta Robles, Ana Ballabriga i la il·lustradora Mamen Moreu que presentaran els seus llibres al casal d’igualtat i a la llibreria sa Cultural.
La primera presentació tindrà lloc proper dijous dia 21 de març a les 20.00 hores al Casal d’Igualtat a càrrec de la il·lustradora Mamen Moreu que xerrarà sobre el seu procés creatiu i presentarà les seves obres “Resaca” i “Desastre”, editades per Astiberri Ediciones, i l’avanç del seu pròxim treball “Dolores y Lolo”.

Llegeix més...

Més de 150 comerços del municipi d’Eivissa participen en la campanya de promoció del Dia del Pare

Dia del Pare 2019Més de 150 comerços del municipi d’Eivissa participen en la campanya de promoció del Dia del Pare, durant la que es sortejaran regals com sopars per a dues persones, aparells tecnològics, joies de disseny i lots de producte local.

Més de 150 comerços del municipi participen en la campanya especial de promoció que es posa en marxa aquests dies al municipi d’Eivissa amb motiu del Dia del Pare, que se celebra el proper dimarts, 19 de març. Aquesta campanya de dinamització del comerç local de la regidoria de Comerç de l’Ajuntament d’Eivissa es fa amb col·laboració del Consell d’Eivissa, Pimeef i les associacions de comerciants del municipi.

Llegeix més...

El Centre de Creació Jove C19 obri les inscripcions a les activitats del segon trimestre de l’any

C19Més de 30 activitats amb novetats com nous tallers de modulat en 3D per cinema i videojocs i activitats de descoberta de la natura.

La regidoria de Joventut de l’Ajuntament d’Eivissa ha dissenyat pel trimestre que va d’abril a juny una àmplia oferta de més de trenta activitats pensades pels infants i la joventut que es desenvoluparan tant al Centre de Creació Jove C19 com a altres indrets del municipi. Pel que fa a les activitats destinades a persones adultes i joves, la novetat és el curs de de Modelat 3D per a Cinema i Videojocs, pel que s’han adquirit nous ordinadors més potents preparats per a la creació gràfica. Els curs estarà impartit per Antoni Bonet Balanzat, que també estarà al càrrec del curs de Modelat 3D per a videojocs que s’impartirà per a la joventut del municipi, d’entre 12 i 18 anys. El curs per adults es farà tots els dimecres de 10 a 13 hores. La modalitat per a la joventut es farà els dimecres de 17.30 a 19.30 h.

Llegeix més...

Arranca l’edició de primavera del programa Eivissa Oberta tot l’Any

Eivisa obertaArranca l’edició de primavera del programa Eivissa Oberta tot l’Any amb activitats tots els caps de setmana fins el 5 de maig a la platja de Talamanca i a la plaça des Martell

L’Ajuntament d’Eivissa ha presentat les activitats del proper trimestre del programa Eivissa Oberta tot l’Any, que comencen el proper dissabte, 16 de març, i fins el diumenge, 5 de maig. Aquest programa es desenvoluparà tant a la platja de Talamanca com a la plaça des Martell, on s’han traslladat part de les activitats amb motiu de la reforma del passeig de ses Figueretes.

Llegeix més...

Notícies Ecrea
Nombre d`articles:
10