abril 18, 2021

ajuntamentdaltvila

Eivissa celebra la Diada de Sant Jordi amb fira de llibres a Vara de Rey, visites als museus i un concert a l’aire lliure

Meritxell GenéL’Ajuntament d’Eivissa ha organitzat un diverses activitats per celebrar enguany la Diada de Sant Jordi, el pròxim dia 23 d’abril. A la fira de llibres, que s’ubicarà al passeig de Vara de Rey, s’hi sumen visites comentades al centre d’interpretació de Madina Yabisa, obsequi de llibres a les persones que visitin visitar els museus i un concert al Parc Reina Sofia, el dia 25 d'abril.

El passeig de Vara de Rey comptarà amb més d’una vintena de parades de venda de llibres i acollirà la signatura de llibres per part d’autors i autores al llarg de tot el dia. En aquesta edició es comptarà amb les parades de les llibreries Hipérbole, Barco de Papel, sa Cultural i Mediterrània i les editorials de Miquel Costa, Kidsbiz, Balàfia Postals i Edicions aïllades.

Llegeix més...

Finalitza l’obra del passatge que connecta la plaça de sa Drassaneta i el carreró del Gall

Sa DrassanetaLa Plaça de sa Drassaneta i el carreró del Gall, al barri de sa Penya, es troben comunicats per un nou passatge peatonal després de la finalització de les obres de l’edifici situat al carreró del Gall número 4, rehabilitació en la que ha participat l’Ajuntament d’Eivissa.

Els treballs han estat promoguts per la comunitat de propietaris de l’edifici -entre ells el Consitori- i han suposat la rehabilitació i ampliació de l’immoble. Les obres han estat executades per l’empresa Construcciones San Pablo.

Llegeix més...

Eivissa acull el III Campus de bàsquet Sa Real Paco Redondo

Camus Paco RedondoEl campus comptarà amb la presència del jugador Felipe Reyes.

El III Campus de Bàsquet Sa Real Paco Redondo tindrà lloc del 12 al 17 de juliol a pavelló de col·legi de Sa Real i comptarà amb la presència del jugador Felipe Reyes. També s’està valorant la presència a Eivissa dels jugadors Carlos Alocén i Usmán Garuba, en funció de la disponibilitat que dels compromisos esportius que tinguin. També està confirmada la visita de la ex jugadora Amaya Valdemoro que explicarà la seva experiència a les persones participants al campus.

Llegeix més...

Inici del servei d’acompanyament a l’alumnat en el seu trajecte caminant als col·legis de sa Bodega i sa Graduada

Rutes escolarsL’Ajuntament d’Eivissa ha iniciat aquesta setmana el servei municipal d’acompanyament al col·legi de les rutes escolars 2 i 3, fins als centres de sa Bodega i sa Graduada. El servei ‘A Peu a l’Escola’, que facilita anar caminant als centres educatius ja funcionava amb les rutes que van als centres de sa Real, la Consolació, Cas Serres, Poeta Villangómez i Portal Nou. Els camins escolars estan cofinançats per la Unió Europea a través dels Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER).

El projecte ‘A Peu a l’Escola’ està obert a tot l'alumnat de primària dels col·legis amb rutes escolars establertes i facilita als mares i pares dels estudiants un seguiment dels recorreguts del trajecte de els seus fills i filles, acompanyants per una persona adulta, a través d’una aplicació mòbil.

Llegeix més...

Darrer període d’inscripcions per contractar persones en atur del programa del SOIB Reactiva 2020

SOIB reactivaL’Ajuntament d’Eivissa obri el darrer període d’inscripcions per contractar a 42 persones en atur a través del segon torn del programa del SOIB Reactiva 2020.

L’Ajuntament d’Eivissa, a través del Servei d’Ocupació de les Illes Balears (SOIB), continua impulsant el nou Pla d’Ocupació Local “Eivissa Reactiva” a través de programa de contractació pública SOIB REACTIVA amb la voluntat de millorar la situació de desocupació del municipi.

Llegeix més...

Notícies Ecrea
Nombre d`articles:
16