Mai 23, 2019

ajuntamentdaltvila

La piscina municipal des Viver acull la segona edició a Espanya de la Men’s Cup

Men's CupLa piscina municipal des Viver acull aquest cap de setmana la segona edició a Espanya d’una Men’s Cup, una prova de natació sincronitzada exclusivament per homes i el campionat de natació artística, amb 134 nadadors i nadadores de 14 països.

El regidor d’Esports, Agustin Perea, i la presidenta del Club Natació Sincro Ibiza, Marcela Ribas, han presentat la primera edició de la Men’s Cup Ibiza, prova de natació reservada a homes a la que en participaran més de 30 en la segona edició d’aquest event que es fa a Espanya, i també el primer campionat mixt de natació artística, a la que està previst que compareguin 134 nedadors i nedadores de 14 països, entre ells Suècia, França, Anglaterra, que tindrà lloc del 24 al 26 de maig a la piscina municipal d’es Viver.

Llegeix més...

El ple aprova el nou Pacte del personal funcionari i 12 noves llicències de taxi, entre d'altres assumptes

Ple Ajuntament EivissaAprovat el nou Pacte Regulador de les Condicions Laborals del personal funcionariat de l’Ajuntament d’Eivissa. El Ple també ha aprovat 12 noves llicències de taxi que s’atorgaran als assalariats amb més antiguitat.

El Ple extraordinari celebrat aquest mati a l’Ajuntament d’Eivissa ha aprovat el nou pacte Regulador de les condicions laborals dels funcionaris el que significa una millora de les condicions laborals i socials d’aquest col·lectiu a l'Ajuntament d'Eivissa. El pacte de funcionaris, que havia estat aturat des de feia més de 10 anys, preveu importants millores entre les quals en destaquen la recuperació del complement de la productivitat que havia estat congelada per ordre del govern estatal anterior i la pujada de l'IPC dels anys en què havia estat prorrogat l'anterior pacte funcionarial l'any 2012 i l'establiment de la jornada laboral en 35 hores setmanals, entre d'altres.

Llegeix més...

L’Ajuntament d’Eivissa lamenta la mort de l’artista Antonio Hormigo i vol fer arribar el seu condol a la família i amics

Antonio Hormigo Antonio Hormigo ha estat una persona molt vinculada al municipi d’Eivissa i al MACE des dels seus inicis.

L’Ajuntament d’Eivissa lamenta la mort d’Antonio Hormigo Escandell, un dels grans escultors contemporanis de l’illa, nascut a Sant Antoni el 1933. Des de l’Ajuntament d’Eivissa i del Museu d’Art Contemporani d’Eivissa es vol traslladar el seu condol a la família i amics del gran artista que va col·laborar als espais museístics de la ciutat, en especial amb el Museu d’Art Contemporani d’Eivissa, des de l’inici de la seva trajectòria i fins dates molt recents.

Llegeix més...

Tres persones resulten ferides lleus en la topada d’un autobús amb una grua

Accident grua i busTres persones resulten ferides lleus en la topada d’un autobús amb una grua registrada el dimarts a la sortida de la rotonda del port cap a l’avinguda 8 d’Agost.

Tres persones varen resultar ferides de caràcter lleu en un accident de trànsit ocorregut el dimarts, a les 15 hores en topar un autobús amb el braç telescòpic d’una grua amb plataforma registrat a la incorporació a l’avinguda 8 d’Agost des de la rotonda del port d’Eivissa. Les tres persones ferides viatjaven al transport públic, al que se li varen trencar els vidres de quatre de les finestres posteriors.

Llegeix més...

Un incendi fortuït afecta dos vehicles al carrer de Bartomeu Rosselló Sala

Policia localAquest matí s'ha produït un incendi fortuït en el qual s'han vist afectats dos vehicles. A l'incendi, ocorregut al carrer de Bartomeu Rosselló Sala, al voltant de les 7 hores del matí, no hi ha hagut ferits, tot i que els dos vehicles han resultat destruïts per les flames. Es tracta d'un vehicle Renault Kadjar, propietat de l'alcalde d'Eivissa, Rafa Ruiz, i un Seat Alhambra propietat d'una empresa de lloguer, on s'ha iniciat el foc que s'ha estès ràpidament a l'altre vehicle.

Segons les manifestacions dels agents intervinents, el cotxe que de manera fortuïta ha causat l'incendi, ha accedit al carrer Bartomeu Roselló Sala procedent de la E20 i no desde la benzinera, tal i com s'havia informat anteriorment.

Llegeix més...

Notícies Ecrea
Nombre d`articles:
12