Desembre 15, 2017

ajuntamentdaltvila

Visita dels alumnes de Can Raspalls

Can Raspalls

Us informem que, un grup de 50 alumnes del Col·legi d’Educació d’Infantil i Primària de Can Raspalls han visitat l’Ajuntament d’Eivissa i han fet una visita guiada per Dalt Vila en el marc d’un projecte que realitzen a l’escola sobre les Ciutats Patrimoni de la Humanitat.

Llegeix més...

Programa de concerts, activitats infantils i espectacles nadalencs al barri de la Marina

Nadal a la MarinaL’Ajuntament d’Eivissa, en col·laboració amb el Consell Insular, impulsen un programa de concerts, activitats infantils i espectacles nadalencs al barri de la Marina.

La regidoria de Comerç i Turisme de l’Ajuntament d’Eivissa, en col·laboració amb el Consell Insular d’Eivissa, han organitzat un programa d’activitats al barri de la Marina amb concerts, mercadet de Nadal i activitats infantils.

Les activitats comencen el dissabte dia 16 de desembre a les 13 hores amb el concert de Cas Musicaires Swing Band i un taller de ball de Swing i Lindy hop.  A la tarda, a partir de les 16 hores, s’ha previst un mercadet de Nadal i animació pels carrers del barri de la Marina amb personatges nadalencs, a càrrec de la companyia Acrobati-k.

Llegeix més...

A la venda les entrades del musical El Mago de Oz

el mago de oz

Ja estan a la venda les entrades del musical El Mago de Oz, previst pel dimecres 3 i dijous 4 de gener, a les 17 i 19.30 hores, a l’espai Cultural de Can Ventosa. El preu és de 10€ adults i 5€ infants i la recaptació serà a benefici d’APNEEF.

Llegeix més...

Nova edició del programa de dinamització Feim Barri Feim Nadal

feim nadal

La regidoria de Participació Ciutadana de l’Ajuntament d’Eivissa organitza una nova edició del programa de dinamització Feim Barri que tindrà lloc el dissabte dia 16 de desembre al passeig de Vara de Rey amb tot un seguit d’activitats nadalenques per als més petits.

Les activitats de Feim Barri Feim Nadal, que comencen a les 11 del matí i finalitzen a les 18 hores, inclouran tallers de temàtica nadalenca, un espectacle de Cachirulo i berenars amb galetes, xocolata, coc i salsa de Nadal.

Al matí, des de les 11 fins a les 14 hores, tindran lloc els tallers d’espumacares de Nadal i de titelles de dits. A partir de les 11.30 hores, es realitzarà un taller de globoflèxia amb Cachirulo i també hi haurà una degustació de salsa i coc de Nadal.

Llegeix més...

Notícies Ecrea
Nombre d`articles:
4