Les escoletes municipals introdueixen als seus menús producte local i ecològic
- Detalls
- Publicat el Divendres, 10 Febrer 2017 15:00
Els menjadors de les dos escoletes municipals d’Eivissa introdueixen als seus menús producte local i ecològic. L’Ajuntament d’Eivissa ha posat en marxa aquest mesura per millorar la qualitat dels menús i per tal de contribuïr a sensibilitzar a les famílies i a millorar la salut amb productes ecològics i de temporada.
Les dos escoletes municipals de la ciutat d’Eivissa compten des de principis d’any amb productes locals i ecològics als menús per als infants. Es tracta d’una introducció progressiva d’aliments, i en funció dels menús preparats per les escoletes i la temporada, que té per objectiu millorar la qualitat dels aliments que s’ofereixen als infants amb productes que no han estat tractats, contribuir a la capacitat productiva d’aliments a l’illa d’Eivissa i generar una consciencia entre les famílies de que el consum de producte ecològic es beneficiós per la salut i el medi ambient.