Setembre 22, 2020

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Ajuntament d'Eivissa, Consell Insular i Govern Balear mantenen una reunió informativa amb els diferents agents socials del barri de l'Eixample

Reunió amb agents socials EixampleAjuntament d'Eivissa, Consell Insular i Govern Balear han mantingut una reunió informativa amb els diferents agents socials del barri de l'Eixample. 

Durant la reunió, mantinguda per via telemàtica, les tres institucions han explicat als diferents col·lectius socials i comercials la situació sanitària d'Eivissa, han resolt dubtes que han plantejat els agents pel que fa a l'aplicació de les noves restriccions de mobilitat i s'ha demanat col·laboració per a difondre aquestes mesures.

Llegeix més...

Commemoració del Dia contra l’explotació sexual i la tracta de persones

23 s Dia contra Explotació SexualL’Ajuntament d’Eivissa commemora el Dia contra l’explotació sexual i la tracta de persones amb diverses activitats en línia. 

La regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament d’Eivissa ha organitzat diverses activitats gratuïtes en línia per celebrar el Dia internacional contra l’explotació sexual i la tracta de persones, que es commemora el pròxim dimecres 23 de setembre.
La primera d’aquestes activitats serà la xerrada ‘Tracta d’evitar-la: campanya de sensibilització sobre la tracta de dones i nines’, a càrrec de Patricia Barranco, tècnica de cooperació i educació per a la transformació de la Fundació Amaranta. A aquesta videoconferència es reflexionarà sobre les situacions quotidianes en les quals es vulneren els drets més bàsics i es consensuarà què podem fer per evitar-les. Es podrà seguir a partir de les 19.00 hores a través de la plataforma del districte07800.

Llegeix més...

Primera edició del Festival Internacional de Performance Art Territori a l'illa d’Eivissa

Festival Performance TerritoriEl Festival Internacional de Performance Art Territori celebrarà la seva primera edició del 21 al 27 de setembre a l'illa d’Eivissa.

El Festival Internacional de Performance Art Territori es tracta d’un esdeveniment dedicat a l'Art d'Acció, el qual es desenvoluparà en espais naturals, urbans, centres culturals i galeries de tota l'illa i tindrà lloc del 21 al 27 de setembre. La programació, en la qual hi haurà activitats online i presencials, participen artistes, ponents i docents provinents d'Espanya, Regne Unit, Xile, Alemanya, Mèxic i Israel.

Llegeix més...

Obertes les inscripcions per participar en la pròxima sessió del Club de Lectura feminista

Ana de MiguelJa s'han obert les inscripcions per participar en la pròxima sessió del Club de Lectura feminista que tendrà lloc el dijous 24 de setembre, a les 19.30 hores. Depenent del nombre de participants, l’activitat es farà en línia o de forma presencial al Casal d'Igualtat.

Aquest mes, el llibre és “Neoliberalismo sexual" d'Ana de Miguel. Totes aquelles persones inscrites al Club de Lectura Feminista o que s’hagin llegit el llibre i que vulguin participar en la reunió, es poden posar en contacte amb la regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament d’Eivissa a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

Llegeix més...

Interposades 704 denúncies per incompliment de les normes sanitàries de prevenció de la COVID-19 en dos mesos

Policia LocalLa Policia Local d’Eivissa interposa 704 denúncies per incompliment de les normes sanitàries de prevenció de la COVID-19 en els darrers dos mesos.

La Policia Local d’Eivissa ha interposat un total de 704 propostes de sanció durant els últims dos mesos, des de l’11 de juliol que va entrar en vigor el Decret Llei 11/20 de la Conselleria de Sanitat i Consum del Govern balear on s’estableix un règim sancionador específic per a el incompliment de les mesures sanitàries de prevenció contra la COVID-19.

Llegeix més...

Notícies Ecrea
Nombre d`articles:
16