Gener 17, 2018

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Concert de Solistes a càrrec de la Banda Simfònica Ciutat d’Eivissa

Concert de SolistesAquest dissabte 20 de gener a les 19 hores tindrà lloc el Concert de Solistes de la Banda Simfònica Ciutat d’Eivissa a l’espai Cultural Can Ventosa, el concert serà gratuït fins a completar l’aforament.

El director del concert serà Damián Boluda i els solistes seran: Pablo García, flauta; Irlim Pulgarin, trompa; Isabel Albaladejo, soprano i Andrés Coll, percussió. 

Llegeix més...

Renovació de la gespa de Can Misses 2 i de les pistes de futbol de Platja d’en Bossa i Can Misses

Nova gespa Can MissesL’Ajuntament d’Eivissa renova la gespa de Can Misses 2 i de les pistes de futbol de Platja d’en Bossa i Can Misses. La inversió per a la realització d’aquestes tasques ha estat de 361.275€.

L’alcalde d’Eivissa, Rafa Ruiz i el regidor d’Esports de l’Ajuntament d’Eivissa, Agustín Perea, han presentat la nova gespa instal·lada al camp de futbol de Can Misses 2, i han explicat el canvi de la gespa que també es realitzarà durant aquests dies a les pistes de futbol de Platja d’en Bossa i de Can Misses.

La nova gespa instal·lada al camp de futbol de Can Misses 2 és una gespa més evolucionada, així com tots els materials que s’han utilitzat per a la seva instal·lació. A més del canvi de la gespa, s’ha aprofitat aquesta instal·lació per a anivellar el terreny. El cost del canvi de gespa ha estat de 361.275€ i la superfície de gespa que s’ha instal·lat és de 6336 metres quadrats.

Llegeix més...

Actes i presentacions en el marc de la Fira Internacional de Turisme FITUR 2018

Fitur 2018Us informam dels actes i presentacions en les que hi participaran l’alcalde d’Eivissa, Rafa Ruiz, i la regidora de Turisme, Glòria Corral en el marc de la Fira Internacional de Turisme que s’inaugura el dimecres dia 17 de gener a Madrid.

Dimecres 17 de gener
10.30 h. Inauguració oficial de FITUR.
12.20 h. Visita presidenta Govern Balear, Francina Armengol.
14.00 h. Presentació Web Ajuntament d’Eivissa Xines. Estand Eivissa.

Llegeix més...

Adaptació temporal d’una de les voreres de l’avinguda de Santa Eulària com a vial de trànsit

Av Santa EulàriaAdaptació temporal d’una de les voreres de l’avinguda de Santa Eulària com a vial de trànsit degut a les obres de construcció del tanc de tempestes del port d’Eivissa. Aquest vial evitarà haver de tancar l’avinguda mentre es desenvolupa aquest projecte del Ministeri d’Agricultura i Pesca, Alimentació i Medi Ambient.

L’empresa adjudicatària de les obres de construcció del tanc de tempestes del port d’Eivissa ha començat aquests dies la construcció d’un vial de circulació per a trànsit rodat de caràcter temporal a una de les voreres de l’avinguda de Santa Eulària. L’objectiu d’aquesta obra és evitar que mentre es desenvolupen les obres que promou el Ministeri d’Agricultura i Pesca, Alimentació i Medi Ambient, s’hagi de tancar al trànsit un dels carrils de l’avinguda de Santa Eulària, restringint així de manera considerable la circulació d’entrada i sortida a la ciutat.

Llegeix més...

Nou curs de Música en Família per a infants de 0 a 3 anys al Patronat de Música

Música en FamíliaEl Patronat de Música de l’Ajuntament d’Eivissa impartirà un nou curs adreçat a la Música en Família per a infants de 0 a 3 anys a partir del proper mes de febrer. Les classes les impartirà la professora Isabel Albaladejo en horari de matí els dilluns d’11 a 13 hores. El curs finalitzarà la darrera setmana de maig.

Els interessants es poden inscriure, al Patronat de Música situat al Espai Cultural de Can Ventosa en horari de 9h a 14h i també poden fer les consultes necessàries al telèfon del Patronat de Música, 971310061. El preu del curs és de 200€ per als empadronats al municipi d’Eivissa i de 250€ per a la resta.

Notícies Ecrea
Nombre d`articles:
4