Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

CocóLa regidoria d’Educació, Formació i Normalització Lingüística de l’Ajuntament d’Eivissa, reprèn la campanya Les nostres paraules a través de la seua web i de les xarxes socials. Després que a l’octubre de 2017 es posés en marxa la campanya, la seua bona acollida ha fet que des de la regidoria s’hagi desenvolupat una segona part.

La campanya, seguirà el mateix model que va utilitzar, i té com a objectiu donar a conèixer a través d’imatges i vídeos un grup de 14 paraules eivissenques que cauen en desús i fomentar l’ús del català com a llengua vehicular.

Aquestes paraules han estat seleccionades per el servei de Normalització Lingüística de l’Ajuntament d’Eivissa i amb aquesta campanya visual es pretén difondre-les d’una manera amena i divertida. L’Ajuntament convida els usuaris a compartir a les seves xarxes socials les imatges de la campanya.

Entre les paraules hi trobem: Alatric, aplatufar, cocó, devessell, escarruix, folgós, furicar, marrada, melindro, reminyola, sadoll, safa, saligardo i uïssar

La campanya estarà a la secció de normalització lingüística, i a aquest enllaç: Les nostres paraules