abril 21, 2018

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Concert de la Banda Juvenil a Formentera i de la Banda Simfònica a Can Misses

Banda Simfònica Ciutat d'EivissaEl dissabte dia 21 d'abril, la Banda Juvenil del Patronat de Música d’Eivissa viatjarà a Formentera, on participarà al concert d'intercanvi de bandes juntament amb les bandes de Formentera i de Sant Marcel·lí (València). El concert serà a les 17.30h a la plaça de la Constitució, i està emmarcat dins els actes organitzats a Formentera per la festivitat de Sant Jordi.

D’altra banda, la Banda Simfònica Ciutat d'Eivissa oferirà un concert al barri de Can Misses el diumenge dia 22 d'abril, a les 12 hores.

Llegeix més...

Inici dels treballs de repintat de les marques vials de la zona blava de la ciutat

Zona BlavaS’han iniciat els treballs de repintat de les marques vials de la zona blava de la ciutat i les marques vials que es troben en àmbit de zona blava, els aparcaments amb marca vial blanca, la senyalització de càrrega i descàrrega i els aparcaments reservats a persones amb mobilitat reduïda.

Les tasques les duu a terme l’empresa concessionària de la zona blava, EYSA, i està previst que els treballs finalitzin el proper dissabte 4 de maig. El repintat de les marques vials blanques es realitzarà en horari de nit, a partir d’avui començant pel barri de ses Figueretes.

Llegeix més...

El projecte ‘Viu la posidònia’ guanya un premi internacional per la seva aportació al turisme responsable i sostenible

Diada de Sant Jordi 2018

Premi AlimaraL’alcalde d’Eivissa va recollir ahir el guardó a la XXXIV gala dels premis Alimara que han reconegut  les 14 millors campanyes de Promoció Turística, nacional i internacional.

L’alcalde d’Eivissa, Rafa Ruiz, va recollir ahir vespre a Barcelona el premi Alimara en la categoria de turisme responsable i sostenible atorgat al projecte ‘Viu la posidònia’ desenvolupat en 2017 per la Regidoria de Turisme.
Els Alimara són uns guardons de caràcter internacional i gran prestigi al món del turisme que reconeixen l’esforç i la qualitat del material de promoció turística. Estan organitzats pel Campus de Turisme, Hoteleria i Gastronomia CETT-UB, amb el suport del Saló del Turisme B-Travel.

Llegeix més...

Trobada cultural d’artistes per la llibertat l’expressió a la ciutat d'Eivissa

IntramursLa ciutat d’Eivissa acull una trobada cultural d’artistes per la llibertat l’expressió en la que hi participen una trentena d’artistes de les Illes, Barcelona i València. El festival Intramurs comptarà amb accions artístiques al carrer, debats i exposicions a Dalt Vila i els carrers del barri de la Marina durant aquest cap de setmana. 

El regidor de Cultura i Patrimoni de l’Ajuntament d’Eivissa, Pep Tur i els organitzadors del festival artístic Intramurs, Domingo Mestre i Salvia Ferrer, han presentat aquest matí Intramurs, que enguany celebra a Eivissa la trobada d’artistes per la llibertat d’expressió, i que tindrà lloc a partir d’avui i fins el diumenge dia 22 d’abril, a diferents localitzacions de Dalt Vila i el barri de la Marina.

Llegeix més...

Activitats per celebrar la Diada de Sant Jordi 2018

Sant JordiLa Diada de Sant Jordi es celebra el proper dilluns dia 23 d’abril al passeig de Vara de Rey amb la presència d’un total de 33 parades de llibreries, editorials i associacions que exposaran les darrers novetats editorials.

El Passeig de Vara de Rey acollirà, el proper dilluns 23 d’abril, la celebració del Dia de Sant Jordi amb més d’una trentena de parades i la signatura de llibres per part de 23 autors. A més, s’han previst altres activitats com contacontes, tallers infantils, música, ball pagès i els capgrossos de l’Associació 8 d’Agost.

En aquesta edició es comptarà amb la presència de parades de 5 llibreries, 4 editorials, 16 entitats i associacions, 5 autors i 2 floristeries.

Llegeix més...

Notícies Ecrea
Nombre d`articles:
6