Juliol 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Platja d'en BossaLa platja d'en Bossa és a 2,5 quilòmetres d'Eivissa i forma part dels municipis d'Eivissa i de Sant Josep. Aquesta platja, que té una longitud de 2,7 km, és una de les més llargues i extenses de l'illa amb una amplada de 20 a 25 metres.

Característiques
El seu talús natural està compost per arena natural, fina i blanca, en tota la seua extensió. Els fons són arenosos i la profunditat no arriba a tenir intensitat fins aconseguir una gran distància mar endins; i és que presenta un escàs pendent: a 50 metres de la vorera només cobreix 1,3 metres d'aigua.
Està orientada cap a l'est i assotada per masses d'aire moderades (bufa de mar a terra), característica que permet que s’hi practiquin esports de vela.

Accessos
L'accés per carretera és senzill seguint la senyalització viària. El vehicle particular es pot estacionar gratuïtament pels voltants. També s’hi pot arribar en autobús, en bicicleta o caminat des d'Eivissa. A l'estiu registra una gran afluència de banyistes.

Serveis
Posseeix una extensa i variada oferta de tota mena de serveis, que ha fet que es converteixi en una de les zones més turístiques de l’illa. Té accés per a persones amb mobilitat reduïda i compta amb servei de vigilància i socorrisme.