Juny 17, 2021

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Visita d'un grup del Centre Betania de Càritas Ibiza a l'Ajuntament

Recepció centre BetaniaL’alcalde d’Eivissa, Rafa Ruiz, i la regidora de Benestar Social i Educació, Carmen Boned, han rebut a un grup del Centre Betania de Càritas Ibiza.

Durant el matí han visitat les instal·lacions municipals i han rebut explicacions de l’organització i funcions de l’Ajuntament. També han visitat l’Arxiu Municipal d’Eivissa i Formentera, on s’ha mostrat diferents fotografies i documentació de la ciutat, i la sala Capitular que acull l’exposició ‘Els ODS dels baleàrics’.

Llegeix més...

La ciutat d'Eivissa es promociona davant de 400 agències de viatge com a destinació convidada

Promo turística davant 400 agents de viatgeLa regidora de Turisme i Comerç, Dessiré Ruiz, ha assistit a ACAVE Travel Market, un esdeveniment de promoció turística en la qual hi han participat 400 agències de viatge de tota Espanya.

Amb l'esdeveniment organitzat per l'Associació Corporativa d'Agències de Viatge Especialitzades (ACAVE), ahir a Barcelona, es pretén ajudar a la reactivació del sector turístic donant a conèixer a les agències de viatge les principals novetats dels proveïdors turístics i de les destinacions.

Llegeix més...

Les ajudes de l’Ajuntament d’Eivissa per a empreses i autònoms es podran sol·licitar del 18 de juny a l’1 de juliol

Ajudes autonoms micropimesA partir de divendres 18 de juny es podran sol·licitar, amb un pressupost d’1,9 milions d’euros, les ajudes destinades a autònoms, microempreses i pimes afectades per les mesures de salut pública adoptades per pal·liar els efectes de la crisi ocasionada per la COVID-19.

Davant de la situació excepcional de crisi sanitària i dels efectes negatius que té sobre el teixit econòmic local, l’Ajuntament d’Eivissa, juntament amb el Consell Insular i el Govern balear, ha posat en marxa aquesta línia de subvenció per tal de donar suport a les activitats empresarials del municipi.

Llegeix més...

L'Institut Isidor Macabich guanya un premi pel treball de divulgació del Patrimoni Mundial d'Eivissa

Aula PatrimoniL'alcalde d'Eivissa, Rafa Ruiz, i la regidora d'Educació, Carmen Bonet, han lliurat aquest matí el premi valorat en 1.000 euros al grup de segon de l'ESO de l'Institut Isidor Macabich, que ha resultat guanyador pel treball 'descobrint camins', presentat al programa Aula Patrimoni impulsat pel Grup Ciutats patrimoni de la Humanitat d'Espanya.

El treball 'Descobrint camins', ha estat elaborat per l'alumnat i ha proposat l'elaboració de dues rutes urbanes que ajuden a conèixer el valor patrimonial de la ciutat d'Eivissa. Les rutes estan pensades per a què els boixos i boixes, siguin illencs o turistes, puguin recórrer d'una manera entretinguda els punts més destacables del barri de Dalt Vila.

Llegeix més...

Notícies Ecrea
Nombre d`articles:
16