Setembre 26, 2022

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

La Policia Local d’Eivissa interposa 32 denúncies a conductors de Vehicles de Mobilitat Personal per incomplir l’Ordenança Municipal de Circulació

Policia LocalLa Policia Local d'Eivissa ha interposat 32 denúncies a conductors de patinets elèctrics per incompliments a l’Ordenança Municipal de Circulació que regula l’ús de Vehicles de Mobilitat Personal (VMP). Les infraccions es van detectar la setmana passada a controls ubicats a diferents punts del municipi.

La majoria de les denúncies han estat per no portar armilla reflectant; circular per la vorera i no respectar els semàfors en fase vermella.

Llegeix més...

100 quilos d'escombraries en la primera jornada de neteja del programa de conscienciació mediambiental ‘Viu la Posidònia’

pisodinianeteja1El programa ‘Viu la Posidònia’ de l’Ajuntament d’Eivissa ha començat aquest cap de setmana la seua sisena edició amb una jornada de neteja amb la qual s’han extret més de 100 quilos d’escombraries de la mar. El programa de l'Ajuntament d’Eivissa continua fins al 4 de desembre amb un ampli ventall d'activitats en la naturalesa, art, educació i degustacions gastronòmiques en 12 restaurants de la ciutat.

Llegeix més...

Createc '22 obre les inscripcions per a les jornades tecnològiques d’octubre.

createc1Les segones Jornades de Creativitat, Innovació i Tecnologia, Createc'22 han obert les seves inscripcions gratuïtes a través de la web districte07800.cat per a assistir a les ponències, debats i tallers de Createc Pro i Createc Jove, i per a sumar-se a la marató tecnològica Hackathon Createc '22. Les jornades, organitzades per l’Ajuntament d’Eivissa, comptaran enguany amb gairebé 70 experts en tecnologia.

Llegeix més...

L’Ajuntament d’Eivissa instal·la dues plaques historiades als carrers de Xarc i l’avinguda 8 d’agost.

carrexarcL’Ajuntament d’Eivissa ha instal·lat dues plaques historiades als carrers de Xarc i l’avinguda 8 d’agost a les quals s’explica el significat del nom i la història d'aquests carrers ubicats a la zona del passeig marítim. Les plaques expliquen la història dels noms d'aquests carrers ubicats a la zona del passeig marítim.

Llegeix més...

Comença la segona fase de les obres de la nova avinguda d’Isidor Macabich al tram comprès entre el carrer del Bisbe Abad y Lasierra i carrer d’Extremadura

sinimagenLes obres avancen amb els terminis previst i a finals de la pròxima setmana s’habilitaran les voreres des del carrer de Madrid fins la plaça d’Enric Fajarnés. Aquest tram es suma a la vorera dreta d’Ignasi Wallis al carrer de Madrid que ja està operativa. Les obres de la nova avinguda d’Isidor Macabich avancen dins els terminis prevists i a partir del dilluns 26 de setembre s’iniciarà la segona fase de les obres al tram comprès entre el carrer del Bisbe Abad y Lasierra i el carrer d’Extremadura. Aquesta fase, que ja s’està realitzant al tram entre l’avinguda d’Ignasi Wallis i el carre del Bisbe Abad y Lasierra.

Llegeix més...

Notícies Ecrea
Nombre d`articles:
16