Agost 05, 2021

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Comença l'onzena edició del Bloop Festival amb la inauguració de l'exposició de Martha Cooper

Marta CooperL’onzena edició del Bloop Festival ha començat aquest matí amb la inauguració de l’exposició de fotografies de Martha Cooper, que compta amb 27 fotografies.

Martha Cooper és una fotògrafa documental que s'ha especialitzat en la fotografia de grafiti, street art i arquitectura durant més de quaranta anys. En la dècada de 1970, Martha va treballar com a fotògrafa de plantilla al Nova York Post. Durant aquest temps, va començar a documentar grafiti i b-boying, temes que la van portar a una àmplia cobertura dels primers temps de l'Hip hop a mesura que sorgia al Bronx. Aquestes fotos, publicades a tot el món, van ajudar a fer del Hip hop el moviment juvenil internacional predominant que és en l'actualitat.

Llegeix més...

L’exposició ‘Treballadores’ torna a Eivissa amb la participació de més d’un centenar d’artistes

TreballadoresL’Ajuntament d’Eivissa inaugurarà el pròxim dissabte 7 d’agost l’exposició a l’aire lliure ‘Treballadores’. Una activitat que està emmarcada dins el programa de Festes de la Terra 2021. La mostra a la que participen més d’un centenar d’artistes tant de les Illes Balears com d’altres ciutats espanyoles, està comissariada per Toni Torres Martorell amb el suport de la Fundació Baleària.

La mostra es va iniciar l’any passat a Mallorca i es va concebre com una exposició itinerant per donar més visibilitat als seus autors i autores, tant als consagrats i amb més experiència, com als més novells. S’ha instal·lat ja a llocs com el castell de Bellver, a Mallorca; el castell de Vimianzo, a Galicia o el mercat de l’Olivar a Palma. A més, és la segona vegada que visita Eivissa on ja es va poder veure al mes de març.

Llegeix més...

L'espectacle infantil "Cachirulo y sus amigos" substitueix a "Pot Petit" aquesta tarda

CachiruloUs informam que aquesta tarda tendran lloc les dues sessions de l'espectacle de "Cachirulo y sus amigos" en substitució de "Pot Petit", que ha hagut de cancel·lar la seva actuació a Eivissa per mantenir quarantena per la Covid-19.

Totes les persones que tenen entrades per a "Pot Petit," poden accedir per a veure a Cachirulo en la sessió en la qual tenien la reserva.

Cancel·lació de l'espectacle infantil "Pot Petit"

Pot petitUs informam que els dos espectacles infantils de 'Pot Petit', previstos per avui, dia 4 d'agost en el programa de les Festes de la Terra, han hagut de cancel·lar-se causa del fet que han de fer quarantena per COVID-19.

Tant des de l'Ajuntament d'Eivissa com des de l'organització de 'Pot Petit', es reprogramarà aquesta activitat per tal que tots els infants, que amb tanta il·lusió esperaven aquest espectacle, el puguin gaudir.

Llegeix més...

El servei de regulació d’accés de vehicles a la zona ACIRE de la Marina estarà operatiu el divendres 6 d’agost

Zona de la MarinaEl servei de regulació d’accés de vehicles a la zona ACIRE de la Marina tornarà a estar en funcionament a partir d’aquest divendres 6 d’agost.

Atesa l’evolució de la pandèmia i l’augment de mobilitat que es va veure incrementat amb una flexibilització de les restriccions imposades amb anterioritat per la pandèmia provocada per la COVID-19, l’Ajuntament d’Eivissa ha aprovat deixar sense efecte la suspensió de les limitacions d’accés a aquest barri.

Llegeix més...

Notícies Ecrea
Nombre d`articles:
16