Març 29, 2020

ajuntamentdaltvila

Servei d'orientació psicològica i coach per al personal municipal que treballa de cara al públic

Servei orientació L'Ajuntament d'Eivissa posa en marxa un servei d'orientació psicològica i coach dirigit al personal municipal que treballa de cara al públic.

L'Ajuntament d'Eivissa ha posat en marxa un servei d'orientació psicològica i coach, dirigit al personal municipal que es troba treballant de cara al públic i a espais públics, per tal de minimitzar els efectes negatius que puguin derivar de la situació d'alarma de la crisi del coronavirus. És un servei que s'ha oferit als diferents departaments de l'Ajuntament que ho necessitin i així poder disposar d'eines de control de l'ansietat que pot suposar l'Estat d'Alarma.

Llegeix més...

El programa Jornades per a famílies donarà consells i indicacions a les famílies on line

Jornades familiars on lineEl programa Jornades per a Famílies de la regidora d'Educació de l'Ajuntament d'Eivissa posa en marxa tot un seguit de consells i indicacions per tal de donar idees i millorar la convivència de les famílies aquests dies a casa. 

Per aquest motiu, durant les pròximes setmanes es publicaran, a les xarxes socials i a la web de l'Ajuntament d'Eivissa, els consells i propostes per tal de millorar la convivència familiar, donar idees per planificar millor el dia i també avaluar qüestions com l'autoestima.

Llegeix més...

L'Ajuntament d'Eivissa celebra el Dia Mundial del Teatre a les xarxes socials municipals

Dia del TeatreL'Ajuntament d'Eivissa celebra el Dia Mundial del Teatre, que tindrà lloc demà 27 de març, amb la lectura dramatitzada de textos teatrals a les xarxes socials municipals.

L'Ajuntament d'Eivissa celebra demà 27 de març el Dia Mundial del Teatre i, igual que ja es va fer amb el Dia Mundial de la Poesia, ha previst fer-ho virtualment al llarg de tot el dia oferint textos dramatitzats de diferents autors a través de les xarxes socials de l'Ajuntament d'Eivissa.

Llegeix més...

El Club de Lectura Feminista es realitzarà per videoconferència

Club Lectura feministaEl Club de Lectura Feminista, previst per demà dijous 26 de març, es realitzarà per videoconferència. Des de la regidoria d'Igualtat s'ha organitzat, mitjançant una aplicació, la possibilitat que les persones que hi participen, no es quedin sense poder gaudir de l'activitat.

La regidora d'Igualtat, Clàudia Cotaina, ha dit que 'volíem donar la possibilitat a totes les persones interessades de seguir, en línia, la reunió del Club de Lectura Feminista. Mitjançant una aplicació, la dinamitzadora del club, Núria Prieto, moderarà aquesta reunió per videoconferència' en la que es parlarà del llibre "La filla estrangera", de l'escriptora Najat El Hachmi.

Llegeix més...

El servei de neteja de l'Ajuntament d'Eivissa reorganitza els efectius per a incrementar la neteja i desinfecció dels punts més sensibles de la ciutat

Servei de netejaEl servei de neteja i recollida de residus que du a terme l'empresa Valoriza a la ciutat d'Eivissa, donada la situació sanitària, ha reorganitzat el servei per tal d'incrementar la neteja a tots els barris, i intensificant-se aquesta en punts més sensibles.

Des de l'Ajuntament d'Eivissa i l'empresa concessionària, s'està en contacte permanent amb les recomanacions del Ministerio de Sanidad i les de la Direcció General de Salut Pública i Participació de la Conselleria de Salut del Govern de les Illes Balears que són els que fan les recomanacions i van actualitzant les mesures a prendre.

Llegeix més...

Notícies Ecrea
Nombre d`articles:
16