Gener 22, 2020

ajuntamentdaltvila

L'Ajuntament d'Eivissa instal·la una pantalla i seients al poliesportiu des Pratet pel partit UD Ibiza-FC Barcelona

Poliesportiu des PratetL'Ajuntament d'Eivissa inicia demà a primera hora la instal·lació d'una pantalla al poliesportiu des Pratet per tal que l'afició pugui seguir en directe el partit entre la UD Ibiza i el FC Barcelona.

A més també s'ha previst la col·locació de 650 seients a la pista que, juntament amb les 316 places de la graderia, permetrà que al voltant de 1.000 persones puguin seguir en directe aquest esdeveniment esportiu històric.
La pantalla té unes dimensions de 5 metres de llarg per 3 metres d'alçada amb una resolució alta de 4,8 píxels per mil·límetre i una distribució de so per tot el recinte. 

Llegeix més...

Dues línies gratuïtes d'autobús uniran els aparcaments dissuasius de Cas Dominguets i Es Gorg per facilitar l'accés a l'estadi de Can Misses

Bus a Estadi de Can MissesAquest dimecres, a partir de les 16.45 hores, l'Ajuntament d'Eivissa posarà en circulació un servei especial d'autobús gratuït per facilitar l'accés a l'estadi municipal de Can Misses del públic assistent al partit de futbol entre l'UD Ibiza i el F.C.Barcelona.

Per garantir la seguretat de tots els assistents i evitar les aglomeracions de cotxes al barri de Can Misses i els seus voltants, s'establirà un tall al trànsit dels carrers adjacents a l'estadi. La restricció entrarà en vigor a partir de les 15.30 hores i afectarà l'interior del perímetre conformat pels carrers de Corona, es Cubells, des Jondal i la ronda E-20. Mentre estigui aquesta restricció en vigor, només podran circular per l'interior d'aquest perímetre els residents a la zona.

Llegeix més...

L’Ajuntament d’Eivissa habilita l’espai de pernocta per a les persones sense sostre donades les condicions climatològiques adverses previstes

Protocol ona de fred activatL’Ajuntament d’Eivissa habilita a partir d’aquesta nit l’espai de pernocta per a les persones sense sostre donades les baixes temperatures i les condicions meteorològiques adverses que es preveuen pel cap de setmana des de l’Agència Estatal de Meteorologia.

El protocol d'ona de fred, que s’activa anualment des del mes de novembre i es manté actiu fins el mes de març, fa 12 dies que disposa de dues places al Servei d’Acollida Municipal com a mesura preventiva cap a persones que ho poguessin arribar a necessitar. Aquesta nivell d’actuació, es fa coordinadament amb Creu Roja, que ha anat informant i valorant les persones que es troben al carrer, i amb Càritas, que gestiona el servei de Centre de dia, sense que finalment ningú hagi utilitzat aquesta mesura.

Llegeix més...

La Policia Local d'Eivissa interposa 19 denúncies per infraccions a l'ordenança sobre tinença i protecció d'animals

Policia LocalLa Policia Local d'Eivissa, en col·laboració amb la Policia Nacional, ha iniciat una campanya d’inspecció i vigilància de cans perillosos. Aquesta campanya va començar el passat dia 6 de gener i, des d'aleshores, agents de la Unitat de Medi Ambient de la Policia Local d'Eivissa han revistat i identificat, a través d'un lector de xip, 96 mascotes canines.

A conseqüència d'aquestes revisions i de les actuacions iniciades s'han detectat 19 infraccions a les Ordenances Municipals sobre tinença i protecció d'animals, infraccions que es classifiquen de la següent manera: per tenir el cas lliure sense corretja per la via pública (11), per no posar-li el morrió a un ca de raça perillosa (1), per ocasionar molèsties pels seus lladrucs (1), per no portar els elements per retirar excrements (3), per no retirar els excrements de la via pública (2), per no tenir les vacunes reglamentàries (1). 

Llegeix més...

Onze restaurants de la ciutat d'Eivissa participen en la novena edició del Patrimoni Gastronòmic

Patrimoni GastronòmicAquest divendres 17 de gener es posa en marxa la novena edició de Patrimoni Gastronòmic, unes jornades organitzades per l'Ajuntament d'Eivissa que té com a objectiu oferir una sèrie de menús d'alta qualitat i a bon preu, inspirades en la cultura culinària de països i ciutats declarades Patrimoni Mundial per la UNESCO. Enguany participen un total d'onze restaurants de la ciutat d'Eivissa, els menús temàtics tenen un preu de 20 euros -beguda no inclosa- i la iniciativa s'estendrà fins al dia 29 de març.

Hi participen els restaurants Ca n'Alfredo, La Cava, Ebusus CbbC Restaurant, El Hotel Pacha, Sa Nansa, IT Ibiza, Casa Maca, Bambú Viet Food, Can Moreta, Es Mercat i Restaurante Pitiuso Hotel THB Los Molinos. Eivissa ha inspirat els menús temàtics de cinc d'ells (Ca n'Alfredo, Es Mercat, It Ibiza, Sa Nansa i Restaurante Pitiuso Hotel THB Los Molinos), Bambú Viet food es decanta per la cuina vietnamita, Casa Maca per la gastronomia peruana, Can Moreta per l'illa de Mallorca, mentre que Ebusus CbbC Restaurant fa un homenatge a la cuina de la ciutat de Córdoba i El Hotel Pacha a la de la ciutat de Mèxic D.F. 

Llegeix més...

Notícies Ecrea
Nombre d`articles:
16