Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

La setmana passada es va procedir al desmantellament d’un nou assentament localitzat al barri des Viver, concretament a un camí del carrer de Sa Punta. La Policia Local el va detectar el dia 9 de juny i va procedir a filiar totes les persones que es trobaven al mateix, concretament 16 en el moment de l’actuació policial, i a les que es va informar de la prohibició d’acampar al municipi.

El mateix dia 9 la Policia va comunicar a aquestes persones que al dia següent es produiria una actuació de neteja per la que es retiraria tot el que es trobés a la zona.

 

A rel de les filiacions es va detectar que una de les persones tenia una ordre de detenció per la qual cosa va ser detinguda i traslladada a la Comissaria de la Policia Nacional. També es va realitzar un acta d’aprensió per substància estupefaent i es va retirar un vehicle que tenia una ordre de precinte i embargament per part de l’Ajuntament d’Eivissa.

L’actuació policial va continuar el dia 10, quan es va constatar que la gran majoria de les persones filiades el dia anterior havien marxat. El servei municipal de neteja va realitzar una retirada massiva d’estris fins a omplir un camió sencer, eliminant així el que la Policia Local considera que era un lloc de risc per possibles incendis.

També es va procedir a comprovar la identitat dels propietaris del solar, que pertany a dos particulars i una societat, als que s’informarà de l’ús indegut dels terrenys i es comminarà a actuar pel risc d’incendi que té la zona degut a la sequera del terreny.