Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Acampada Es SotoAquest matí s'ha realitzat un operatiu de desmantellament de varies zones d'acampada a es Soto Fosc i al barri de Puig des Molins en el que finalment s'han identificat a 5 persones que han marxat voluntàriament.
L'operatiu en el que hi han treballat agents de Policia Local, tècnics de Benestar Social i treballadors de la neteja, ha culminat amb la retirada de 540 quilos de residus i 280 quilos de fusta. 

Els tècnics de Benestar Social s'han posat en contacte amb aquestes persones per oferir els serveis del Centre d'Acolliment Municipal o alguns dels serveis que ofereix i se'ls ha indicat la ubicació de les Unitats de Treball Social dels barris però tots ells han rebutjat  finalment les opcions plantejades.
Durant els propers dies l'operatiu es mantindrà per tal de netejar totes aquestes zones que es trobaven plenes de fems i residus.

Per altra banda, els serveis de neteja continuen treballant en la retirada del fems acumulat en la zona del final del carrer Pere Francès, on ahir es va actuar, i d'on s'han tret més de 6 tones de fems i residus voluminosos.