Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Sa PenyaEl bon estat de la mar i la gran feina que han fet totes les persones que han participat en l'operatiu de neteja han permés que avui s'acabin les tasques de neteja al penya-segat de sa Penya.
Finalment s'han extret de la zona 880 quilos de fems i 1140 quilos de voluminosos i ferros.

Les feines de neteja havien començat aquest matí. Es tracta d'una neteja més que es realitza cada any, després de la realitzada el passat mes d'agost, abans del començament de la temporada turística i vist que als darrers mesos, s'ha incrementat la brutor que es llança al penya-segat.
Les restes són traslladades al moll de pescadors, davant les oficines d'Autoritat Portuària, on es seleccionen i separen depenent de la seva naturalesa, per a ser posteriorment traslladades a l'abocador.

En l'operatiu de neteja hi han participat zeladors i treballadors del departament de Medi Ambient de l'Ajuntament d'Eivissa, sis operaris de neteja i un cap d'equip a més d'un camió recol·lector que es l'encarregat de traslladar les restes a l'abocador. També hi han col·laborat una barca i un patró aportats pel Club Nàutic d'Eivissa. 
Al barri de sa Penya també hi treballava una dotació de Policia Local per tal de vetllar per que les feines transcorrin amb normalitat.

Enllaç a:
· Tall de veu de la regidora de Medi Ambient, Montse García