Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Solar PosidòniaPer primera vegada, la regidoria de Medi Ambient de l'Ajuntament d'Eivissa ha habilitat un solar on dipositar la posidònia que s'està retirant de les platges del municipi. Es tracta d'un solar, ubicat al barri de can Misses, d'uns 2.000 metres quadrats, on quedarà la posidònia de les platges de Talamanca, Figueretes i platja d'en Bossa durant tota la temporada d'estiu.

El solar s'ha distribuït en dos zones diferents per tal de separar la posidònia de Talamanca i de platja den Bossa i Figueretes ja que les volumetries, textures i característiques de les plantes són diferents. Quan acabi la temporada turística i no hi hagi activitat a les platges es tornarà la posidònia al seu lloc per tal de que serveixi d'escull natural i evitar així la pèrdua d'arena a les platges.
Aquest és un pas més en la gestió sostenible de les platges del municipi d'Eivissa. La retirada de posidònia s'està realitzant aquestos dies a la platja de Talamanca i demà comença a la platja de Figueretes per acabar a la de platja d'en Bossa. El pressupost per habilitar el solar ha estat de 10.243,74 euros.