Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Itinerari MedievalDivendres dia 6 de maig, entre les 9 i les 13 hores, regidoria de Participació Ciutadana i Voluntariat de l'Ajuntament d'Eivissa ha organitzat una activitat a Eivissa Medieval amb 147 persones majors residents a les residencies de Reina Sofia, cas Serres, can Blai, sa Serra i Sa Residència.
Es tracta de que les persones majors passin una jornada a l'aire lliure amb entreteniment i acompanyades en tot moment dels voluntaris de l'Associació de Voluntaris d'Eivissa, Protecció Civil i els professionals acompanyants de la residencies.

Sota el nom “Feim Voluntariat”, la regidoria de Participació Ciutadana, ha organitzat, amb el recolzament de més d'un centenar de voluntaris ja que molts dels usuaris tenen la mobilitat reduïda, un esdeveniment per a les persones majors que consisteix en un espectacle medieval, un passeig pel barri de la Marina i un esmorzar.
L'objectiu es facilitar a totes aquestes persones una jornada de festa i que puguin gaudir de l'Eivissa Medieval amb comoditat i seguretat.
Per altra banda, Eivissa Medieval també rebrà el divendres la visita de més de 700 escolars del municipi dels col·legis de sa Real, Mestral, Poeta Villangòmez, cas Serres, Portal Nou i sa Graduada. Els al·lots i al·lotes realitzaran un recorregut pel Mercat i gaudiran de dos passis de l'espectacle de Justes a les 11:00 i a les 11:45 hores.