Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Fons Impuls EconòmicEl departament de Vies Públiques de l'Ajuntament d'Eivissa inicia l'execució del pla de millora i asfaltat de 21 carrers de la ciutat d'Eivissa amb un pressupost de 1.132.320,00 euros provinents del Fons d'Impuls Econòmic del Ministerio de Economía y Hacienda. Les obres es duran a terme en dos fases, una abans de l'estiu que ja ha començat amb l'asfaltat del carrer Talamanca i una altra que començarà passada la temporada turística. 

Durant les properes setmanes la regidoria d'Urbanisme i Vies durà a terme millores i asfaltats a diferents carrers de la ciutat com els previstos a l'Avinguda Vuit d'Agost i carrer Illa Negra entre d'altres. En aquestos moments ja s'han iniciat les feines al carrer Talamanca que consisteixen en el fressat, asfaltat i pintat de la carretera d'accés a la platja. Una actuació que s'integra també dins de les millores que duen a terme les regidories de Vies i Medi Ambient al barri i la platja de Talamanca. El pressupost és de 31.320 euros i les feines les realitza l'empresa Islasfalto.

A Cas Dominguets també es duran a terme millores al ferme en el tram del carrer que es troba entre els carrers Pare Josep Manxarell i el carrer Alcalde Bartomeu de Rosselló Sala. Les feines es duran a terme a mitjans del mes de maig per l'empresa Hermanos Parrot amb un pressupost de 10.796 euros. Durant les obres, que tan sols duraran dos dies, es podrà circular però no aparcar. A finals del mes de maig s'espera poder iniciar l'asfaltat dels carrers Illa Negra i la reparació de desperfectes al ferme a l'Avinguda 8 d'Agost i als carrers adjacents.

Per altra banda es troben en fase de licitació les obres d'asfaltat dels carrers de Via Púnica, Via Romana, carrer Músic Fermí Marí, carrer Vicent Serra i Orvay i carrer Canàries. L'Ajuntament preveu també l'asfaltat dels carrers Cabrera, Menorca i Mallorca en la segona fase de la planificació de millores passada la temporada d'estiu.

La reparació del ferme dels 21 carrers d'Eivissa és un dels 14 projectes inclosos dins del Fons d'Impuls Econòmic que l'Ajuntament d'Eivissa va presentar davant del Ministerio de Economía y Hacienda i que significarà una inversió a Eivissa de més de 3 milions d'euros en actuacions de millora a carrers i espais públics de la ciutat.