Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Valoracions Sa PenyaDesprés del desallotjament de la UA-27 durant el dia d'ahir, la normalitat ha estat la tònica durant la nit al barri de sa Penya, sense que s'hagi enregistrat cap incident. Les forces de seguretat de la Policia Nacional i Local continuen al barri per tal de garantir les feines que s'estan duent a terme d'obres i neteja de la zona.

A hores d'ara, els serveis de neteja continuen fent feina per a retirar els residus de la zona i s'espera que la feina quedi acabada avui mateix.
Per altra banda, els tècnics municipals, juntament amb l'empresa d'obres, continuen avui amb l'esbucament de l'interior dels habitatges i el posterior tapiat. Aquesta feina es perllongarà durant els propers dies.

Avui matí ja s'han realitzat demolicions parcials a tots els habitatges recuperats, 23 habitatges que corresponen a les 19 finques expropiatòries que marcava la sentència del TSJIB i 4 del segon proces de desallotjament.

En aquestos moments comencen el tapiat de tot l'edifici que inclou portes, finestres, claraboies i qualsevol obertura que tingui l'edifici cap a l'exterior.
Aquesta feina es fa amb formigó.

Vídeos:
{mp4 img="160427SaPenya01.png" usefullscreen="true" width="600" height="420"}160427SaPenya01{/mp4}

{mp4 img="160427SaPenya01.png" usefullscreen="true" width="600" height="420"}160427SaPenya02{/mp4}

El balanç sobre les actuacions als habitatges es el següent:
-
Atenció a les 20 unitats familiars/habitatge

1º sentència: 14 unitats familiars resoltes
· 6 en vies de solució i amb bon pronòstic
· 1 vivenda que ja estava buida

2º sentència: 4 unitats familiars resoltes
· 2 que es queden a l'immoble pendents de la sentència.
· 1 en procés de negociació.

Dins aquesta segona fase ja hi havia 4 vivendes que estaven tapiades abans del començament del dispositiu de desallotjament.

Sa Penya

Enllaç a:
· Tall de veu de l'Alcalde d'Eivissa, Rafa Ruiz