Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Tallers confraria de pescadorsLa regidoria de Medi Ambient de l'Ajuntament d'Eivissa ha posat en marxa, en col·laboració amb la Confraria de Pescadors d'Eivissa, uns tallers educatius dirigits als escolars de primària i secundaria del municipi.
L'objectiu es donar a conèixer el valor de la feina que es realitza a la mar, que l'alumnat conegui les principals espècies d'interès, valorar la importància del consum de producte local i difondre el sector pesquer. 

La regidora de Medi Ambient de l'Ajuntament d'Eivissa, Montse Garcia, ha assistit al taller d'avui que s'ha impartit als alumnes de 5è de primària del col·legi Portal Nou d'Eivissa. Per a la regidora, “la posada en marxa dels tallers és una inversió de futur ja que per a molts dels alumnes és la primera experiència en aquest entorn. Es per ells i elles molt important poder rebre la informació de primera mà i ser assessorats per biòlegs i pescadors d'Eivissa”.

El taller es divideix en tres parts: la primera part està dirigida per la biòloga Marga Serra, que de forma lúdica explica en què consisteix la pesca professional tradicional i la importància de la pesca local en la sostenibilitat del medi, les activitats teòriques i les pràctiques.
L'alumnat també ha tingut l'oportunitat de visitar i conèixer la confraria de pescadors, el moll pesquer i la Casa del Mar on hi ha instal·lada una exposició de les arts de pesca. Un cop finalitzada l'activitat, els alumnes disposaran dels coneixements suficients per a realitzar els quaderns que se'ls haurà preparat per fer a casa o al centre escolar.