Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

TalamancaLa regidoria de Medi Ambient de l'Ajuntament d'Eivissa establirà una zona lliure de fum a la platja de Talamanca i habilitarà un espai per a cans a la platja de ses Figueretes, abans d'aquest estiu. Es podrà fer ús d'aquestes platges una vegada s'hagin senyalitzat i s'aprovi la modificació puntual de l'ordenança que requereix l'habilitació de platges sense fums.

Per tal de declarar les dos zones de la platja de Talamanca com espai sense fums, es presentarà al proper ple, que es celebra aquest dijous dia 31 de març, una proposta de modificació de l'ordenança municipal d'ús i aprofitament de les platges.
L'objectiu per tal d'habilitar aquest espai sense fums és disminuir l'exposició al fum del tabac en la població i de fomentar l'establiment de mesures de conscienciació mediambiental i de protecció de la salut entre la població. L'espai sense fums estarà ubicat a la platja de ses Figueres, a la zona de la platja de Talamanca per on transcorre el passeig de Pompeu Fabra.

Per tal d'informar als usuaris, es col·locaran senyals informatives i s'habilitarà als accessos punts amb cendrers on es pugui fumar i dipositar les burilles abans d'accedir a la platja.

Per altra banda, us informem que l'Ajuntament habilitarà una zona en la que s'admet la presència de cans durant tot l'any i sense restriccions d'horaris. Aquesta serà la primera platja exclusivament per a cans del municipi i es tracta d'una zona que transcorre en paral·lel al carrer Quartó de Portmany, al barri des Viver, i té uns 140 metres de longitud.
A la platja s'identificarà la zona com a platja on s'admet la presència d'animals durant tot l'any, s'instal·larà un cartell de bones pràctiques incidint en la necessitat de recollir els excrements dels cans i s'instal·larà un dispensador de bosses amb una paperera incorporada.