Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Signatura prèstecL'alcalde d'Eivissa, Rafa Ruiz i el director d'Empreses del Banc de Sabadell, Vicent Prats, han signat aquest matí l'operació bancaria mitjançant la qual s'aprova l'operació de préstec per un import de 3.722.982,62 euros que permetran el finançament  a un tipus d'interès molt baix, de les 14 obres incloses dins el Fons de Impulso Económico del Ministerio de Economia y Hacienda.

El tinent d'alcalde d'Economia i Hisenda, Alfonso Molina, ha destacat la feina feta pels serveis econòmics de l'Ajuntament d'Eivissa que, en tan sols una setmana, han pogut formalitzar l'operació bancaria.

Els 14 projectes contemplen actuacions de millora de l'estat dels carrers i espais públics  de la ciutat, dotar de més serveis a les platges del municipi i obres molt necessàries per poder reduir i evitar els problemes que generen les pluges.
D'entre les inversions previstes, en destaca el cobriment del torrent de sa Llavanera, l'habilitació d'un nou aparcament de cotxe, la construcció d'un tanc de tempestes a la rodona de Can Misses, la construcció d'un col·lector de pluvials, l'habilitació d'una zona recreativa a Illa Plana, construcció d'un nou parc infantil entre d'altres.

Enllaç a:
· Llistat de les obres a finançar
· Tall de veu del tinent d'alcalde d'Economia i Hisenda, Alfonso Molina