Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Signatura convenis AAVVL’alcalde d’Eivissa ha signat aquest matí els convenis de col·laboració amb les associacions de vesins del municipi per tal de garantir el lloguer i manteniment dels locals que fan servir com a seu per a la seva activitat.

Rafa Ruiz, acompanyat de la regidora de Participació Ciutadana, Carmen Boned, s’ha trobat amb els presidents de les associacions des Clot, Pepe Pérez; es Pratet, Carmen Cárcel; i ses Figueretes, José Juan Bonet. Ha quedat pendent la signatura amb l’associació de sa Capelleta que per raons de darrer moment no ha pogut assistir a l’acte de signatura.

La filosofia d’aquestos convenis és afavorir el desenvolupament de les associacions i facilitar, mitjançant sous públics, que puguin dur endavant la seva tasca desinteressada en favor del barri al que pertanyen. 

En concret, es destinaran 15.500 euros a l’associació des Clot, 14.000 a es Pratet, 24.500 a ses Figueretes i 12.000 a sa Capelleta. Precisament la regidora de Participació Ciutadana ha explicat que és la primera vegada que aquestos convenis queden signats al mes de març però que ‘s’ha volgut realitzar un esforç extra per donar més tranquil·litat a les associacions deixant ja aquestos acords signats al primer trimestre de l’any’. Boned també està ja fent feina per poder treure quan abans la convocatòria de subvencions per a la realització d’activitats i a la que també podran concórrer properament totes les associacions de vesins del municipi.