Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Petit ComerçLa regidora de Comerç de l'Ajuntament d'Eivissa, Glòria Corral, la vicepresidenta del Consell Insular d'Eivissa, Marta Díaz i representants de l l'Associació de Comerciants de sa Capelleta i de la Pimeef han presentat avui la campanya del Dia dels Enamorats que comença avui dijous i que acabarà el dia 17 de febrer.
Sota el lema “Enamora't del petit comerç” s'han distribuït entre tots els comerciants i restauradors uns petits pòsters que s'instal·laran als 300 establiments comercials que participen en la campanya.

La regidora de Comerç de l'Ajuntament d'Eivissa, Gloria Corral, ha animat a tots els comerciants i emprenedors, que són el teixit empresarial més important de la ciutat, a participar en aquestes campanyes per tal d'incentivar el consum entre el petit comerç.

L'Ajuntament d'Eivissa en col·laboració amb el Consell Insular d'Eivissa han organitzat dos sorteigs per tal d'incentivar als consumidors. El primer sorteig es presencial i per participar-hi els compradors podran omplir un bitllet i dipositar-lo en la bústia que hi haurà a tots els comerços.
Els premis son una nit, amb sopar i esmorzar inclosos, a l'Hotel Simbad a la Platja de Talamanca, i dos sopars per a dues persones al restaurant Sa Nansa.

Per altra banda, també s'ha iniciat una acció a través de xarxes socials. La pàgina de Facebook de l'Ajuntament d'Eivissa servirà per a que els usuaris enviïn una foto del lloc del municipi d'Eivissa del que s'han enamorat o que més els agradi. Entre tots els participants es sortejaran tres rams de flors de la Floristeria Es Baladre.

El dia 17 de febrer es farà el sorteig i els premis es podran bescanviar fins el dia 29 de febrer.

La vicepresidenta del Consell Insular, Marta Diaz, ha destacat que la col·laboració entre les institucions es fonamental  per a dur a terme iniciatives com aquesta en els comerços d'Eivissa.

Tots els establiments comercials que vulguin participar poden recollir els pòsters identificadors de la campanya i els bitllets a les associacions comercials del seu barri o a la regidoria de Comerç de l'Ajuntament d'Eivissa.

Enllaç a:
· Tall de veu de la regidora de Comerç, Glòria Corral