Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

PIOSLa Regidoria de Vies i Obres de l’Ajuntament d’Eivissa ha acabat totes les obres incloses dins del Plans de Cooperació municipal d’Obres i Serveis (PIOS) i que han consistit fonamentalment en la realització d’obres i posada en marxa d’instal·lacions molt necessàries per a la ciutat. En total s’han invertit als darrers mesos, dins d’aquest capítol d’inversions subvencionades pel Consell Insular d’Eivissa, un total de 374.195,57 euros.

Les obres que s’han dut a terme son les següents:

- Reparació del carrer Pere Francès, entre els carrers Cabrera i Mallorca, amb un pressupost d’adjudicació de 73.785,80 €, a carrec de l’empresa Hermanos Parrot S.A.

- Subministrament i instal·lació de tres punts de Recollida de Residus urbans a tres punts del Port d’Eivissa, a l’avinguda de los Andenes amb pressupost d’adjudicació de 121.316,05 €, que ha dut a terme l’empresa Cespa S.A.

- Renovació de la xarxa d’abastiment i de la rxarxa d’embornals de l’Avinguda d’Espanya, entre el carrer canàries i Extremadura amb un pressupost d’adjudicació de 67.735,80 €. Aquesta obra ha estat feta per l’empresa Hermanos Parrot S.A.

Supressió de les palmeres afectades pel Picut vermell al terme municipal d’Eivissa. L’empresa  islasfalto S:L ha duit a terme aquesta obra amb un pressupost de 48.846,72.

PIOSL’adequació  de la rotonda del final del carrer Ramon Muntaner amb un pressupost de adjudicació: 16.531,02 €, a Islasfalto S.L.

L’habilitació d’un aparcament provisional dissuasiu a l’avinguda de sant Jordi amb un pressupost d’adjudicació de 45.980,00 €, que ha fet l’empresa Construcciones Sa Torre S.L.

La regidora de Vies i Obres de l’Ajuntament d’Eivissa treballa en aquests moments en la redacció i valoració de diversos projectes per a la ciutat que giraran entorn a les per obres de sanejament i abastiment d’aigua a la ciutat  i han d’estar presentats davant el Consell Insular abans del 19 de febrer.