Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Sa ComaMés de 50 persones entre voluntaris, membres d'associacions col·laboradores i personal de Sa Coma han participat aquest matí en la festa de Nadal al Centre de Protecció Animal de sa Coma.

Una festa a la que hi han assistit l'alcalde d'Eivissa, Rafa Ruiz, i la regidora de Medi Ambient, Montse García, i que ha tingut com a objectiu agrair la feina que fan les distintes associacions i voluntaris que col·laboren amb el manteniment i en les diferents activitats que s'organitzen des de Sa Coma.

Durant aquest any s'han fet diferents millores i l'adequació d'espais al Centre de Protecció Animal com ara l'ampliació de les gàbies per als cans així com la creació d'una zona exclusiva per als cadells per a que passin la quarantena  i la creació d'una zona per a la neteja i perruqueria dels animals.
En total s'han invertit mes de 18.000 euros de l'Ajuntament d'Eivissa en les instal·lacions i manteniment del Centre de Protecció Animal amés de les recaptació puntuals en esdeveniments i accions que s'han duit a terme al llarg de l'any com la subhasta d'obres d'art i la donació feta pels taxistes de Sant Antoni de Portmany, entre d'altres.
Al llarg de l'any el Centre de Protecció Animal de Sa Coma ha registrat  l'entrada d'un total de 750 animals entre gossos i gats i s'han fet 474 adopcions.
En aquestos moments, el Centre de Protecció Animal acull 70 gossos i 7 gats en les seves instal·lacions.

Durant aquest any Sa Coma ha rebut un total de 462 cans abandonats. El mes de setembre es el que ha registrat una entrada mes elevada de gossos amb 52 noves acollides, seguit del mes de febrer amb 45 i el mes de març amb 41. Per altra banda, durant 2015 han sortit un total de 425 cans, dels quals 262  han estat adoptats i 159 recuperats pels seus propietaris. 
Pel que fa als gats, el Centre de Protecció Animal de Sa Coma ha acollit un total de 261 gats dels quals 212 han estat adoptats.
Els mesos de maig amb 47 gats i d'octubre amb 43 son els que han registrat un moviment mes alt d'entrades.