Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

activitats c19

Us informam que aquest dissabte 3 d'octubre donen inici la cinquena edició d'oci infantil al C-19 per als proper trimestre amb un total de 12 jornades plenes d'oci, activitats i esport.

Oci infantil és un programa d'oci alternatiu pels joves de 8 a 12 anys els dissabtes de matí. El programa consta d'activitats d'oci, tals com treballs manuals, música, tallers de teatre, sortides als parcs i a les pistes de sa Bodega.

Un màxim de 30 nens/es poden assistir cada dissabte segons ordre d’arribada al centre prèvia inscripció. Durant els dos trimestres anteriors la participació va ser molt alta i comptaven sempre amb almenys una vintena de nens/es.

Per altra banda, també continuen planificant sortides programades puntualment a les pistes esportives on s'organitzen partits de futbol, bàsquet i altres esports.

Durant les 12 jornades que duren aquest trimestre s’han programat activitats com sortides de fotografia nocturna, tallers de disfresses, de reciclatge, de xarxes socials i de manualitats. També hi haurà torneigs de futbol, classes de zumba, tallers de grafitti i de break dance entre s'altres activitats.