Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Reunió Col·legis profesionals

El Tinent d'Alcalde d'Hisenda i Administració Municipal de l'Ajuntament d'Eivissa, Alfonso Molina, s'ha reunit aquest matí amb els responsables dels Col·legis Professionals d'Eivissa per tal de reactivar i tornar a posar en marxa els Bons de Consultoria, una de les actuacions que desenvolupa el Viver d'Empreses destinada a que els emprenedors accedeixin a consultes gratuïtes amb serveis professionals de diverses àrees.

A la reunió hi han assistit, els responsables a Eivissa dels Il·lustres Col·legis d'Advocats, Arquitectes, Economistes, Geògrafs, Graduats Socials, Enginyers i Arquitectes Tècnics.

La col·laboració establerta amb els Col·legis Professionals en relació als Bons de Consultoria s'ha reactivat avui després d'estar quatre anys sense funcionament. Durant els anys 2006-2010 aquesta actuació va permetre lliurar 600 bons a mes de 150 persones emprenedores.

Els responsables han rebut positivament el fet que es reactivi aquest servei i en breu se signaran els convenis de col·laboració amb tots els Col·legis Professionals per tal que, durant aquest any, ja es puguin lliurar els primers Bons de Consultoria.