Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Neteja Illa de ses RatesUs informam que, en les darreres hores, s'ha procedit a la neteja de les restes de cartrons que havien quedat dipositats a l'illa de ses Rates després de la celebració de les festes de ses Figueretes i que, degut al mal temps d'aquestes setmanes, no s'havien pogut recollir abans. Finalment des de l'Ajuntament s'ha decidit fer una neteja en profunditat a l'illa degut a l'estat en que es trobava després de constatar l'utilització de l'illa de manera inadequada, com a lloc per a dormir o fins i tot de celebració de festes.

L'actuació ha conclòs amb la recollida de 200 quilos de restes i fems de tot tipus: restes de botelles de vidre, plàstics i fins i tot un matalàs de llit.

Per a dur a terme l'operatiu hi han participat tres treballadors de l'empresa de neteja i s'ha necessitat una barca per al traslladar les restes a ses Figueretes que posteriorment han estat portades a l'abocador.

Des de l'Ajuntament d'Eivissa fem una crida a la coresponsabilitat de tots i totes per mantenir els espais comúns en bon estat.