Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Obres EscolesEs tracta de donar resposta a les peticions que fan des de cada un dels col·legis una vegada finalitza el curs escolar.
Enguany s'han duit a terme obres de millora i manteniment a totes les escoles i escoletes del municipi. Bàsicament es tracta de treballs de fusteria, fontaneria i pintura i son reparacions que estaran llestes per al començament del curs escolar el proper divendres dia 11 de setembre.

Una de les obres més importants ha estat l'adaptació, per a persones amb mobilitat reduïda, dels banys al col·legi de sa Blanca Dona. L'obra està valorada en 14 mil euros. Al CEIP Can Misses s'han substituït les finestres de les aules d'infantil per unes noves. L'obra ha comptat amb una despesa  de 8 mil euros i estarà enllestida a principis de la setmana que ve.
Per altra banda s'han instal·lat velams als patis d'infantil als centres de sa Bodega i Poeta Villangòmez per tal d'habilitar zones d'ombra per als mes petits. També s'ha instal·lat una caseta de fusta al CEIP Sa Jovería.
Reparacions de filtracions, substitució de llums, col·locació de rajoles i feines de jardineria i pintura son les obres de manteniment mes habituals que s'han fet a les escoles del municipi d'Eivissa.