Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Imatge seminari carmen boned

L'Ajuntament d'Eivissa, juntament amb altres 15 ajuntaments de tot l'estat i tres de Noruega, participa avui en el Seminari Final del Projecte Equilibrio-Balance per a intercanviar informació sobre les mesures i accions dutes a terme en materia d'igualtat.

La regidora d'Igualtat, Carmen Boned ha assistit a aquesta jornada per a donar a conèixer la feina que desenvolupa l'Ajuntament d'Eivissa en projectes  d'igualtat  des de l'any 2008.

L'acte es celebra al Saló de la Secretaria d'Estat d'Igualtat a Madrid i ha estat inaugurat per la Secretaria d'Estat de Serveis Socials i Igualtat, Susana Camarero, el Secretari General de la Federació Espanyola de Municipis i Provincies, Angel Fernández Díaz i l'ambaixador norueg, Johan Christopher Vibe.

Es trata d'un projecte que cerca la igualtat d'oportunitats entre homes i dones incentivant la corresponsabilitat i la conciliació de la vida personal, familiar i professional. Aposta fonamentalment pel desenvolupament de plans de conciliació,juntament amb altres mesures que ha posat en marxa.

Enllaç a:
Programa del Seminari