Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Incidències plujaL’Ajuntament d’Eivissa informa que, degut a la intensa pluja de les darrers hores, els servei de Policia Local va rebre multitud de trucades de veïns i comerciants del municipi. Les principals incidències es produïren al barri de la Marina i al barri des Pratet per inundacions a establiments comercials.

Les intenses pluges d'ahir nit ocasionaren inundacions als barris de des Pratet i la Marina però va ser especialment en aquest últim on es concentraren els problemes mes greus per inundacions a baixos comercials requerint l'actuació dels Bombers.

La Policia Local d'Eivissa atingué una dotzena de trucades relacionades amb inundacions al barri de la Marina, s'actuá a vuit punts de la ciutat per senyalitzar les tapes del clavegueram i s'intervingué en les incidències per inundacions a altres punts de la ciutat com Talamanca i Figueretes.

Per altra banda, es va sol.licitar la col·laboració dels agents de Policia Local en la caiguda d'un pi de grans dimensions a la zona des Soto. El pi havia quedat suspès d'un cable de xarxa elèctrica obstaculitzant el transit. Aquesta incidència va quedar resolta ahir mateix després de la intervenció de Bombers, Citellum i Gesa.

Des de primeres hores del matí, s'està actuant a diversos punts de la ciutat per tal de netejar els carrers.