Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Reunio fons pitius de cooperacio

L'alcalde d'Eivissa, Rafa Ruiz, el primer Tinent d'Alcalde, Joan Ribas i la regidora de Participació Ciutadana, Carmen Boned, es varen reunir ahir amb Fina Darder coordinadora del Fons Pitius de Cooperació. 

Durant la reunió, els responsables municipals han ratificat la intenció de l'equip de govern de mantenir l'esforç pressupostari amb aquesta entitat. De fet, l'Ajuntament d'Eivissa és l'únic consistori eivissenc que dedica el 0'7% del seu pressupost a cooperació internacional. Es per tant que aquesta institució es la entitat que mes aporta al Fons Pitiüs de Cooperació, per damunt del Consell Insular d'Eivissa i del Govern Balear.

D'altra banda, l'Alcalde, Rafa Ruiz i la regidora de Policia, Estefanía Torres i el subinspector de la Policia Local d'Eivissa Jose María Prats es varen reunir ahir amb el Comissari de la Policia Nacional d'Eivissa, Jose Luis Santafé.

Des de l'Ajuntament d'Eivissa s'ha sol·licitat més presència i vigilància policial en el barri de Sa Penya i en especial a tota la zona del nucli històric ja que per a l'equip de govern es una de les màximes prioritats.

D'altra banda, s'ha garantit que l'Ajuntament d'Eivissa col.laborará per a que hi hagi traductors a la Comissaria de Policia Nacional. Per part del comissari, s'ha traslladat a l'Ajuntament d'Eivissa la preocupació per la gran velocitat a la que transiten els vehicles al primer cinturó de ronda (E10) L'alcalde s'ha compromès a agilitzar al màxim la reforma de la E10 tot i que aquesta obra depèn del Consell insular d'Eivissa.