Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Audició OboèLes audicions de primavera del Patronat Municipal de Música d'Eivissa es desenvoluparan al llarg d'aquest setmana. Amb elles, els alumnes del Patronat demostren els coneixements adquirits al llarg de l'últim trimestre. Al costat de les de Nadal i final de curs, les de primavera són les tres audicions que els alumnes de música realitzen durant el curs escolar.
Les primeres van ser ahir dilluns, amb les actuacions dels alumnes de violoncel, oboè i trombó.

Aquesta tarda continuen amb les actuacions, a les 17h, de clarinet, a les 18h de flauta ia les 19h de piano. Demà dimecres 25 de març, a partir de les 17h es desenvoluparan les audicions de viola, Música de Cambra (17.30h), trompeta (18h) i cant (19h). El dijous 26 de març els cors infantil i juvenil oferiran les seves audicions a les 17h, seguits pel conjunt instrumental de corda i el conjunt instrumental de vent i percussió, que actuarà a les 18.30h. A partir de les 21.30h, actuarà la Jove Big Band.
El divendres 27 de març serà l'últim dia de les audicions, amb el torn per a violí a les 17h. Totes les actuacions se celebren a l'Aula 1 del Patronat, excepte les de les agrupacions que seran a l'auditori de Can Ventosa.